Snel en correct

Score: 8

Wysiwyg

Super service

Snelle reactie en super service!

Doe zo verder

Goede service, snelle levering

Omnimatic zocht speciaal contact om zeker te stellen dat het juiste artikel zou worden geleverd - uitstekende service!

Score: 10

Informatieve website, mooie prijzen en snelle verzending.

Score: 4

Het product werkt niet nu kan ik het retour sturen op eigen kosten

Score: 10

Snel en correcte levering.

Score: 10

Goede service en snelle en duidelijke reacties teug op de vragen die je stelt.

Score: 10

Persoonlijk advies en snelle service We kregen veel persoonlijk advies en de spullen werden snel geleverd. Toen Forrest een verkeerde maat draagvoet voor 1 van de rails had gestuurd heeft Robbshop samen met Forrest supersnel gereageerd en de dag erop bezorgd. We zijn erg tevreden over de persoonlijke benadering van Robbshop.

Zeer goed en vriendelijk geholpen, heel erg blij met het geleverd product !!

Score: 8

Groot assortiment. Snelle levering.

Score: 10

Goede site met goed informatie Goede site met goed informatie. Goede producten en fatsoenlijk retourbeleid. Meestal net zo goedkoop als de grote jongens, een enkele keer duurder. Verstand van zaken.

Score: 10

Goed advies, snelle levering, netjes verpakt.

Goede service voor een fijne prijs

Na uitgebreid zoeken op internet bij Omnimatic terecht gekomen. Zij konden leveren voor en prijs die ik nergens anders zag. Duidelijke website en snelle service. Producten zoals verwacht. Aanrader!

Top erg snel

Score: 10

Fijn dat de bestelling snel thuis was en goed informatie wanneer het pakketje bezorgd werd.

Score: 10

Scherpe prijzen, goede producten en bovendien een hele goede service ook na aankoop

Zeer snel geleverd!

Score: 10

Goede adviezen en uitstekende service!

Snel en correct geleverd

Tijdige levering, betrouwbaar

fantastisch

Top bedrijf, snel bereikbaar, enorme service en komen na wat ze beloven.

Super... snelle levering en goed contact voor een 10/10

doen wat ze beloven

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.