Score: 8

Snelle service ook service na verkoop. Snelle service ook service na verkoop is zeer goed

Score: 10

Erg tevreden al diverse bestellingen gedaan bij Robbshop. Iedere keer snel verzonden en netjes verpakt!. Bij vragen reageren ze snel. Ook kwa prijs doen ze goed mee. kortom aanrader

Score: 10

Prima zigbee zender Prima zigbee zender Geprobeerd om met Xiaomi zenders te werken, maar krijg ik niet zichtbaar in Domoticz. Dus de zwave.me zenders van Robbshop besteld, 1x klikken, en toevoegen in domoticz, techniek zoals je het verwacht.

Score: 10

Bestelling vlot en correct geleverd Bestelling vlot en correct geleverd. Scherpe prijs, helaas geen FREE shipping. Maar ja je kunt niet alles hebben.

Score: 10

Fijne winkel Zeer volledige informatie zodat ik zelf een systeem kon ontwerpen. Indien nodig kun je ook bellen voor advies. Kortom erg fijne winkel, doet net even iets meer dan anderen.

Score: 6

Netjes opgelost! Bestelling was niet op voorraad maar is netjes opgelost! Bedankt

Score: 10

Top winkel Top winkel met prima service.

Fast delivery Fast delivery. Website has pros and cons

Score: 10

erg tevreden website heeft bovengemiddeld veel en goede informatie. Levering snel. Prijs is niet de laagste maar concurerend genoeg.

Score: 10

Helemaal goed. Helemaal goed.

Score: 10

Scherpe prijs Scherpe prijs, duidelijke site en snelle verzending. Enig minpuntje is dat ze verzenden met Sandd, dat is echt minder. Betaal liever iets meer voor PostNL oid Maar nogmaals, ROBBshop kan ik zeker aanbevelen!

Score: 10

Bestelling geheel volgens afspraak de... Bestelling geheel volgens afspraak de volgende dag geleverd en naar volle tevredenheid in gebruik ??

Score: 10

Snel en correct Snel en correct

Score: 10

Goede prijs en snelle levering Product had een erg scherpe prijs. Bestelling werd de volgende dag al afgeleverd.

Score: 10

Weer een fantastische aankoop bij... Weer een fantastische aankoop bij ROBBshop! Echt een heldere website en nog beter zijn de testresultaten van het product in combinatie met jouw home controller. Zo weet je direct of het product werkt of niet. Voor mij is er maar 1 domotica leverancier die het zo eenvoudig maakt!

Score: 10

Correct Correct, snel. Alles werkt perfect.

Score: 10

Topwinkel Topwinkel, lekker snel! Kon zelfs de avondlevering nog aanpassen naar een levering overdag na een belletje met klantenservice.

Uitstekend! Uitstekend!

Score: 4

Product prima... Product prima. Retourneren.... tja, laten ze t wat simpeler en vriendelijker maken. Voor je een bon uit kan printen komt er een hele uitgebreide overeenkomst. Of je t er even mee eens wilt zijn.

Score: 10

Snelle en goede levering. Snelle en goede levering.

Score: 10

Veel kennis aanwezig Veel kennis aanwezig, perfect advies, prima prijzen en correcte levering.

Score: 10

Zoals gewoonlijk een snelle levering... Zoals gewoonlijk een snelle levering weer

Score: 8

Prima webshop voor alle 'in en om huis automatisering' 4 sterren omdat er altijd een uitdaging voor 5 moet blijven.. :) Prima webshop, erg compleet assortiment met daarbij veel productinformatie Verschillende keren wat besteld en altijd prima afgehandeld en bij vragen ook prima support!

Score: 10

Snel geleverd Snel geleverd Perfect.

Score: 10

Snelle levering van de spullen. Snelle levering van de spullen die op voorraad waren; ik hoop dat de andere spullen (wanneer ze weer op voorraad zijn) net zo snel geleverd worden.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.