Score: 8

Vetraging met afleveren. Na een stroeve start met de eerste bezorger, Na twee pogingen terugsturen, best lastig als je alleen thuis bent en niet hele dagen thuis zit te wachten, Hebben we uit eindelijk toch een oplossing voor gevonden. Na even gebeld te hebben met de ROBBshop hebben ze een andere bezorger geregeld en het pakket opnieuw afgestuurd. Tevens was he nog mogelijk om het pakketje te laten afleveren bij een ophaalpunt, wat weer beter uit kwam voor mij. Helaas deed deze bezorgdienst er ook een paar extra dagen over om het pakket op het bezorgpunt te krijgen maar uit eindelijk na 9 dagen is het pakketje in mijn bezit. Het enige waar, naar mij mening verbetering in zit is de informatie voorziening. Updates en informatie werd contant keurig vestrekt, maar ik moest er wel iedere keer zelf achteraan. Al met al is alles opgelost en dit incident is voor mij zeker geen reden om niet meer bij ROBBshiot te bestellen. Sterker in ben al opzoek naar wat sensoren om mijn Domotica installatie thuis uit te bereiden. Groet, Antoin

Score: 10

Super web-winkel...alles netjes en snel... Super web-winkel...alles netjes en snel ontvangen .

Prima gegaan Prima gegaan

Pluspunten

Bedrijf doet wat extra's indien je wensen hebt of regelen het correct af wanneer er iets (door een fout van de klant) mis is gegaan. Fijn dat een bedrijf mee denkt.

Score: 8

Verbetering in verpakking wenselijk! Product prima! Bedrijf prima! Verpakking ERG overdreven. Ongelofelijk veel plastic vul/verpakkingsmateriaal # plasticsoep! (ff opletten)

Score: 10

Goed advies en goede spullen Goed advies en goede spullen

Score: 10

Leuke en informatieve voorbeelden op de... Leuke en informatieve voorbeelden op de site, snelle levering, kennis van zaken en dan ook nog eens een laagste prijs garantie. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

alles prima

Score: 8

Uiteindelijk toch nog een nette afhandeling. Klantenservice reageert via email reageert traag. Na telefonisch contact bleek dit aan de hoeveelheid tickets te liggen. Retourproces blijft een beetje onduidelijk maar uiteindelijk een retourlabel per mail gekregen. Prima contact per telefoon en uiteindelijk nette aftersales. Zou er volgende keer wel weer iets bestellen. Toch nog 1 tip, ga aub weer per PostNL verzenden. Tijdsindicatie van Sandd is niet handig.

Score: 10

Stekker werkt perfect Stekker werkt perfect en vriendelijke behandeling bij het ophalen.

Score: 10

Snel geleverd en goed product Snel geleverd en goed product. Het bedrijf is aan te bevelen

Score: 10

Uitstekend geholpen... Uitstekend geholpen...

Pluspunten

Keurig op de hoogte gebracht over vertraging bij levering. Daarna alles zeer snel in orde gemaakt en artikelen geleverd. Goede service!

Productinformatie op de website bij sommige producten wat onduidelijk en voorraadstatus klopt niet geheel.

Score: 8

Vriendelijke en kundige medewerkers Vriendelijke en kundige medewerkers, het product plugwise werkt naar verwachting.

Score: 10

Vlotte en correcte levering Vlotte en correcte levering. Elke keer opnieuw!

Pluspunten

Klantvriendelijk. Duidelijk uitleg van de producten. Goeie levertijden.

Geen!

Score: 6

Retourproces is onduidelijk Retourproces is onduidelijk. Mail verzonden naar logistiek, geen reactie. Service aanvraag ingediend. Geen idee waar het pakketje naar terug te sturen en hoe. Gebeld naar telefoonnummer, lang in de wacht en uiteindelijk opgehangen. Morgen maar weer opnieuw proberen.

Score: 10

De RFXtrx433XL besteld bij ROBBshop De RFXtrx433XL besteld bij ROBBshop. Bestelling netjes en snel in huis, dus nu schakelt Domoticz op m'n RPi de kerstverlichting buiten precies op schema aan en uit ;)

Score: 8

Prima advies Prima advies, en goede spullen. Verbeterpuntjes: Stuur de T&T via hetzelfde mailadres als de orderbevestiging. Dar voorkomt dat je in de spambox komt. En verzendt svp met PostNL. Zij hanteren een bezorgmoment van max 2,5 uur. Heel wat korter dan SANDD waarvoor je de hele dag moet thuisblijven.

Score: 2

Will NOT buy here again! Next day delivery is now 14 days and counting. No reply from support for 5 days. Very poor user experience. Will NOT buy here again!!!!

Score: 10

Uitstekende service en snelle levering Uitstekende service en snelle levering

Score: 10

Snelle levering en goede uitleg op de... Snelle levering en goede uitleg op de website

Score: 8

Snelle levering Snelle levering, veel keuze met duidelijke beschrijvingen.

Score: 10

Opdrachten bij ROBBshop lopen eigenlijk altijd goed. Opdrachten bij ROBBshop lopen eigenlijk altijd goed. De beloofde levertijden worden waargemaakt en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Een betrouwbare webwinkel, en men heeft verstand van hetgeen men verkoopt.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.