Score: 6

Goede levering, niet functionerend artikel De bestelling en levering van de artikelen was goed en snel. Ik zit echter met een niet werkend artikel en daar lijkt het wat langer te duren voor daar een oplossing voorkomt.

Score: 8

Geen gezeur maar gewoon goede ... Geen gezeur maar gewoon goede producten, snelle levering , goede prijzen.

Score: 10

Snelle levering en goed product Snelle levering en goed product

Score: 10

Mooi webshop voor Domotica. Via telefoon contact gehad met de medewerker van het bedrijf. Na uitleg goed geholpen. Product bestellen ging via de webshop goed. Het was de volgende dag al in huis. Helaas had ik de verkeerde besteld deze retour gestuurd. Snelle afhandeling van retour. Indruk goede betrouwbare webshop en altijd telefonies bereikbaar ga zo door.

Score: 10

Ik ben erg tevreden met mijn ... Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Het is netjes op tijd bezorgt en kreeg snel en duidelijk antwoord op de vragen die ik voorafgaand aan mijn bestelling en tijdens de bestelling had.

Score: 10

Perfecte Service Door rond te speuren op het internet heb ik een item uit de webshop goedkoper kunnen vinden bij een concurrent, door er bij te vermelden dat ik graag nog 3 euro minder dan de prijs van de concurrent wilde betalen heb ik desbetreffende item met nog eens 3 euro extra korting kunnen kopen. Echt heel netjes gedaan, wel jammer dat dit een persoonlijke code is en niet een vaste prijswijziging, maar wel begrijpelijk.

Score: 10

Prima service Prima service, denken met je mee. Zijn er erg actief of social media en bedenken en beschrijven nuttige toepassingen. De one-stop shop voor al je domotica spullen.

Score: 10

Top bedrijf Top bedrijf, snelle levering en top ondersteuning via de telefoon. Aanrader!

Score: 10

Rolluikmodule Fibaro Na 4 rolluikmodule's besteld te hebben, lukte het na het installeren niet geheel goed om de module's te integreren in het fibaro-systeem. Hulp op afstand via mail/telefoon bracht uitkomst, nu werkt het perfect. Nu alleen nog leuke scene's verzinnen.... Bedankt Robbshop voor de hulp

Score: 10

Product netjes ontvangen en vervangen Product besteld en netjes de dag erna ontvangen. Helaas was dit product defect. Gebeld en afgesproken dat ik zelf een nieuwe zou bestellen en de huidige gecrediteerd zou worden. Dit om niet zo lang zonder het product te zitten. De dag erna het product ontvangen wat het wel deed. En enkele dagen later stond het gecrediteerde bedrag weer op mijn rekening. Zo hoort het ook te gaan. Een top voor RoBBshop.

Aanrader Goede service snelle verzending

Score: 10

Prima Z-Wave voorstel ontvangen en deze besteld. Na overleg via mail kwam er een prima voorstel (Z-Wave producten) uit de bus welke ik direct besteld heb. Na 2 dagen werd de bestelling afgeleverd. Alles werkt en ben nu bezig om alles op te nemen in de domotica omgeving. Dat zal nog wat puzzelen worden met scripts vanwege afhankelijkheden (meer componenten) maar gaat zeker lukken.

Score: 10

Geweldige webshop Geweldige webshop. Eerste ervaring is meteen een groot succes. Snel binnen en prijs is top!

Score: 6

Berichtgeving Na een mailtje van onze kant omdat de producten niet zijn geleverd op de door jullie aangegeven datum (waarvoor vrij werd genomen!) kregen we op 26 jan. een bericht dat het iets langer duurt. Dat was ons ook al opgevallen! 3 Februari is nu bijna voorbij en nog niets vernomen...

Score: 10

Prima, persoonlijk, bedrijf. Snelle reactie op vragen, prima service en snelle levering

Score: 8

snelle afhandeling snelle afhandeling, prima prijs

Score: 10

Robbshop DE one-stop shop voor domotica Robb shop is een perfecte mix tussen een informatie portaal en een winkel. Je kunt uren op de site rondbrengen en jezelf onderdompelen in Domotica en zo een perfect beeld ervan krijgen. Alleen daarom al verdient Robbshop een 10. Naast deze schat aan informatie heeft Robbshop een groot assortiment Domotica producten tegen concurrerende prijzen. Het overzicht is prima, producten zijn makkelijk te vinden en er is veel informatie over de producten beschikbaar. Het bestelproces is efficient en duidelijk en de levering supersnel en voorzien van perfect informatie over de verzending en verwachte tijd van aflevering. Er is maar 1 mini puntje wat ik minder vind en dat is het SALES hoekje. Dat hoekje staat vol met producten die helemaal niet te koop zijn en dat is verwarrend en jammer. Ondanks dit schoonheidsfoutje krijgt Robbshop van mij een dikke 10.

Score: 10

Fast Delivery Fast Delivery, Good prices, what else?

Score: 8

Heel veel zinvolle domotica-informatie Heel veel zinvolle informatie over domotica op de website; een breed assortiment en goede prijzen. Zo moet een webshop zijn! Ik vind het persoonlijk alleen heel irritant dat je een mail krijgt als je een bestelling invoert, maar niet helemaal afrondt. 'Remarketing', noemen ze dat... Ondernemers zouden blij moeten zijn met klanten die nog even nadenken voordat ze iets bestellen - dat scheelt ze namelijke veel spijtoptanten en dus veel retourzendingen! Zonder die vervelende e-mail was de beoordeling wat mij betreft ***** geworden.

Score: 10

Veel kennis van zaken Veel kennis van zaken, goede prijzen, nuttige reviews en een website bomvol tips en informatie!

Score: 10

Prima ervaring met ROBBshop Een bestelling voor een z-wave usb stick geplaatst, tijdens het bestelproces prima op de hoogte gehouden van de statuswijzigingen via de mail. Gelijk volgende dag geleverd. Perfect!

Score: 4

De extender Z-wave Zou werken op de Tahomabox De extender Z-wave Plus Aeotec zou volgens de site werken icm de Tahomabox. Echter krijg hem niet in beeld. Gebeld met Robbshop en kreeg een medewerker welke niet naar het verhaal luisterde. Vond zichzelf erg goed, maar bracht geen oplossing. Daarop een mail gezonden, echter meer antwoord dan dat er een ticket aangemaakt is heb ik niet ontvangen.

Score: 10

Goed advies & supersnel Goed advies, prima prijs en supersnelle levering!

Score: 10

Snel ontvangen Snel ontvangen, prima service

Score: 10

Na telefonisch contact met ze te ... Na telefonisch contact met ze te hebben gehad, hebben ze me goeie informatie gegeven over welk systeem ik moet nemen En via de mail later nog foto�s gestuurd en duidelijk antwoord gekregen. Al bij al Zeer behulpzaam en ze weten waar ze over praten

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.