Score: 10

Perfecte omschrijving op de site en... Perfecte omschrijving op de site en supersnel geleverd ! En laagste prijs garantie !! Top site !

Score: 8

Mooi product, snel en compleet Snelle en complete levering van de WRC-90. Mooi product en compleet met montage schoefjes geleverd. Wel jammer dat hij i.c.m. Domoticz alleen maar 8 mogelijkheden aan kan. Installatie gaat soepel en snel.

Score: 10

Professionele telefonisch support Professionele telefonisch support, met mensen die weten wat hun producten kunnen. Na aanleiding van hun advies mijn slimme schakelaars hier besteld. Volgende dag in huis. Top geregeld!

Score: 10

Aan de telefoon keurig te woord gestaan en van goed advies voorzien. Door een fout van mijzelf ging er iets mis met de betaling maar ook dit werd keurig opgelost. Deze webwinkel is aanbevelenswaardig.

Score: 10

Snelle en goede service, goede uitleg. Nadat een Zipato RBGW bulb v2 bij mij, als eerste zwave apparaat, niet werkte, reageerde de winkel heel vlot kon ik het meteen terugsturen. Ik koos er echter voor om bij hen langs te gaan in Oss. Ze nemen goed de tijd voor je, ik wilde de demo opstellingen zien en daar kreeg ik ruime uitleg bij. De Zipato lamp bleek echt stuk en ik kreeg direct een nieuwe die op mijn verzoek meteen even getest werd. Het maakt mij een tevreden klant die voor zijn volgende domotica meteen bij Robbshop gaat kijken en bestellen. Waarschijnlijk worden dat gordijnen of de homey pro (nu met rapsberry aan de slag).

Score: 6

Heb een bestelling gedaan op Black... Heb een bestelling gedaan op Black Friday, 10% korting blijft aantrekkelijk. Product was niet op voorraad, maar in Back order. Na 4 weken nog niets ontvangen en bestelling geannuleerd. Terugbetaling leverde geen problemen op. Het artikel was 1 week later wel leverbaar, uiteraard zonder korting en dat geeft een rare nasmaak.

Score: 10

Netjes geleverd. Netjes geleverd.

Score: 8

Aeotec z wave transceiver gekocht Aeotec z wave transceiver gekocht, met de vraag of deze op een HometrollerSel kon, mocht uitgeprobeerd met terugstuur mogelijkheid zoals normaal bij ROBBshop. Apparaat bleek prima te werken, zelfs beter als de oude. Verzend tijd duurde helaas wat langer dan gehoopt, maar mijn domotica loopt weer als een tierelier ?? dankzij ROBBshop

Score: 10

Fibaro HCL Ik moest (wilde) omschakelen van een andere Domotica home controller naar de Fibaro HCL en heb uitstekend advies gekregen over de functionaliteit en mogelijkheden. De installatie en configuratie ging daarna ook precies zoals besproken. Prima advies, uitstekende ondersteuning bij de aankoop en snelle bezorging.

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, deel van de credit gaat naar Postnl natuurlijk ;

Score: 10

Mooie producten en fijne website Ik kan inmiddels veel verlichting en alle screens bedienen met z-wave plus producten dankzij robbshop. 1 keer een module die snel defect was. Kan gebeuren en ook het omruilen daarvan ging heel prettig en soepel. Ik koop hier zeker nog meer producten.

Score: 10

Vaste klant Al vaker bij ROBBshop besteld. Gaat altijd goed, prompte levering, goed verpakt. Informatie op de website is correct en volledig. Prijzen zijn goed. Helaas geen gratis verzending :-)

Score: 8

Prima! Eerst goed advies, daarna snelle levering. Eerst goed advies, daarna snelle levering. Prima dus!

Score: 10

Goede adviezen en snelle levering Goede adviezen en snelle levering

Score: 10

Een super-ervaring Een super-ervaring, hier bestel ik nog!

Score: 10

snelle levering! snelle levering!

Score: 10

Een goede webshop met vakkundig personeel! Een goede webshop met vakkundig personeel! Ik word zeer correct en meestal direct door Melvin geholpen. Hij weet een onervaren gebruiker toch redelijk in de goede richting te sturen. Ook zijn kennis wordt terdege op prijs gesteld. Aankopen en omruilen zijn geen groot probleem.

Score: 8

prima ontvangen in de showroom en... prima ontvangen in de showroom en heldere uitleg over de producten

Score: 8

Snel geleverd tegen een goede prijs Snel geleverd tegen een goede prijs

Score: 10

Super! Great product portfolio for smart systems and great service for my order!

Score: 10

alles klopte. alles klopte.

Score: 10

Erg kundige mensen Erg kundige mensen, snelle levering

Score: 10

Gewoon een goede webshop zonder al te veel poespas. Gewoon een goede webshop zonder al te veel poespas. Wel als extra aanmerking voor mensen die hier voor de eerste keer shoppen: Bij veel producten staat bij de omschrijving ook een link naar vergelijkbare producten met net andere specificaties. Maak hier gebruik van, want het kan net dat zijn wat je eigenlijk zocht. Hierdoor kun je makkelijk andere (en betere/goedkopere/alternative) producten vinden die je eventueel nodig kunt hebben.

Score: 10

Helemaal goed! Grote keus, goede beschrijvingen, nette prijs en snelle levering

Pluspunten

Snelle zorgvuldige levering. Zeer prettig contact. Verstand van de producten.

Geen!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.