Score: 10

Snelle levering, nette prijzen, en nette after sale service zeker een aanrader

Score: 10

Snelle levering en netjes qua prijs

Score: 10

Snelle service, top product en een scherpe prijs! En ook nog lekkere chocolade toe!😎👏

• N

Score: 8

snelle levering en goede kwaliteit

Score: 10

Snelle verzending en vragen goed beantwoord

Score: 10

Snelle levering en telefonisch advies

Ruime keuze. Goede prijs

snel en vanuit Nederland

Artikel was toch niet op voorraad in tegenstelling tot wat op de website vermeld stond, en was in backorder. Aangezien ik het dringend nodig had, heeft Omnimatic er dan toch voor gezorgd dat het vanaf een andere leverancier verzonden kon worden.

Score: 10

Snelle levering en goede telefonische uitleg

Score: 8

Snelle levering. Goede bereikbaarheid. Goed aanbod.

Score: 10

Service is goed, snelle verzending en vragen snel en duidelijk beantwoord.

Juiste prijs met zeer correcte afhandeling

Er waren problemen met de levering van ons pakket. Ik heb dit aangekaart en die werd dezelfde dag meteen nagekeken alsook opgelost. Probleem zat bij de koerierdienst. De dag daarna stond de koerier hier met onze bestelling.

Score: 10

Beste kwalitijd prijs verhouding en snelle levertijd.

correce service, goede prijzen

Score: 10

Snel bestel proces en snelle levering

Score: 10

Goede service; ondanks dat ik Shelly1 niet gekoppeld kreeg in de app, prima telefonische ondersteuning en zonder probleem retour.

Goede serservice

Excellent!

Fantastisch!

Goede en snelle service! Zeker aan te raden om Omnimatic in te schakelen indien u bijvoorbeeld Tado slimme thermostaat of radiator knoppen wilt laten installeren.

Score: 10

Goed verpakt en snelle levering

• N

Score: 10

Ze leveren snel. Artikelen zijn Goed verpakt.

goede prijs kwaliteit verhouding

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.