Score: 10

Heel snelle service, en zomaar een gratis KitKat erbij!

• N

Goede prijs en snelle levering

Ik heb een Somfy cemera besteld. Deze stond zeer goed geprijsd! Nu met de drukte toch nog een Vlotte levering. Ik ben zeer tevreden

Score: 10

Snelle levering, denkt mee, goede oplossingen om je huis smart te maken

Geweldige service!

Goede service.

Score: 4

Duidelijker aangeven dat je ook van dit merk een hub nodig heb nu heb ik een wit blokje van 25 euro wat niks doet of kan doen

Score: 10

Snel verzonden goed verpakt prima

Uitstekende ervaring

Score: 10

snelle levering goed ongevraagd advies

Score: 10

ROBBshop is next level!! Al een jaar of 3 ben ik vaste klant bij ROBBshop. Het aanbod van websites waar domotica verkocht wordt, is groot, maar ROBBshop is echt next level!! Wat een top bedrijf. Service is eindeloos en de aanwezige kennis is maximaal. Als je belt met een vraag, wordt er goed meegedacht, nemen ze de tijd voor je en krijg je een antwoord waar je wat mee kan. De producten zijn goed geprijsd en de levering is altijd netjes en snel. In de toekomst zal ik zeker klant bij ze blijven.

Score: 10

Fijne webshop met daarachter nog... Fijne webshop met daarachter nog fijnere mensen. Super service. Hebben verstand van zaken en willen deze kennis delen. Hartelijk en vriendelijk in de omgang. Vandaag nog even langs geweest en gelijk perfect geholpen (met koffie ;-) ).

Score: 10

Verrast Onlangs een product teruggebracht omdat deze naar mijn mening kapot was. Het betrof een Fibaro rookmelder die spontaan alarm gaf. Netjes op locatie ontvangen en onder het genot van een lekker bakje koffie werd mij verteld dat het waarschijnlijk een kwestie was van achterstallig onderhoud. Waar andere organisaties het er dan bij laten zitten, werd ik bij ROBBshop blij verrast met het overhandigen van een geheel nieuw exemplaar uit de voorraad. Dat noem ik pas service!

Score: 10

Netjes op tijd geleverd, zelfs in Sinterklaas tijd

Doen waar ze voor staan

Snel en goed geleverd

Score: 8

Goed geholpen met een technische vraag.

Score: 10

Ik kreeg een paar producten in eerste instantie niet werkend. Ze hebben mij wat opties aangeboden die het product uiteindelijk werkend hebben gekregen. Zeer tevreden hierover.

Score: 10

De bezorging was netjes op tijd en er zat nog een verrassing bij!

Excellent bedrijf !

Score: 8

Mooie artikelen voor een betaalbaar bedrag.

Score: 10

Ik heb meerdere bestellingen gedaan en ze worden altijd de zelfde dag nog verstuurd. Top bedrijf!

Score: 10

Goede deskundige hulp, ook goede aftersale, goede producten, snelle levering

Zoals beloofd, op tijd

Score: 4

Product voldoet niet aan de verwachtingen. Je moet zelf voor een voeding zorgen. Handleiding beknopt en voor een leek niet te begrijpen. Zelf zal ik dit product nooit meer kopen.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.