Score: 10

Binnen een dag werd de bestelling al geleverd. Zelf een fout gemaakt bij de bestelling waardoor ik deze wilde retourneren. Binnen een minuut had ik via WhatsApp al een keurige reactie. De service is dus ook uitstekend.

goede webshop, goede prijzen

Prima Service.

snelle afhandeling

Dag na bestelling geleverd

Prettige ervaring, de Sonos arc werd de dag na bestelling al geleverd!

Superservice

Denk oplossingsgericht mee en gaat een stap verder om optimale service te bieden.

Product was nergens leverbaar, maar werd hier zelfs 1 dag eerder dan verwacht geleverd

Alles na behoren geleverd

Score: 8

Snelle levering tegen een acceptabele prijs.

Fantastisch!

Top middag gehad met de luisterservice van Bas. Wordt goed met je meegedacht en niks is teveel. Kortom;Omnimatic is wat mij betreft echt een aanrader!!

Score: 10

Snelle levering, goed verpakt, nette communicatie

Score: 10

Zeer snelle levering en extra info over een product werd netjes per mail nagestuurd.

Echt top

Telefonisch contact gehad super vriendelijk. Binnen 5 minuten kreeg ik antwoord per mail. Ik heb toen de Sonos arc zwart online besteld die ik meteen kon komen ophalen. Bij het ophalen ook nog een uitleg gehad. De server top en echt vriendelijk

Goede service!

Snelle levering!

Geweldige service!

Score: 10

Snel en op tijd geleverd

Score: 10

Goede levering, sneller dan aangegeven

Score: 10

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede producten

Score: 10

Goede prijs kwaliteit. Snelle service en levering.

Snelheid en leuke artikelen

Score: 10

Snelle levering, netjes ontvangen, inclusief reep chocola ;-)

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.