Slechte service leveren niet

Via de website eerst de voorraad gecheckt en vervolgens besteld 2 bestellingen. De volgende ochtend om 10.15uur een bevestiging dat ik de laatste bestelling kon afhalen om 16.00uur nog steeds geen bericht over de eerste bestelling. Vervolgens zelf gebeld en ruim een uur in de WACHT gestaan met een zeer irritant liedje over champy van toychamp die non stop op repeat word afgespeeld (waarschijnlijk hopen ze dat je na 5 min al kierrewiet bent en ophangt). De bestelling bleek niet op voorraad te zijn en daar zou ik later nog wel bericht over ontvangen en mijn geld daar mag ik 2 weken op gaan wachten. Einde van de dag eindelijk het mailtje dat de order geannuleerd is en inderdaad het 2 weken gaat duren voordat ik mijn geld terug krijg. Zeer slechte service dus.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Dat irritante bandje weglaten of de klant de keuze te geven. De klant eerder informeren immers waren er 2 orders waarvan de 1 sochtends al gehaald kon worden en de ander wacht toychamp bewust mee om de klant te informeren dat de order geannuleerd is

Slechte service leveren niet

Alles ging smoooooth

Melding van beschikbaarheid prima (alleen even zoeken voordat de site aangaf dat hij inderdaad in de winkel beschik aar was) Online betalen prima. In de winkel afhalen prima!

Teleurstellend

Pakket zou binnen 3 dagen geleverd worden, is nu nog steeds niet bezorgd. En geeft ook geen verwachte bezorgtijd aan.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorging

Teleurstellend

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Bezorging

Ondanks de drukte van Sinterklaas kon ik de volgende dag al de pakketjes ophalen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Product viel tegen, maar levering was snel

Perfecte service

Via de toychamp webshop 2 afstandbestuurbare auto's gekocht. Helaas functioneerde bij 1 auto de besturing niet. Even gebeld met de webshop en geen probleem, de auto kon gewoon in de winkel geruild worden. Geen gedoe met retourneren.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Beschikbaarheid en levertijd van de PS5

Bestelling lag snel klaar .vriendelijk personeel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Bestelling lag snel klaar .vriendelijk personeel

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Niets

Verzendkosten

Erg leuke winkel, maar wanneer je online wil bestellen voor €49,99 moet je toch verz.kosten betalen! Wat vanaf €50,- gratis is! Wil je er dan nog iets goedkoops bijbestellen dan lukt dat niet, want dat moet je weer afhalen bij de winkel. Erg jammer, misschien de computer laten afronden??? Mvg, M. Van Leeuwen

Groot assortiment, goede deals

Op de site was alles makkelijk te vinden met een ruime keuze aan cadeaus voor alle leeftijden

Groot assortiment, goede deals

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)457600076

Over Dreamland.nl

Bij DreamLand worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!