Score: 10

Netjes volgende dag alles geleverd.

Score: 10

Top producten en top service

Score: 10

Snelle levering, snelle reactie op vragen en uitstekende advies. Zeer tevreden!

Score: 10

Duidelijke website, goede eerlijke info en doen gewoon wat ze zeggen. Netjes en goed ingepakt en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Score: 10

Goede prijzen en snelle lervering

Duidelijk. Goede prijs.

Snel en efficient

Bestelling ging vlot en het was een goed aanbod.

Goede en snelle klantenservice

De klantenservice is reageert snel en adequaat op mijn vraag. Heel fijn.

Score: 10

Top Service RobbShop heeft uitzonderlijk goede service geleverd. Vandaag om 11.50 een bestelling geplaatst. Om 12.15 is er contact met mij opgenomen met de vraag of ik zeker wist dat mijn bestelling goed was, aangezien 1 apparaat op z-wave and de andere alleen met apple comminuceerde. De bestelling was inderdaad fout. Dezelfde moment is mijn bestelling omgeboekt naar de juiste apparatuur. Dezelfde avond om 19.50 heb ik de bestelling in goede orde ontvangen. Wow. Daarmee heeft RobbShop service geleverd wat je niet vaak meer tegen komt. Een absolute aanrader !

Score: 10

Heb nu meerdere keren iets besteld op... Heb nu meerdere keren iets besteld op de webshop en nog nooit problemen ervaren. Wanneer ik vragen over het product heb zijn ze tevens goed bereikbaar!

Robomow zone

Netjes en snel geleverd.

Snelle reactie op emails, snelle verzending

Goede en snelle respons op wat vragen over installatie van robotmaaier. Doet wat ze beloven. Erg tevreden.

Goede Service

Hadden contact opgenomen met dat niet alles binnen was, maar toch nog sneller geleverd dan dat ze gezegd hadden

Overzichtelijk en concurerent

Score: 10

Je merkt dat het echt liefhebbers zijn door het deskundig advies en de tijd die ze nemen om net even die uitleg te geven die je soms nodig hebt. Zeker een aanrader.

Score: 10

Uitstekende service nadat ik gebeld had met een vraag. Heeft Patrick voor mij uitgezocht en vervolgens teruggebeld. Prima!

Score: 10

Zowel producten als service uitstekend!

Omnimatic heeft prachtige producten en de service is geweldig. Nog bijna voor ik iets besteld heb, heb ik het al in huis. Wat een kanjers!

Score: 10

Snelle levering, maar vooral de after sale support is heel goed! Ik had een vraag over het aansluiten van de Shelly 2.5. Ik heb hier een hele snelle reactie op gekregen en ben uitstekend te woord gestaan.

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering

Gewoon goed, product conform specs

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.