Snelle levering goede kwaliteit

Makkelijk om te bestellen, snel geregeld. Goede prijs en kwaliteit.

1 ster is er twee te veel

Je koopt iets online en dat werkt niet naar behoren en vervolgens is daar zo'n ontmoedigingsbeleid beleid voor , eerst naar de winkel laten komen (44km) dan oplossing foto/video beoordeling, dat is nog niet voldoende , dan mag je retourneren ( eerst zelf retour kosten dragen) en dan na hun beoordeling kan je misschien je geld terug krijgen, ik wilde gewoon een Vaiana ketting die het deed voor mijn kleinkind, ik heb voor een werkend product betaald en jullie hebben gefaald en dan moet ik niet zoveel moeite doen maar jullie.. Ik koop nooit meer iets in deze winkel en zeker niet online!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Alles

Slechte klantenservice

Niet bereikbaar, klacht ingediend 1,5 maand geleden nog niks gehoord

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Telefoon opnemen en op klachten reageren

Snel en goed geleverd

Ervaring is goed

Slechte afhandeling van bestellingen

Bestelling geplaatst om order af te halen in Breda. Wordt mijn order geannuleerd zonder reden. En dit is twee keer gebeurd. Wat een piwnows

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Personeel

Product werkt niet naar behoren

De metaaldetector (€80!!!) Zou ferro en non ferro moeten detecteren, maar doet dit niet. De klantenservice weigert een retouradres door te geven en weigert tevens terugbetaling. We krijgen rare vragen of we voorbeelden van zilver en goud willen geven wat we hebben gebruikt? Goud is goud en zilver is zilver. Het apparaat detecteert gewoon niet zoals beloofd. Wettelijk gezien mag een consument de aankoop ongedaan maken. Waarom wil ToyChamp zo'n slechte naam opbouwen door het ons zo moeilijk te maken. Koop dus niks bij ToyChamp. Je komt zonder slag of stoot van je poduct af als deze niet werkt of niet aan de verwachtingen voldoet. Nu maar naar een winkel ons geld terug halen. ToyChamp maakt geen kinderdromen waar... jullie malen ze tot een nachtmerrie! Geen detector en z'n cadeaubon foetsie!!

• Bent u tevreden over ons aanbod? Nee
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Klanten niet aan het lijntje houden maar probleem oplossen.

Netjes en op tijd geleverd

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Vlot ontvangen en alles perfect

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ik heb nu geen, want was perfect

Fijne winkel!

Wanneer je online besteld en het wilt ophalen in de winkel kan dit zeer snel. Ooo wanneer je het thuis laat bezorgen is het snel geleverd!

Makkelijk te bestellen

Via internet besteld, daarna opgehaald in winkel. Vriendelijk geholpen!

Snelle levering goede producten

Was heel snel geleverd heel fijn! Goed verpakt en leuke producten voor goede prijs!

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Netjes en goed en vlugge levering

Gewoon prima!

Alles vlot verlopen zoals altijd, heel gemakkelijk met ophalen.

Vlotte service

Artikel voldoet aan de verwachting en mijn kleindochter is er erg blij mee. Was even bang dat het niet op tijd binnen zou zijn. Dit ligt trouwens niet Toychamp.nl maar aan het koeriersbedrijf GLS. Is daar 2 dagen in het magazijn blijven liggen maar gelukkig toch op tijd binnen.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Ander koeriersbedrijf dat wel sneller kan leveren

op tijd correct geleverd volgens afspraak

Zeer goede service

Bestelling geplaatst via e-mail en opgehaald in winkel werd goed ontvangen en te woord gestaan door winkelpersoneel. I.v.m. drukte was e-mail nog niet verwerkt maar er werd alles aan gedaan om me zo snel mogelijk te helpen. Ben zeer tevreden en zal ook zeker bestellingen bij Toychamp doen.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Goed assortiment Functionele website Snelle bezorging.

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Prima snelle levering iedereen aan te raden

Het bestelde product wordt snel geleverd Zeer tevreden

Snelle toezending

Zag er perfect uit en werd snel toegezonden

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Het pakketje werd al heel snel na dat ik het besteld had,geleverd. Het was goed verpakt. Er was een minpuntje en dat was dat het voor mijn deur werd gezet,wat was er gebeurd als ik niet thuis was geweest?

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? De bezorger keurig laten wachten om een pakje te bezorgen,tot de deur open gaat.

Snel besteld en makkelijk opgehaald

Grote winkel

Grote winkel en heel veel keus . Online een bestelling geplaats en in de winkel opgehaald waar het artikel al klaar lag bij de kassa .

Geweldig geholpen

Ik wou wat ruilen alleen ik was de bon kwijt wel met pin betaald ze kon de bon terug vinden en ik kon ruilen echt een top service

• Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? N.v.t.

Bestelling geannuleerd, maar 2 weken later alsnog verzonden.

Op 23 december heb ik een spel en controller besteld. Op 30 december kreeg ik bericht dat het spel verzonden zal worden, maar de bestelling van de controller is geannuleerd. Binnen 7 werkdagen zou ik mijn geld retour krijgen. Ik ben naar de winkel gegaan en heb daar een controller aangeschaft. Zonder enig bericht vanuit Toychamp krijg ik op 7 januari een GLS track & trace bericht dat de controller onderweg is. Ik ga Toychamp rechtstreeks mailen met de vraag hoe ze dit gaan oplossen. (In winkel alleen tegoedbon mogelijk en retouren is voor eigen rekening) Ik zal hier online niet meer bestellen en het ook zeker niet aanraden.

• Bent u tevreden over ons aanbod? Ja
  • Als je wat zou kunnen verbeteren, wat zou dat dan zijn? Als je een order annuleert, dan niet ongevraagd alsnog de order versturen.

Roda JC Ring laan 49

6466 NH Kerkrade

+31(0)45 76 000 76

Over Toychamp.nl

ToyChamp maakt kinderdromen waar.