Score: 10

Snel bezorgd en prima verpakt!

goede en snelle levering

Score: 10

gisteren besteld en vandaag in huis

Hele goede klantenservice.

Score: 10

Onwijs geweldige service!! Problemen worden direct en naar redelijkheid opgelost.

Snelle en probleemloze service

Score: 10

Prima service, scherp geprijsd en snel geleverd.

Score: 10

Mooi aanbod en goede prijzen

Score: 10

Uitstekende service en snelle levering.

Nette en snelle levertijd

Score: 10

Snelle levering en foutje direct opgelost.

Perfect op tijd

Score: 10

Beschadigd binnen doet het nu nog niet en ben boos zoveel geld er zat gewoon dus geen SD Dus ik heb een mail verstuurd maar noreactie terug had gelijk bet in orde leek maar micro skaartje zat niet in de doos en ook niet in het device! Gelukkig na contact met het bedrijf erg netjes en vriendelijk kwam het toch gelukkig tot een goede oplossing dus ik ga zeker nog wat bestellen denk dat het de schuld van de post is en niet het bedrijf! Vandaar de aanpassing van mijn review omdat eerlijk is eerlijk ze hebben me gemailt en gebeld en alles is heel netjes opgepakt dus hulde voor dit bedrijf daar kan menig winkel een voorbeeld aan nemen bedankt P voor je hulp en service. Maar postNL (pakketdienst) hierbij een hele dikke vette onvoldoende klacht is wederom ingediend,helaas doen ze er volgens mij niets mee.... dus post nl als je meeleest doe hier iets mee!!! Pakketen zien er soms uit alsof er een auto is over gereden!! Plus de chauffeur is al pleite voor je kan weigeren lekker makkelijk zit in zn auto ziet dat je de deur openmaakt en gas en weg issie!!!

Score: 8

Ik had geen bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen, ook geen factuur (ook niet in de spambox).

Score: 8

Duidelijke site en snel geleverd

Score: 10

Perfecte service alles wat je verwacht van een webwinkel

Score: 10

Goede prijzen en snelle levering!

Score: 10

Snelle service en producten zijn van goede kwaliteit

Veilig snel en correct

Score: 10

Prima product en snel geleverd. Zeer teverden over deze shop. Ik had per ongeluk een slechte review geplaatst, waarop ik direct werd gebeld om het op te lossen. Het bleek gewoon een fout van mij te zijn, waarvoor excuses. Op reviews wordt wel degelijk gereageerd en heel klantvriendelijk!

Score: 10

Ik merkte op dat de beste mensen de order nog op een zondag verzendklaar hebben gemaakt, alle lof dus... Dinsdags dus binnen en binnen no-time in domoticz gekoppeld, super. Er verschijnt in domoticz 1 apparaat, de dimmer. Ik ben nog wel nieuwsgierig of ik de 2e uitgang ook traploos kan inzetten van 0-10V. Ik heb een oude WTW er nu mee in de domotica opgenomen, werkt top. Nu nog een vocht en CO2 sensor!

Score: 10

goed product voor een goede prijs

Goede service en vriendelijk

Score: 10

Kreeg telefonisch eerlijk advies en vlot geleverd.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.