Score: 10

Goede betrouwbare webshop !

Score: 10

Geweldige service. Door eigen toedoen een kabel kapot gemaakt (ook nog gekocht bij een andere leverancier) maar toch zonder problemen vervangend onderdeel kunnen krijgen. Door deze actie het volste vertrouwen in deze partij. Dikke 5 sterren, zou meer zijn als het kon :)

Score: 10

Uitgebreid programma en goede service

Score: 10

Duidelijke website. Bestelling zeer snel in huis.

Score: 10

Snelle service, vriendelijke mensen, producten werken als een tierelier

Score: 10

Uitstekende afhandeling Zoals zo vaak ook deze week weer snel geleverd, en snel antwoord op mijn vragen vooraf aan de bestelling. Top! Mijn ikea bridge weer uitgebreid met wat Robbsmart inbouw zigbee schakelaars.

Score: 8

vlotte levering en goed aanbod Shelly

Score: 8

goede prijs en snel geregeld

Betrouwbaar

Score: 10

Prima aanbod, eenvoudig besteld, snel en goed verpakt geleverd

Betrouwbaar

Score: 10

Geweldige service en snelle levering.

Score: 10

Snelle, correcte levering. Goede klantenservice. Prijzen zijn goed tov de concurrent. Ruime keuze.

Score: 4

De positieve ervaringen van vroeger... De positieve ervaringen van vroeger worden niet meer waargemaakt: vragen worden niet of traag beantwoord en geen gehoor op servicerequests. Jammer, want zo ga je toch weer bij de grote jongens bestellen.

Snel geleverd!

Goede service en vriendelijk

Score: 10

Correcte service en goede prijzen 👍

Score: 10

Goede info op website en snelle levering

Score: 8

Bestelling kwam goed aan en artikelen werken zoals verwacht. Klein minpuntje: je kon een tijdvak kiezen, in mijn geval handig op dinsdagavond. Dit werd echter donderdagoverdag toen we niet thuis waren.

Score: 8

Goede service, snel reactie per email.

Snelle verzending

Score: 8

goede spullen, veel documentatie erbij.

Score: 10

Duidelijke website, snelle verzending, goed product.

Score: 10

Producten snel geleverd maar wacht inmiddels al een week op antwoord op een vraag via de mail Update, mail was in een verkeerde box terecht gekomen nu een antwoord met bruikbare tips gekregen

Score: 10

Levering is redelijk snel, voor een redelijke prijs. Zoals je mag verwachten.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.