Score: 10

Zoals altijd Zoals altijd, ben al langer klant dat ik me kan herinneren, perfect product en mooi op tijd geleverd!

Score: 10

Ook als je je geld verkeerd over wordt ... Ook als je je geld verkeerd over wordt er nog super snel geleverd. Dank hier voor Fijne feestdagen

Pluspunten

Zéér klantgericht. Zo kom je het nog maar zelden tegen. Erg snelle reactie op vragen en kundig advies.

Score: 8

heb de bestelling nog niet binnen heb de bestelling nog niet binnen Altijd +1 voor goede feedback en info! Ik wacht af

Pluspunten

Zeer snel geleverd zoals beloofd....

Score: 10

prima levering netjes optijd prima levering netjes optijd

Score: 10

Duidelijk en goed! Duidelijke informatie op de site. Goede statusinformatie tijdens levering. Product heel netjes verpakt.

Score: 10

Prima beschrijvingen en tevens impuls ... Prima beschrijvingen en tevens impuls om domoticaprojecten te beginnen en ook af te maken. Het heeft mij. In ieder geval geholpen om mijn home automation completer te maken en bestaande problemen die ik niet direct kon oplossen te verhelpen.

Score: 4

Krijg het bestelde product niet werkend. Krijg het bestelde product niet werkend.

Score: 10

Op tijd geleverd en zoals besteld Op tijd geleverd en zoals besteld. Telefonisch prima ondersteuning. Thx Joep!

Score: 10

Eenvoudig en snel. Eenvoudig en snel.

Prima service Prima service

Score: 8

snelle service en goed advies snelle service en goed advies

Score: 10

Goed beschreven en snel geleverd Goed beschreven en snel geleverd

Score: 8

Ruime keuze producten Ruime keuze producten. Eerste bestelling liep wat vertraging op bij de levering door onverwachts stocktekort maar werd daar via mail op de hoogte van gehouden en de levering is kort daarop perfect gebeurd. Kwalitatieve producten en eigen ondersteuning. Een aanrader. Ik bestel er nog.

Score: 8

Prima bedrijf Prima bedrijf, snel en betrouwbaar.

Score: 10

Service en advies zijn altijd goed bij ... Service en advies zijn altijd goed bij Robbshop. Toen ik het magneetje van een contactsensor kwijt was, hebben ze kosteloos een nieuwe gestuurd. Er wordt ook altijd snel geleverd. Een aanrader dus!

Score: 10

Snel en volgens afspraak!! Snel en volgens afspraak. Super netjes verpakt en met een extraatje erbij. Zie je niet vaak meer klasse ??

Score: 8

Bestelling is keurig op tijd geleverd Bestelling is keurig op tijd geleverd. Pas na de kerst weet ik of alles in orde is. Het is een kerstcadeau.

Score: 10

Perfect advies Perfect advies, goed geholpen, snel geregeld. Dat team heeft het helemaal begrepen. Spullen werden zelfs gebracht !!

Score: 10

Fijn contact en service goed Fijn contact en misverstand rond levering is heel goed en netjes opgelost. Van harte aan te bevelen.

Robb Joepie de poepie

Snel! Snel! Duidelijk, niets op aantemerken

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site en mooie producten! Verzending was lekker snel.

Score: 8

Uitstekende service van ROBBshop Uitstekende service van ROBBshop! Helaas ging er bij de verzending bij PostNL iets niet goed en dus kwam er geen pakketjes. Maar gelukkig kon er nog een nieuw pakketje afgestuurd worden - en die kwam wel aan. Dank voor de service!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.