Score: 2

kreeg een defecte danapad toegestuurd , lichtjes constant rood en geen signaal. retour gemeld maar nog steeds geen retourlabel ontvangen. wel een mail om firmware opnieuw te installeren ? hoe dan ? maakt geen enkele verbinding .

Score: 2

Mijn product kwam beschadigd binnen. Niet goed beschermd tijdens transport

Score: 10

Snelle levering en goede prijs.

Score: 8

Snelle levering, veel informatie beschikbaar op de site, waardoor installatie een eitje was.

Super snel geleverd.

Score: 4

Nog nooit van gehoord Tot vandaag nog nooit van Baeumotica/Robbshop gehoord. Tot vandaag want vanmorgen zie ik een mail in mijn inbox van dit bedrijf. Een promotiemail. Hieruit blijkt dat Beaumotica/Robbshop de OPT-IN regels overtreedt. Dus met de wet nemen zij het niet zo nauw. In de mail wordt aangekondigd dat Beaumotica voortaan Robbshop heet met als toevoeging: �We love smart�. Als ik naar de reviews van Beaumotica en Robbshop kijk moet je daar toch een vraagteken bij zetten als je tenminste weet wat SMART betekent. Inmiddels heb ik 9 mails ontvangen van Trustpilot. . Wat hiervan de bedoeling is in mij een raadsel en haak dus af.

Snelle verzending

Score: 10

Perfecte service. Geheel vlgs afspraak mail ontvangen nadat de ontbrekende artikelen binnen waren. Na bestelling in 2 dagen thuis.

Alles netjes verzorgd

Score: 6

Nou eigenlijk niet zo blij mee. Ik bestelde de 230volt versie. Maar daar zit een bult op de achterzijde. Dit was op de produktfoto niet te zien. Toen ik dit meldde kreeg ik als reactie dat ik dit in de handleiding kon terugvinden. Ik vind dat alle kenmerken van het apparaat duidelijk op de foto's moet worden afgebeeld. Retourkosten kan ik dus zelf voor opdraaien. En aangezien ik deze met verzekering opstuur kost dit geintje mij 11 euro.

Score: 2

Is kapot toegekomen , je afgebroken

Score: 10

Snelle levering en goede service

Score: 10

Snelle levering, betrouwbaar en goede prijs

Score: 10

Top klantenservice Top klantenservice! Had een product die na een jaar fouten had, terug gestuurd een gewoon een nieuwe gekregen

Snel geleverd!

Score: 10

Goede service en snel geleverd. Ook de prijs is gunstiger dan andere aanbieders.

Score: 10

Duidelijk website die doorverwijst naar de opvolger van een product als de huidige niet meer leverbaar is. Uitgebreide betaalopties en snel en op tijd geleverd.

Super goed en snel advies

Ik heb via Omnimatic een Segway grasmaaier gekocht. Eerste contact via de mail met vraag waarop ik direct (ongeveer midden in de nacht) reactie kreeg. Daarna paar keer contact met steeds snelle reactie met goed advies. Zeker aan te raden.

Score: 4

Met het bestelde artikel was niets mis, maar €6,95 in rekening brengen voor slechts een brievenbuspakketje vind ik onredelijk.

Score: 8

Prima toestel. Wel wat gevaarlijk : de bezorger heeft de deur zo bij de voordeur geplaatst......kon iemand zo mee nemen.

Score: 10

Snelle levering en goede prijs.

Score: 2

Verwijdert eerlijke Google reviews! Ik heb onderstaande review een tijdje geleden geschreven en zag nu dat deze blijkbaar is verwijderd vanwege "ongepaste taal". Doe er mee wat je wil, hier is de review: Niet meer wat het geweest is. Ik heb hier een Zigbee dimmer/trafo in 1 en led-strip besteld waarvan de strip niks bleek te doen na aansluiten op de dimmer, alles doorgemeten maar ondanks dat er voldoende voltage stond op de uitgang van de dimmers stond er 0V op het eerste punt waar ik op de strip zelf kon meten. Ik heb daarop via de mail direct de vraag gesteld of deze dimmer en strip wel met elkaar samen konden en kreeg de volgende dag de vraag om welke dimmer het ging (info die ze dus al hadden als ze de mail iets beter hadden gelezen). Nog een keer die gegevens doorgestuurd en kreeg daarna (5 dagen later pas) de vraag of het wel goed was aangesloten, daarna weer de vraag om foto's en toen was ik het eigenlijk al zat aangezien het om een strip gaat van 4,5 euro. Garantie retour aangevraagd maar toen viel me iets op: op het zakje van de strip staat 24V en de dimmer is 12V. Dit had dus binnen 1 dag opgelost kunnen zijn.... Nog eens op de site gekeken hoe het kon dat ik dit over het hoofd had gezien maar het voltage van de strip staat dus helemaal niet op de productpagina. Reactie hierop: Je mag alles retouren en hier is een suggestie voor een combinatie van een aantal andere producten ter vervanging die bij elkaar letterlijk twee keer zo duur zouden zijn. Daarbij bestaat die oplossing ook nog eens uit een aantal verschillende onderdelen waardoor het geheel veel groter wordt en helemaal niet geschikt is voor de toepassing die ik voor ogen heb. Kortom: Geen oplossing voor een fout die door de shop is veroorzaakt aangezien er onvoldoende informatie op de productpagina staat om te kunnen beoordelen of het product wel geschikt is. De reactie daarop: "Sorry dat we je dan niet naar jouw verwachting hebben kunnen helpen." Ik heb hier jarenlang spullen besteld, en vroeger altijd zonder gedoe kunnen retouren maar ik vermoed dat er iets is veranderd in de organisatie.

Score: 10

Prijzen zijn goed en voor advies ben je aan het juiste adres

Score: 10

Goede prijs en snel geleverd.

Score: 10

Geen gezeur bedrijf. Gewoon goed zoals het hoort

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.