Snel geleverd zoals altijd

Score: 10

Goede en overzichtelijke site. Snelle service

Zonder Omnimatic was het ons niet gelukt!

Prettig contact, en geplaatst op de beloofde dag, ondanks vertragingen elders.

Score: 10

Super service Na stroom uitval was mijn zigbee dimmer van Robbshop kapot. Slechts 6 mnd oud. Een belletje en kreeg direct bericht dat deze onder garantie viel. Voorstel en advies om een nieuwe te bestellen zodat er dezelfde avond geleverd kon worden. Super oplossing en week later na retourneren oude/nieuwe dimmer al geld terug. Super service en goed mee gedacht.Vorige keer ook goede hulp met koppeling aan Hue systeem Dank team Robbshop. Ga zo door.

Score: 10

Product snel gevonden en super snel geleverd

Score: 10

Goed geleverd volgens afspraak Top bedrijf πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Score: 10

Goede adviezen en instructiefilmpjes over aansluiten van de domotica. Snelle verzending. Uitstekende en flexibele service.

Top klantenservice !

Score: 10

Super good πŸ‘ nice service πŸ‘

Goede prijzen, breed assortiment

Snelle levering , goed product

Score: 10

Nadat ik mijn bestelling had gedaan kreeg ik al heel snel een bericht dat de bestelling klaarstond om op te halen.

Score: 10

snelle levering, product als beschreven

Score: 10

Snelle levering, artikelen zoals verwacht.

Prima prijs en levering

Prima, niets mis mee.

Score: 10

Mooi product en perfecte support bij vragen

Snel verzonden

Score: 10

Keurige prijzen en tijdige, nette verzending

Snel en correct

Score: 10

Snelle en foutloze levering en aantrekkelijke prijzen. Verzorgde verpakking met extra documentatie en nog een leuke extra bijgevoegd.

Score: 8

correcte levering en aftermarket service is uitstekend en mijn vrouw was blij me de reep (unexpected services)!!

Perfect product

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.