Bijzonder goede support!

Ondanks het leveren van een gebruikte e-step, werd er snel gereageerd en gehandeld met de leverancier om de gebruikte e-step op te laten halen en nieuwe te leveren! Top service onderscheid Omnimatic van de meeste partijen!

Keurig netjes op tijd bezorgd met tips over de installatie van de Robomow

Levering netjes op tijd. Bruikbare tips voor de installatie van de Robomow.

Score: 8

Alles prima ontvangen.

Score: 10

Zeer tevreden over HET Ajax alarm. Op 23-05-2020 Ajax systeem gekocht en ben zeer tevreden over het product en de uitleg. Verkoper nam ruim de tijd voor alles wat ik wilde weten. Ik wilde ook mijn kelderbox beveiligen en daar ik op 1 hoog zit was dit maar de vraag of dat ging. Het signaal moet door vele betonnen vloeren en wanden. Op de app zit de Jeweller signaalsterkte test. Je legt de contacten in de berging en testen maar. Met 1 streepje werkt het prima en ik krijg keurig een alarm op mijn telefoon als de deur van de berging open gaat. Hij geeft zelfs aan welke temperatuur er in de berging is! Het instellen duurde even omdat er ontzettend veel mogelijkheden op de app zitten. Ik krijg zelfs in mijn auto bericht als ik het alarm niet heb ingesteld als ik weg ga en als ik terug kom krijg ik weer bericht, uitzetten? Ook dit is apart in te stellen. Al met al het geld dubbel en dwars waard! Omdat het alarm ook gedeeltelijk is in te schakelen, b.v. alleen de kelderbox gaat ROBB dit voor mij uitzoeken hoe in te stellen. Ook hier weer snel antwoord op. Je kunt groepen maken en deze apart aan of uit zetten. Werkt ook al perfect. Maldenaar

super levering

Score: 8

Score: 10

Bestelling geleverd zoals op website. Geen gedoe verder en een van de weinigen in Nederland die dit spul had.

Score: 10

Snelle levering en goede aftersales bij vragen

Score: 10

Goeie kwaliteit en snelle levering.

De Robomow maaier is prima onderhouden en maait weer als vanouds als een tierelier!

Snel geleverd en prijzen zijn heel goed. Mijn item is alleen een dag later geleverd dan er op de website stond. Maar dit komt waarschijnlijk door de huidige omstandigheden met de coronacrisis. Had ook even de klantendienst via mail gecontacteerd en ik had na 30minuten al antwoord. Goede service!

Score: 10

Snelle levering. Goede info en instructies op de website.

prima service, mijn fout werd direct verholpen

Ik had een fout in de bestelling gemaakt, direct gecorrigeerd en dag erna opnieuw geleverd. Prima.

Score: 10

Zeer goede service. Een sensor functioneerde niet. Retour zending werd goed afgehandeld.

Score: 10

Kennis van zaken, reageert snel

Score: 10

Het aanbod, snelle levering . Wel te hoge verzendkosten.

Kundige partij

Wilde overstappen naar Sonos geluidssysteem. Door middel van de luisterservice bij ons thuis gehoord wat Sonos voor ons kon betekenen. Nu overal in huis heerlijk geluid en makkelijk bedienbaar.

Goede prijzen, snelle levering

Prima op tijd geleverd en hoop het eigenlijk weinig te gebruiken want dat zal betekenen geen lekke fietsband

Goede uitleg, snelle levering

Score: 10

Helder, snel en prima prijzen

snelle service

Correcte verkoop en supersnelle levering

Kan niet beter zijn .

Score: 10

Zeer vriendelijk en gedienstig. Snelle levering naar België.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.