Score: 10

goede prijs snel geleverd iets mis geen... goede prijs snel geleverd iets mis geen probleem zo terug gestuurd en vervangen

Score: 10

Erg goede service Erg goede service. Had drie stuks raamsensoren besteld en kwam er later achter dat er een actie was met vier sensoren voor deze prijs. Kreeg er gratis nog een extra opgestuurd zonder probleem. Alles ook goed aangekomen en alles overzichtelijk en goed verpakt.

Score: 10

Zeer persoonlijke service Zeer persoonlijke service. Ik had wat vragen over de toepasbaarheid van een Fibaro product. ROBBshop nam alle tijd om mij hierbij te helpen. Ze hebben zelf een tekening met de installatiemogelijkheden gemaakt en naar mij opgestuurd, nog voordat ze wisten dat ik wat ging bestellen. Erg goed ROBBshop! Het besteltraject en levering gingen uitermate soepel. Binnen 1 dag geleverd.

Score: 10

Goede ondersteuning bij vragen en problemen ROBBshop biedt goede ondersteuning bij vragen over, of problemen met de gekochte producten.

Score: 8

Robbshop geeft erg goed advies Robbshop geeft erg goed advies en zijn echt heel snel met het geven van een reactie. Daarnaast leveren ze snel! Ook als je problemen hebt met een switch/ of apparaat helpen ze je gelijk. Kortom goede kwailiteit en nog betere service!

Score: 10

Vragen worden snel en deskundig... Vragen worden snel en deskundig beantwoord. product binnen 1 dag na bestelling in huis.

Score: 10

Bestel fout direct gecorrigeerd Ik had een bestel foutje gemaakt. Volgende dag gebeld. Het artikel werd gelijk omgewisseld. Zelfs geen vertraging bij de aflevering.

Score: 10

Altijd snel geleverd, goede kennis. Altijd snel geleverd. Bij wens of noodzaak voor retour wordt het snel afgehandeld. Nog nooit gedoe gehad. Veel kennis en goede prijzen.

Score: 8

Snel bezorgd Snel bezorgd. Product werkt prima.

Score: 10

Prima webshop met veel uitleg over de... Prima webshop met veel uitleg over de verschillende componenten. Maak er veel gebruik van, dus vandaar ook de bestelling. Kortom, een prima plek om als beginnende home automation amateur veel nuttige informatie op te doen.

Score: 10

Geen problemen en gegaan zoals verwacht. Geen problemen en gegaan zoals verwacht.

Score: 10

Tevreden klant Fibaro home center lite en Fibaro schakelaars besteld. Keurige prijzen en snelle nette levering. Ondersteuning op technische vragen volledig en snel beantwoord. Mocht ik meer willen bestellen dan zien ze mij zeker terug. Het instellen van sc�nes in het Fibaro home center lite verdient nog wel wat inspanning en verdieping.

Score: 10

Uitstekende informatievoorziening Uitstekende informatievoorziening, vlotte en probleemloze levering.

Score: 10

Fijne webshop Goede service en snelle levering

Score: 2

Slechte service. 60 Euro door de WC gespoeld? De Fibaro switch bleek helaas niet te werken. Na het aansluiten, bij het inschakelen van de spanning, sprongen de stoppen. Een productie foutje kan gebeuren. Daar val ik ook echt niet over, maar ik vind de service wel erg slecht. Er kwam zeer traag response op mijn mails en nu ik mijn apparaatje heb teruggestuurd krijg ik helemaal geen response meer. Dat moet echt beter mannen!

Score: 10

Blij met de extra informatie bij de producten. Deze webshop blinkt uit in handige extra informatie bij de domotica producten. Juist bij dit soort producten zeker noodzakelijk om een goede keuze te kunnen maken.

Score: 10

Geen issues Geen issues. Snel geleverd en netjes verpakt.

Score: 10

Fijn bedrijf om iets te kopen Fijn bedrijf om iets te kopen. Komen afspraken na en hebben een fijne service.

Pluspunten

Geholpen door Bas Driesen van Omnimatic. Goede communicatie en eenduidige uitleg gehad over betreffende product. Een snelle levering en juiste instructies over het gebruik waren onderdeel van de levering. Voor ons een reden om Omnimatic voor 5* te classificeren..

Score: 8

-prijs meestal lager dan op andere... -prijs meestal lager dan op andere webwinkels. -site zit mooi in elkaar -vriendelijke mensen ik koop daar zeker nog meer in de toekomst

Score: 8

Snelle levering en duidelijke... Snelle levering en duidelijke communicatie.

Score: 10

Netjes voor elkaar Netjes voor elkaar Er ontstond een probleem maar dat bleek achteraf bij mijzelf te liggen Wel keurig een retour melding om het product terug te kunnen sturen. Kortom wat mij betreft een vertroud adres

Score: 10

Snelle levering en werkt zoals het moet. Snelle levering en werkt zoals het moet.

Score: 8

Snelle en correcte levering. Snelle en correcte levering.

Score: 8

Snel geleverd, en alles werkt zoals bedoeld. Snel geleverd. De spullen werken zoals bedoeld. Alleen de hygrometer moest nog ingesteld worden, ik had eigenlijk gedacht dat deze meteen goed zou staan. Was uiteindelijk zonder navragen makkelijk op te lossen.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.