Score: 10

Snelle verwerking van de order, en persoonlijk contact bij bij navraag.

Score: 8

Door op zijn minst te antwoorden op mijn vraag

Score: 8

Goede winkel

Goede service, duidelijk

Score: 10

Snelle verzending, duidelijke website.

Correcte levering

Snelle levering volgens afspreek

X

Score: 10

Snele service, duidelijke instructies.

Score: 10

Prima, geen bijzonderheden, dus dat is goed!

Score: 10

Overzichtelijke site, prijs ok, levering volgens afspraak. E

Prima winkel

Makkelijk besteld in de online winkel en super snel en netjes afgeleverd.

zoals je hoopt dat het geregeld wordt

Overzichtelijke site, eenvoudige bestelling en correcte snelle bevestiging en levering..

Score: 10

Robbshop.nl de moeite waard. Nu al meerdere keren besteld bij Robbshop.nl en totnutoe nog altijd niets te klagen. dus een tevreden Belgische klant. Zowel voor de producten die geleverd werden, de leveringstijden, de reacties op de voorafgaande vragen. Zelf ben ik uit de social media gestapt en moet men mij niet meer vragen voor likes en shares maar vooruit, hier wil ik nog eens moeite voor doen. dus Robbshop.nl: goede service, doe zo voort. Binnenkort plaats ik nog eens een bestelling :-) Producten die ik momenteel voornamelijk koop zijn Steinel z-wave motion sensors en Qubino z-wave flush relays. groetjes uit het mooie Brugge, Steve

Score: 10

Onwijs goed geholpen door Arno, veel contact gehad en fijne service gekregen. Er wordt meegedacht en zeer snelle reacties, echt een fijne site om iets te bestellen!

Een aanrader!

Score: 10

Goed product en goede service

Score: 10

Na bestellen bleek helaas dat het artikel was beschadigd. Vervelend maar kan gebeuren. Home2Link heeft dit top opgelost! Suprt

Score: 10

Goede winkel met uitgebreid assortiment. Prijs technische interessant en en snelle verzending

Score: 10

Een valse belofte over directe verzending bleek een geautomatiseerde fout. Tegen mijn verwachting in namen de medewerkers van Slimme dingen hun verantwoordelijkheid. Ze gaven openheid van zaken, hebben mijn bestelling op verzoek aangepast en wilde het netjes oplossen. Deze sympathieke mensen begrijpen dat het leven meer is dan geld en stuurde een chocoladereep mee met mijn bestelling. Top!

Score: 10

Telefonische bereikbaarheid achteraf met vragen over het product.

Score: 10

Kundig, vriendelijk en goede prijs!

Score: 10

Duidelijke info, interessant assortiment en prima prijzen. Ook snelle levering.

Score: 10

Bestelling is nog steeds niet geleverd met optie vandaag of morgen (30/12 nu 4/1) voor €8.95. De tracking geeft aan dat het pakket nog steeds niet bij de bezorger is. Update: Spijtig van de vertraging (5/1) bij de levering maar vind het goed dat de extra vergoeding voor snelle levering werd terug betaald. Dus met vertraging, maar tevreden over het product en de prijs. Ik was echt aangenaam verrast door de correcte reactie en snelle afhandeling rond de vertraging: echt uitstekend.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.