WERD GOED GEHOLPEN
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Top! Wat leuk om te horen dat alles naar wens was. We hopen jullie een volgende keer nog eens bij ons te mogen verwelkomen! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Een cadeau kunnen kiezen uit verlanglijstje voor mijn kleindochter. Makkelijk! En snelle service
Het kado was perfekt. Precies zoals ik mij had voorgesteld.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Super om te horen! We staan altijd voor onze klanten klaar! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Tevreden met mijn bestelling, product is ook snel op te halen.
Online besteld en laten klaarleggen in de winkel. Heel handig.
Kon het pakje gelijk ophalen
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Super dit te horen, we proberen alles zo vlot mogelijk te laten verlopen voor onze consumenten! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Mijn zoon had een mooie aanbieding voor Lego Star Wars gezien en deze via de webwinkel besteld en gekozen voor afhalen in de winkel. De bestelling was om 17.55 uur gedaan en kon de volgende morgen nog voor 12 uur afgehaald worden. De service in de winkel was zeer goed en het personeel vriendelijk.
vriendelijk en behulpzaam
Legodoosje verzonden in envelop en is door de brievenbus gepropt. Doosje zag er niet meer uit. Het was bedoeld om kado te geven. Zal niet meer bestellen.
Goedemiddag Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat je een mindere ervaring hebt gehad. Door de verzending van je pakket heeft het geleid tot vertragingen in het verzendproces. We begrijpen uiteraard dat dit vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. Indien je nog geen mailverkeer gehad hebt verzoek ik je om mailverkeer te verkrijgen. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Inhoudt van het pakket prima maar de doos was fors ingeklaard gedrukt, helaas kan ik die dus niet meer cadeau doen. Volgende keer maar weer naar de winkel waar het altijd prima is.
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je cadeau zo toegekomen is, dit kan met de transport te maken hebben onze excuses alvast hiervoor. Heeft u hier toevallig foto's van ? Dan kunnen we dit doormailen naar de transporteur. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Jammer dat een pre order eerder in de winkel ligt dan dat je heb product hebt ontvangen.
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Dit heeft verschillende factoren, bij de levering aan huis dienen we ook met de externe firma gls rekening te houden voor levering en dit kan soms later zijn dan verwacht. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Ik vond de medewerkers de klantenservice heel erg ontvriendelijk ze deed heel kort of of ze er geen zin in had. En ik moest zeker 13 min w8 voor ik überhaupt iemand aan de telefoon had.
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Wat spijtig dat je deze ervaring gehad hebt, het is natuurlijk druk aan de telefoon waardoor het soms kan zijn dat de wachttijden langer duren dan voorzien. Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Het personeel in de winkel was super aardig én behulpzaam
Product was op voorraad in mijn winkel. Kon het reserveren.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Super om te horen! We staan altijd voor onze klanten klaar, als er iets is waar we je bij kunnen helpen laat het gerust weten! Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Zie bovenstaande
Goedemiddag Marjo Bedankt voor je bericht. Ik zie dat dit reeds bij je geleverd geweest is op 12/03. Veel plezier met de aankopen! Met Vriendelijke Groeten Het ToyChamp-Team
Mijn pakket heb nog steeds niet Waardeloos
Goedemiddag Bedankt voor je bericht. Onze excuses voor het ongemak, je terugbetaling is hierbij in orde gebracht en zal spoedig op je rekening staan. Met vriendelijke groeten Het ToyChamp-Team
Snelle levering Volgende dag al binnen Goed verpakt
Prima service en product zoals omschreven op de site!
Online besteld, lag volgende dag klaar. Ideaal.
Ik hou van jullie
Product snel en keurig geleverd. Positieve ervaring dus een tevreden klant :)
Lekker vlot nergens op voorraad maar bij jullie wel
Service is goed,en snel gelevert.
Ik ben uit Eindhoven naar Kerkrade gereden om de bestelling op te halen . Verzenden naar huisadres of filiaal in de buurt was een veel betere optie geweest . Maar kon helaas niet . Dat zijn minpunten.
Roda JC Ring laan 49
6466 NH Kerkrade
ToyChamp maakt kinderdromen waar.