Score: 10

Orders a few zwave parts Orders a few zwave parts. Everything was perfect. Orders on Monday have it here on Friday.

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, prima kwaliteit

Score: 10

Mooie plus voor Robbshop! Prima, website om artikelen te bestellen, opvolging en afwikkeling middels tracking werkte prima. Mooie plus voor Robbshop.

Score: 8

snelle levering snelle levering, jammer dat PostNL niet altijd meewerkt.

Score: 2

Product te laat verzonden, ondanks toezegging niet gecompenseerd. Ik kreeg geen verzendbevestiging, volgende dag zelf gebeld. Er was iets �mis� gegaan (adapter was niet geprint) maar ze waren vergeten hier melding over te maken. Het was een cadeautje en daardoor heel vervelend. Ik zou hiervoor gecompenseerd worden. Helaas niks meer over gehoord. Producten zijn prima maar dat is niet dankzij de webwinkel. Zeer teleurstellende service

Score: 10

Goed advies en alles netjes geleverd. Goed advies, ook meedenken met de klant. Order is goed verpakt, en keurig op tijd binnen. Erg tevreden over ROBBshop! Daar koop ik beslist vaker.

Score: 2

Een flop Een flop. Je krijgt alleen een vfib bestandje om virtueel device van te maken. In de beschrijving wordt gesproken over een tekstbestand met code voor scene, maar dat ontbreekt volledig. Software leveren is echt wat anders dan Fibaro doosjes opsturen... Daarnaast begrijp ik niet waarom ik voor uiteindelijk een gratis product door het volledige afrekenproces moet. Een download pagina is veel eenvoudiger en vriendelijker toch? Kortom, idee is leuk uitvoering waardeloos.

Score: 8

Producten worden prima geleverd Producten worden prima geleverd. RMA procedure werkt ook. Helaas nodig gehad. Jammer dan er geen gratis retour is. Verder kan het beantwoorden van de vragen wat sneller. Ik moest op de meeste antwoorden meer dan een werkdag wachten. En dat waren geen moeilijke technische vragen.

Score: 10

Perfecte klantenbinding Ik had een betere prijs gezien op het internet en bij Robbshop hebben ze geen seconde getwijfeld om het product aan dezelfde prijs te leveren. Levering was correct zoals geadverteerd.

Score: 8

zoals beloofd. zoals beloofd. Binnen 24 uur had ik het in huis tegen een goede prijs

Score: 2

Ik ben nog steeds aan het wachten om de... Ik ben nog steeds aan het wachten om de leverdatum te weten .....

Score: 10

Prima service Prima service, duidelijke website en snelle levering. Aanrader voor iedereen die iets met Domotica doet.

Pluspunten

Super hulpzaam. Probleem met het installeren maar toch naar een oplossing blij Ben zoeken.

Pluspunten

Goede klantenservice Fijne producten

Bij de winkelmand of bevestiging 'let op dit product heeft een andere bezorgdatum'

Score: 10

foute bestelling door mezelf foute bestelling door mezelf, zeer bereidwillig om dit recht te zetten

Score: 8

Na een matige start toch nog een goede oplossing Ik heb veel problemen gehad met een product die ik besteld had. Hoewel de eerste communicatie niet vlekkeloos verliep, heeft ROBBshop het probleem uiteindelijk goed opgelost.

Score: 10

Geweldige aftersales! Geweldige aftersales!

Ruim assortiment Ruim assortiment

Score: 10

Prima levering voor de juiste prijs. Materiaal van Aeonlabs besteld. Prima levering voor de juiste prijs.

Score: 6

Sympatieke webshop met goede service... Sympatieke webshop met goede service waar ik al veel spullen besteld heb. Alleen zijn ze overgestapt naar Sandd als vervoerder en daar ben ik minder tevreden over. De dag dat het pakket, tussen 8 en 15 uur, geleverd zou worden niemand gezien. Volgende werkdag ook niet. Dag daarna kwam er een mailtje dat het pakket gesorteerd was en werd het uiteindelijk ook bezorgt. Sandd lijkt geen behoorlijke niet-thuis regeling te hebben. Kortom, prima voor mensen zonder haast die altijd thuis zijn. Ik hoop dat ROBBshop snel een andere vervoerder gaat gebruken.

Score: 10

Snelle levering en goede producten Snelle levering en goede producten

Score: 10

Goede en betrouwbare webshop. Snelle en correcte levering.

Score: 8

Echte domotica specialist Ze hebben altijd een grote collectie artikelen, zeer goede informatie en tips en super handige voorbeeld projecten. De intractie met de support desk gaat snel en efficient, en de bestellingen worden altijd netjes en op tijd verwerkt. Een echte aanrader als je gek bent op domotica.

Score: 4

De bezorging is erg slecht De bezorging is erg slecht. Je moet maar hopen dat je je pakket krijgt op de afgesproken tijd. Zit nu al een week te wachten op mijn bestelling. En iedere keer beloven ze beterschap en dat het morgen bezogt zal worden. Nou. Echt niet.

Score: 6

Helaas een probleem met de juiste... Helaas een probleem met de juiste werking van de trisensor. Telefonisch uitgelegd, wordt een nieuwe opgestuurd. Prima service.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.