Score: 6

Levering wat op voorraad is Wordt niet gecommuniceerd over deel levering. Terwijl er wordt geadverteerd met vandaag bestellen morgen geleverd.

- snelle levering - snelle levering - kwaliteit prima

Score: 10

De bestelling ging vloeiend en ondanks... De bestelling ging vloeiend en ondanks de feestdagen snel geleverd. Er was nog een probleem ivm het adres maar na een telefoontje hadden ze m super service geleverd. Ik zou Robbshop zeker aanbevelen.

Score: 10

Snelle levering en zeer informatieve... Snelle levering en zeer informatieve website!

Score: 10

3 stuks Fibaro items besteld. 3 stuks Fibaro items besteld. Fantastisch snel en op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Top.

Score: 10

Prima voor elkaar Duidelijk website, informatief. Snelle levering. Een aanrader!

Score: 6

snel bezorgd service kan sneller Bestellingen worden snel en correct bezorgd. Service afhandeling zou stuk sneller kunnen. Heb eerst een week moeten wachten op antwoord van support die mij niet verder kon helpen en mij nu aanraadt om een rma aan te maken. Daarvan ben ik nu weer in afwachting.

Score: 8

P1 USB kabel voor Slimme meter. De geleverde P1 USB kabel bleek een foutje in de bedrading van de RJ12 te hebben en werkte hierdoor niet. Kan wel eens gebeuren. Een telefoontje naar ROBBshop was voldoende om nog dezelfde dag een nieuwe P1 USB kabel kostenloos toegestuurd te krijgen. De volgende dag in huis en werkt prima. TOP Service! Zeker tot een volgende keer.

Score: 8

Snelle zending, alles netjes in een klein pakketje verpakt. Alle onderdelen waren er, zelfs kabel schoentjes, voor de fibaro ubs aan te sluiten. Handleiding was iets minder duidelijk, en had wat problemen met de scenario's maken voor het fibaro alarm systeem. Al met al zeer tevreden.

Score: 10

Prima levering en duidelijke uitleg op site Prima levering en duidelijke uitleg op site

Score: 10

Alles volgens afspraak Alles volgens afspraak, geen opmerkingen

Score: 10

Snel en goed geleverd! Snel en goed geleverd!

Score: 10

correct en vlot geleverd. correct en vlot geleverd.

Score: 10

vooraf advies gevraagd en een goede uitleg gekregen. Homey besteld en deze werd zeer snel geleverd.

Score: 8

Levering duurde langer dan verwacht en... Levering duurde langer dan verwacht en pakket werd gewoon gedumpt in de gang van het appartement. Zonder te bellen. Dat de levering langer duurde was normaal met de drukte.

Score: 8

Prima gegaan alleen de track en trace... Prima gegaan alleen de track en trace data klopte niet, maar dat zal wel met de kerstdagen te maken hebben.

Score: 10

Tevreden... Altijd goed. Altijd helder. Altijd snel.

Score: 8

snelle correcte levering snelle correcte levering

Score: 10

snelle levering ondanks feestdagen snelle levering ondanks feestdagen

Pluspunten

Snelle reactie Perfect geïnstalleerd Gaat niet weg voordat alles het doet. Fijn contact.

Score: 2

Slechte service en kwaliteit Op 22 december om 23.58 uur besteld. Met extra bezorgoptie dat het de eerstvolgende werkdag bezorgd zou worden (24 dec). Dat is al niet goed gegaan (waarvoor verschil is gecrediteerd) moet nog wel uitgekeerd worden. Gisteren mijn bestelling 2 smartplugs ontvangen en ge�nstalleerd. Dat ging vrij snel. Echter na nog geen 24 uur heeft er 1 het begeven. Dan bel ik netjes op, krijg Melvin te spreken. Die geeft mij de indruk dat hij twijfeld aan mijn verhaal. Geeft aan dat er voorlopig geen oplossing mogelijk is omdat zijn collegas erg druk zijn, problemen bij de verzender... Noem maar op. Ik bestel dit zakelijk, service en kwaliteit staan bij mij voorop, die indruk heb ik niet bij Robbshop.nl

Score: 10

Bedrijf zoals een bedrijf hoort te zijn en waar service en kwaliteit in hoog vaandel staan. Wat is mijn ervaring met Robbshop. Ik haal hier nu al een paar jaar mijn producten als het om domotica gaat en je kan merken dat dit een bedrijf is wat heel hun hart en ziel erin stopt. Personeel is altijd vriendelijk en denkt met je mee. Is er een probleem dan word er in oplossingen gedacht. Dit is iets waar veel bedrijven momenteel nog iets van kunnen leren. Ik hoop dat Robbshop deze kwaliteit en service ook aankomend jaar weer door zal zetten.

Score: 4

Heel slechte ontoereikende respons. Heel slechte ontoereikende respons. Wachten op een antwoord. Nu nog wachten op een RMA wat blijkbaar 3 dagen duurt, omdat het product defect is .

Score: 10

Aanrader. Heldere website en bestelproces, goed verpakt, snel verstuurd, prompt geleverd. Aanrader.

Score: 2

Adverteren met volgende dag in huis... Adverteren met volgende dag in huis maar nu een week later nog niets. Paketje waarschijnlijk teruggestuurd.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.