mooi product en goede service.
Nvt
Wij hebben een prachtige houten tafel besteld bij Stoereplanken en het hele proces liep op rolletjes. Prima en snelle communicatie, en ook de aflevering ging geheel volgens plan. De kwaliteit van de tafel overtrof onze verwachtingen. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en hele aardige mensen.
Henri is betrouwbaar en vakkundig. Alles wordt perfect afgewerkt, en is zoals verwacht.
Mooi resultaat van maatwerk plantenbakken, prima communicatie en scherpe prijzen (gratis leveren!)
Het is een goed bedrijf, belt snel terug, goede service. Goede kwaliteit product, wel 1 maar het foto’s op de site voor de kleuren geeft wel een vertekend beeld
De verbouwing is goed verlopen. Dit vanaf de bezichtiging, tot oplevering. Bij een volgend project zal ik zeker weer een beroep gaan doen.
Prachtige tuinkamer afgeleverd met een stoere buitenkeuken. Onze wensen wat betreft de uitvoering van de keuken zijn vertaald naar een prachtig eindproduct. Onze waardering over de samenwerking met diverse partijen!
Eerste bestelling was niet goed, daarna heel goed verder geholpen om dit op te lossen!
Kreeg 2 plantenbakken geleverd met gescheurde planken. Na ettelijke emails, telefoontjes en 4 weken wachten eindelijk de plantenbakken omgeruild voor nieuwe.
Vrijdag besteld, woensdag thuis gebracht, een mooie plantenbak!
Goede voorlichting over de best geschikte bakken in ons geval, waarbij ook aanpassingen worden gemaakt. Zeer prettig contact over de mail en telefoon. Mooie kwaliteit en ook goede levering.
Pluspunten
duidelijke communicatie.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gelijk betrouwbaar en eerlijke verkoop!Ontzettend goede service verleend aan te kunnen bestellen precies wat ik graag wilde.
VerbeterpuntenBen uiterst tevreden
Pluspunten
Ik ben zeer vriendelijk geholpen. Medewerker dacht goed mee en was heel flexibel. En heel erg blij met het eindresultaat. Top!
Pluspunten
snelle levering en zeer goede afspraken ,hulp bij het uitzoeken geweldig bedrijf als ik weer wat nodig heb bestel ik weer bij dit bedrijf.
Pluspunten
Prima site en prima levering. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De planken van de bestelde bank waren erg ruw en harsig, in 1 plank zat een grote scheur. Hierover contact gehad en dit werd naar alle tevredenheid opgelost.
VerbeterpuntenDe te leveren producten goed nakijken.
Pluspunten
Mooie creaties
VerbeterpuntenAntwoord op gevraagde offerte blijft gewoon onbeantwoord
Pluspunten
Snel betrouwbaar. Blij met het product
Pluspunten
Goed product voor een goede prijs.
VerbeterpuntenDe bakken werden gebracht door een dame en waren loodzwaar. Ik heb haar geholpen de bakken naar de voordeur op de eerste etage te tillen.