Goede prijs en service

Score: 10

Snel en correct geleverd.

Score: 10

De slide werkt weer nadat hij was opgestuurd ... De slide werkt weer nadat hij was opgestuurd. Alleen de verzend kosten betaald. Wat een top service dat zie je tegenwoordig steeds minder helaas. Hij werkt weer als nieuw. Rob

Score: 10

Super op weg geholpen om mijn Slide... Super op weg geholpen om mijn Slide gordijnen weer te laten werken na faillissement leverancier. Dank daarvoor. Tevens snelle reacties via mail en duidelijk kennis van zaken.

Score: 10

Pefecte levering. Namiddag besteld en dag daarna tegen de middag geleverd.

Top, snel geleverd

Score: 10

Snelle levering, goede after sales service

Score: 10

Deskundig, prettig en behulpzaam. En zeker ook scherpe prijzen en groot assortiment.

Uitstekende service

Score: 10

Snelle levering zelfs in het weekend bestelling verzonden

Score: 10

Fijn bedrijf Fijn bedrijf. Hebben Slides, de automatische gordijn opener/sluiter overgenomen. Keurige reacties en tips via WhatsApp. Alles werkt weer. Top service. Zeker een aanrader.

Score: 10

Mooie producten, goede prijs, goede en snelle info via helpdesk indien nodig. Aanrader!

Score: 10

Gunstige prijzen en snelle reactie op mails

Score: 10

Meedenken, goed advies, maakt zelfs proefopstelling om oplossing te proberen en testen of deze stabiel genoeg is. Ook tijdens uitdagingen bij de installatie ben je met een belletje snel geholpen. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en blijf dit zeker doen!

Score: 10

Fantastisch bedrijf! Robbshop heeft er alles aangedaan om mijn Slides weer werkzaam te krijgen. Met veel geduld en vele mailtjes, omdat ik er niet begreep hoe het werkte, hebben ze mij uitgelegd hoe ik de Slides moest installeren en de app weer aan de praat kon krijgen. Ik ben dan ook super tevreden over de hulp van zowel Jip als Willy. Echt klasse!

Score: 10

PErfecte Presales Ik was op zoek naar o.a. een Aqara cube T1, maar meer ook naar informatie in algemene zin over domotica. Ter plekke geweest en perfect te woord gestaan. Alle tijd voor een kleine order van slecht ca. 20,00 Goede uitleg over wat ik aan domotica wil in huis, wat en wat de mogelijkheden zijn.Ook meteen nog een domotica dimmer mee genomen. ps. goede kofiie. (met lekkere pepernoten) Thuis bleek de prijs bij Robbshop zeker niet duurder te zijn dan elders. (had ik van te voren niet naar gekeken) en als dat wel het geval zou zijn was dat voor mij met de goede uitleg zeker geen probleem. Ik heb op termijn veel meer nodig en ga zeker terug, Aanrader hoe ze je te woord staan en kannis van zaken hebben.

Score: 10

Snel en goed verpakt verzonden, eerlijke prijzen.

Score: 10

Het aankoop en levering is super verlopen

Score: 4

Zeer lang levertijd

• N

Score: 10

Snelle levering, altijd goede service

Snelle en correcte levering

• N

Score: 10

Snelle levering, gewoon alles dik OK !

Score: 10

Snelle versturing zonder problemen maar postnl soms wat later

Score: 10

Cas is een held! Cas, van RobbShop, heeft mij enorm geholpen bij het aansluiten van mijn Tado systeem. Ik had het zelf allemaal aangesloten maar de thermostaat communiceerde niet met mijn CV ketel. Fotos van alle relevante info naar Cas gemaild en hij heeft het op afstand allemaal goed ingesteld!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.