Score: 10

Niks op aan te merken! Niks op aan te merken! Lekker vlot bezorgd!

Score: 10

Snel en goed advies Snel en goed advies over aanvullende producten en mogelijkheden

Score: 10

Goed assortiment en snel geleverd! Goed assortiment en snel geleverd!

Score: 8

Heldere info Heldere info, leuke producten, alles keurig geleverd.

Score: 4

Change shipping method/company! They should change the shipping company. Post NL could not locate my place twice and wasted so much time.

Score: 10

Snel en zonder problemen Snel en zonder problemen

Score: 8

gewoon goed duidelijk helder bestellen. levering de volgende dag. wat wil je nog meer

Score: 8

Producten zijn goed ontvangen, Producten zijn goed ontvangen, Jammer dat de Homey een langere levertijd heeft. De vraag is groter dan het aanbod wat levertijden niet ten goede komt ??

Score: 8

Telefonisch zeer goede service Telefonisch zeer goed geholpen met productkeuze via de telefoon. Had daarna iets besteld dat niet op voorraad was waarbij wederom het telefonisch snel opgelost werd.

Score: 10

Alles vlot en perfect Alles vlot en perfect

Score: 10

duidelijke site duidelijke site, goede uitleg, bestelling qua snelheid en verzorging zoals verwacht, handige tips op de site, kortom top!

Score: 10

Behulpzame medewerkers Behulpzame medewerkers, snelle levering, goeie webshop

Score: 10

Betrouwbaar en snel, pas op, verslavend! Betrouwbaar en snel, voor 16:30 besteld is ook echt volgende dag in huis, complimenten. Voor de rest, prima service! Website kan wat overzichtelijker, heb al een paar keer bijna het verkeerde switch of dimmertje besteld, maar het is zeker niet slecht. Ondertussen wel een vermogen uitgegeven bij Rob ;-)

Score: 10

Heel goede service en mooie producten Heel goede service en mooie producten

Score: 10

Behulpzaam en snel. Snelle, vakkundige response.

Score: 8

De levering als van ouds netjes en... De levering als van ouds netjes en snel.. Opvolg vraag over een niet compleet lijkend script voor een VB om het relaisblok aan te sturen met HC2 duurt gewoon veels te lang en is nog steeds beantwoord.. aandacht puntje mensen

Domotica Snelle levering.

Score: 10

Bestelling snel gedaan Bestelling snel gedaan, makkelijk de keuze kunnen maken voor de nodige onderdelen. Duidelijke informatie op de website. Vlotte levering van de bestelling

Score: 10

Melvin is de beste! (waarschijnlijk de anderen ook) Onlangs een interventie gekregen via telefoon. Ben heel nieuw in Fibaro/Lua coding. Deze priv�les was erg vlot en uiterst leerzaam. Melvin, je bent een held. Verder wil ik ook kwijt dat ik de beste info vind op de website van Robbshop. Het is zo opvallend hoe slecht dingen uitgelegd worden op het internet, vb. gebruik van Minimote met Fibaro HC2. Robbshop website is de enige plek waar een volledige methode staat die ook werkt. Werkelijk nergens anders is er een besproken uitleg die werkt. Robbshop heeft me geholpen als enige. Idem voor introductie in Lua/Zwave. Waarom verstopt iedereen zich. Bravo Robbshop om zulke goede info te verstrekken aan klanten.

Score: 10

Cursus HC2 Fibaro voor gevorderden is... Cursus HC2 Fibaro voor gevorderden is een echte aanrader. Ontspannen, alles kan, enorm leerzaam. Scheelt je maanden prutsen. Docent Kariem is een natuurtalent. Ook veel gelachen.

Score: 10

Snel geleverd Snel geleverd, zoals beloofd.

Score: 10

snel en compleet geleverd snel en compleet geleverd

Score: 10

Gebruiksvriendelijke site en snelle... Gebruiksvriendelijke site en snelle service.

Score: 10

snel en compleet snel en compleet

Score: 10

Uitgebreide website Uitgebreide website, met gedetailleerde informatie en een snelle levering.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.