Score: 8

Uitstekend geholpen op een... Uitstekend geholpen op een zaterdagochtend!

Score: 10

Prima koop gedaan, geheel tevreden Enkele slimme thermostaat kranen gekocht. Dit op basis van de duidelijke beschrijving en reviews. Zeker niet teleurgesteld: prijs netjes, snelle levering en de kranen werken uitstekend.

Score: 8

Bij ROBBshop op locatie in Oss de Domotica shop Bij ROBBshop op locatie in Oss de Fibaro opgehaald met 3 motion sensors en 4 wall plugs nog bezig met het installeren. Als ik hulp nodig heb kan men mij begeleiding aanbieden via Team Viewer of telefonisch. Dat is een mooie service als ik die nodig mocht hebben.

Score: 10

Al een aantal jaren vaste klant van... Al een aantal jaren vaste klant van Robbshop. Geven goed advies en de leveringen zijn ook altijd perfect. Er staan ook leuke oplossingen op de website voor bepaalde toepassingen.

Score: 10

Prima winkel Prima winkel met schappelijke prijzen.Vlotte levering, niets op aan te merken en zou er zo opnieuw bestellen.Aanradar!

Score: 10

Veel informatie, snel Veel informatie, voorbeelden en aankoophulp op de site. Snel geleverd. Top!

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, prima kwaliteit

Score: 10

All went well All went well

Score: 10

Top service Top service... snelle levering.

Pluspunten

Goed en snelle contact, kon heel snel de installatie inplannen en ontzettend vriendelijk. Alles werkt perfect. Aanrader!

Pluspunten

Alles vlot verlopen. Track & trace code bij gegeven en alles netjes geleverd tussen de aangegeven uren.

Score: 8

Homey besteld Homey besteld, snel en correcte afhandeling, alleen jammer dat de gratis muurbeugel niet geleverd is geworden, zelfs geen tegen berichtje gehad.

Score: 6

Deel (2): Fouten maken mag, maar blijf beleefd Een flinke tegenvaller gehad met Robbshop. Vooral de klantbehandeling ging even enorm scheef naast de kleine logistieke fouten binnen het magazijn. De persoon aan de lijn was erg onbeleefd en niet prettig om een oplossing mee te zoeken. Nadat ik hier een review heb gegeven kreeg ik een bericht van Robbshop en werd ik gebeld door een vaste medewerker van Robbshop. Hij boodt mij oprecht zijn excuses en de belofte op verbetering. Merkbaar aangedaan door de slechte review heb ik een goed gesprek gehad met hem. Hierop heb ik besloten om de review wat te verbeteren. Wat gebeurd is, is gebeurd maar de uiteindelijke oplossing, oprechte excuses en beloofde verbetering biedt mij weer het vertrouwen in Robbshop om in de toekomst hier nog eens een bestelling te plaatsen. Hopelijk kan ik jullie dan weer een topscore geven.

Score: 10

Snelle levering en goede kwaliteit Bestelling snel geleverd en alles werkt zoals het zou moeten werken.

Score: 10

Snel geleverd Snel, correct en op tijd geleverd!

Score: 10

Voorspelbaar Voorspelbaar, degelijk en snel besteld en geleverd. TOP!

Score: 10

goede service, flexibele prijzen. Snelle levering, en even snelle (en goede) afhandeling van een niet-werkend produkt. Prijzen onderhandelbaar.

Score: 10

Snel en correct geleverd Snel en correct geleverd

Score: 10

Roshop is goed Roshop is goed, snelle levering. Alleen de Fibaro knop is minder. Moest hem 3 keer opnieuw includen voordat hij het deed, en dan nog werkt hij 95 van honderd keer niet. Vaak moet hij eerst wakker worden om te reageren.

Score: 8

Goede producten Goede producten, goede aanbiedingen, duidelijke omschrijving voor het aansluiten op verschillende smart home systemen. Klein puntje van verbetering, ik zou graag wat uitgebreidere informatie willen vinden over de technische specificaties c.q. een link naar de informatie van de fabrikant.

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, goede kwaliteit

Score: 10

Goede en snelle service Goede en snelle service

Score: 4

Items toch niet op voorraad De bestelde items zouden voorradig zijn, aldus de site, echter blijkt dat niet het geval te zijn en wordt het een nalevering. Even rustig afwachten dan maar.

Score: 10

Goeie service, snelle levering Goeie service, product op tijd en netjes verpakt. Aanrader!

Score: 10

Snelle levering Snelle levering. Wel jammer dat, als terugkeerende klant je opdraait voor de verzendkosten. Als je net niet aan het bedrag komt. Was een leuke actie geweest.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.