Score: 10

Goede technische ondersteuning en snelle levering.

Score: 10

Veel informatie bij de producten, goede prijs en snelle levering.

Score: 10

De prijs is goed en de levertijd snel. Ook reageert de winkel snel op vragen.

Score: 10

Zeer behulpzaam Heel erg goed geholpen! Ik heb online besteld en ben de dimmers gaan ophalen. Zeer vriendelijk ontvangst met kopje koffie en bij installatieproblemen word je deskundig geholpen. Beide (smart) dimmers werken uitstekend.

Professional and friendly

Great experience

Score: 10

Snel en netjes geleverd inclusief een sinterklaas presentje

Score: 10

Snelle levering, eerlijke prijzen en goede service

Normale service

Gewoon goed!

Score: 10

Snel, goede communicatie via mail en snel geleverd

Snelle bezorging prima prijs

Score: 10

Snel geleverd en achteraf mogen genieten van Black Friday actie ondanks dat de bestelling 2 dagen eerder was geplaatst.

Score: 10

Snelle levering. Goed contact gehad met de klantenservice en zeer behulpzaam bij problemen.

Score: 8

Mooie spullen, kwaliteit. Jammer van de daar bovenopkomende verzendkosten. Kan natuurlijk hier geen oordeel geven over de klantsenservice of nazorg en garantie geven. Dus dit onderzoek slaat dan nergens op. Dus klachten over uw onderzoek. Domme vragen dus. Gelukkig deze diensten niet nodig gehad.

Score: 8

Keurig op tijd geleverd en tevens een leuke attentie bij de levering. Bedankt!

Score: 10

Snel, goede prijs, vriendelijk personeel

Score: 10

Zeer snelle en keurige levering!

Score: 8

Prima club er Prima winkel kan je probleemloos kopen !! Had wat problemen maar gebeld door Slimme Dingen en ben perfect geholpen. Had wat problemen met installeren en ben gebeld door Slimme Dingen. Perfect geholpen. Zeer Slim. Mijn complimenten blijf zeker klant van deze prima winkel. Petje af

• N

Heerlijk die installatie bij aankoop.

Sonos Arc gekocht en wat heerlijk dat deze aangesloten en wel afgeleverd wordt.

Score: 10

Goede prijs en snel in huis.

Score: 10

Producten worden op tijd geleverd telefonisch goed bereikbaar. Had problemen met mijn shelly door /window contact namen tijdens telefonisch contact netje de tijd om een oplossing te vinden toen dat niet lukte kreeg ik meteen een retour mail om het product terug te sturen en te kijken wat er mis was. In afwachting van een antwoord

Score: 10

Goede producten voor een leuke prijs. En snelle levering.

Score: 10

Structureel lagere prijzen dan andere websites en als verrassing een chocolade letter :-)

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.