.....

Score: 8

Het door mij bestelde item was niet op voorraad. De website vermelde echter dat het in de eerste week v d volgende maand verstuurd zou worden. Werd dus nóg twee weken later.

Score: 8

Snelle levering, keuze en toch een van de voordeligste als je kijkt op n paar euro😉

Score: 10

Perfecte service. Als je belt voor ondersteuning krijg je een gedegen goede oplossing

Wat een service!

We waren verrast door de persoonlijke service die geboden is zoals het aansluiten en installeren van onze soundbar. Super.

Score: 10

Echt een aanrader als je service belangrijk vind! Na een bestelling voor de Future Store in Arnhem zijn we mega goed geholpen door Marcel en zijn collega's. Echt een aanrader als je service belangrijk vindt! Wij van de Future Store Arnhem zijn er heel blij mee.

Gewoon goed en betrouwbaar

Score: 8

Keurig de bevestiging van de bestelling ontvangen en ondanks het Corana gebeuren mooi op tijd binnen

snelle en correcte levering

Top service en snel

Score: 10

Goede en snelle service. En goede producten met lage prijzen.

Snel en betrouwbaar

Late levering maar ok!

Snelle en correcte levering

• N

Prima levering maar geen bevestigingsmail

Voor een prima prijs een Sonos amp besteld. Levering was ook snel. Wat niet heel prettig was, was dat ik geen bevestigende mail kreeg van mijn bestelling. Dus tot de mail dat het pakket verstuurd was wist ik niet zeker of mijn bestelling goed door was gekomen..

Goed advies, prima prijzen

Score: 10

Zeer benaderbaar voor kundig advies

Score: 10

Reageert snel. Goede service klanten dienst.

Score: 10

levering netjes snel en montage en makkelijk echte een aanrader

Score: 10

Snelle correcte levering En betaalbaar Raad het iedereen aan om daar bestelling te doen

Score: 10

D� webshop met perfecte service desk �n installatie Sinds een paar weken heb ik een Homey en moet zeggen WOW. Indrukwekkend hoe verschillende merken met verschillende apps en protocollen met allerlei devices kan communiceren, via ��n app. Volgende stap was alle 'niet zo slimme dimmers' te vervangen door 'slimme dimmers'. Dan is er wel heel veel te koop. Robbshop heeft de tijd genomen me alle opties uit te leggen en te adviseren wat juist wel en wat juist niet te doen. Ik durfde het ook net niet aan om de dimmers allemaal zelf te vervangen. Die hotelschakelaars leek me net te lastig. Dus zijn de installateurs langs gekomen. Profi team! Hebben ook nog even het gehele systeem gecheckt of ik het zelf goed had geconfigureerd.. Gelukkig wel :) Top service.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.