Top!!!

Score: 10

Behulpzame service en goede retours-afhandeling.

Snelle reactie en verzending

Score: 10

Prima service en snelle levering

goed hoor

Score: 10

Vlotte afhandeling, ook al was het maar een kleine bestelling. Prima op de hoogte gehouden, zoals verwacht mag worden tegenwoordig. Beoordeling klantenservice en nazorg en garantie niet ingevuld omdat ik daar niet mee te maken heb gehad.

Score: 2

expensive and bad service I bought EzViz Video intercom DB1 (price 134.95) two days later I found the same intercom in media markt for 95 euro. I asked for a refund (I received confirmation that they have received the product back) and I'm waiting for refund money from over a month. They do not reply to e-mails.

Score: 10

Er zijn twee partijen die in NL Shelly producten verkopen. Soms is de ene out of stock, soms de andere. Ik kan nu concluderen dat beide partijen dezelfde service bieden.

Correcte prijzen, correcte levering

Score: 10

Levering heel vlot. Ruim assortiment en voorraad. Prijs-kwaliteit is heel goed.

Score: 8

Duidelijke foto’s en super goede tutorials.

Ervaren klantvriendelijke hulp

Bas is een aardige man die echt plezier haalt uit tevreden klanten :)

Heel klantgericht

Ik had elders al apparatuur van Tado gekocht en had moeite met installeren. Ik heb bij Omnimatic een paar uur ingekocht om de apparatuur te installeren. Bas Diessen van Omnimatic heeft dit gedaan. Omdat er een probleem was bij de warmteleverancier (wij hebben stadsverwarming) ging daar méér tijd in zitten dan ik had ingekocht. Bas heeft samen met Tado het probleem bij de warmteleverancier gelokaliseerd. Nadat de warmteleverancier zijn probleem had opgelost door aanpassingen in zijn systeem, is Bas teruggekomen om de installatie van de Tado apparatuur te voltooien. Vette pluim!

Score: 10

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle, probleemloze levering.

Score: 10

Geweldige service, vragen werden snel en duidelijk beantwoord!

Score: 10

Top service, Snelle levering!

juiste artikel

Proffesioneel geholpen

Bas heeft bij ons een Tado geïnstalleerd en nog wat adviezen gegeven die we zeker gaan opvolgen. Zelf had ik dit echt niet gekund dus ben erg blij dat we zo goed geholpen zijn door Bas.

Score: 10

goed product en vlotte bezorging/ persoonlijk advies bij installeren

Score: 10

Snelle levering, correcte reactie na foute levering

Gewoon prima

Score: 6

Produit arrivé plus tard que prévu.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.