Pluspunten

Snelle levering Keurig netjes verpakt

Score: 10

Altijd snelle service en goed ... Altijd snelle service en goed bereikbaar voor ondersteuning.

Score: 8

Robbshop prima - Fibaro Dimmer: 2 draads aansluiting raad ik af! Duidelijke en overzichtelijke website. Producten worden vlot verzonden. Service is goed; prima bereikbaar (ook telefonisch!) Over de Fibaro dimmer zelf. De tweedraads aansluiting raad ik niemand aan! - De verlichitng kan niet 100% open staan omdat er altijd een spanningsval moet staan om de dimmer zelf van spanning te voorzien. - De verlichting brand niet constant (dimt of wordt soms feller) Nadat ik de dimmer 3 draads had aangesloten (dus met NUL) werkte alles prima. Koop de dimmer dus alleen als je 3 draads gaat aansluiten. (Ik heb er 4 in gebruik en bij alle 4 achteraf drie draads aangesloten)

Score: 10

Zeer kundig , goed bereikbaar en zeer service-gericht. Super kundig advies en ook geweldige support achteraf bij vragen omtrent installatie of storingen. Had een groot probleem met mijn Fibaro HomeCenter2 (toch een prijzig apparaat) dat was uitgevallen. Na bemiddeling tussen mij en Fibaro uiteindelijk zonder gedoe een nieuwe gekregen plus nog wat handige tips over mijn verwarmingsthermostaten in huis.

Score: 10

Altijd goede informatie Altijd goede informatie, goede prijzen en veel gevraagde artikelen uit voorraad leverbaar. Ook makkelijk te bereiken bij afhalen.

Score: 10

Ik heb geen tegenvallers gehad Ik heb geen tegenvallers gehad. Website heeft alle informatie die ik nodig heb van het product. Ze hebben de laagste prijs garantie. Ze hebben de prijs voor mij aangepast. Het product was goed verpakt.

Score: 10

geweldige service geweldige service. Een eerder product was na de garantietermijn stuk gegaan en ze hebben er vanalles aan gedaan om dit op te lossen. Inmiddels heb ik een vervangend product gekregen en werkt alles weer prima.

Score: 10

Fantastische service. Bij Robbshop de Danalock besteld en binnen een week waren de batterijen leeg. Bij navraag bleken door Danalock verkeerde batterijen waren gemonteerd. Na contact gehad met de helpdesk gratis nieuwe batterijen gekregen. Top service. Ga zeker nog meer producten bestellen bij Robbshop.

Score: 10

Zeer uitgebreide webshop met heel veel ... Zeer uitgebreide webshop met heel veel nuttige informatie en uitleg.

Score: 10

Snel, betrouwbaar en goedkoop Snel, betrouwbaar en goedkoop.

Score: 8

Snel en goed geregeld. Snel en goed geregeld.

Score: 10

Gewoon top ! Vrijdag besteld, zaterdag in huis (Belgi�). Top, top, top !!!!

Score: 10

Overzichtelijke site, goede service en snelle levering. De voorraad informatie op de site stond niet duidelijk aangegeven, daarop de chat geopend en om opheldering gevraagd. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan en er werd mij verzekerd dat alles op voorraad was en morgen nog geleverd kon worden. Hierop de bestelling doorgezet en netjes de volgende dag het pakketje ontvangen. Snel, behulpzaam en vriendelijk. Website is ook erg overzichtelijk met mooie producten.

Score: 10

Prima Prima, goede klantenservice en makkelijk te bestellen.

Score: 10

Snelle levering. De product doos was niet verzegeld, dus doet vermoeden.. Maar hij doet het prima.

Great retailer Great retailer

Score: 10

Perfect. Perfect. Snelle levering en alles in orde.

Score: 10

Snelle en korrekte levering Snelle en korrekte levering zoals we gewoon zijn

Score: 10

Snel geleverd en prima verpakt Snel geleverd en prima verpakt

Score: 10

Snel geleverd Snel geleverd, goede informatie op de website.

Score: 6

Prima. Maar enkele opmerkingen. Snelle levering. Goed advies. Helaas doen ze niets met de opmerkingen bij de bestelling. Korting van 5eur bij aanmelding nieuwsbrief werkt niet.

Snelle service Snelle service

Score: 10

Zeer duidelijke uitleg door de verkoper Zeer duidelijke uitleg door de verkoper in de winkel, en de spullen meteen kunnen meenemen.

Score: 8

Bestelling geplaatst toen op de site ... Bestelling geplaatst toen op de site aangegeven was dat het product op voorraad was. Dit werd ook vermeld in de bevestigingsmail. Ook werd er aangeven in die mail dat het 10 oktober naar alle waarschijnlijkheid op te halen was bij het postnl punt. Dit bleek niet het geval. Daarna een bericht gestuurd met de vraag wanneer het pakket geleverd zou worden. Kreeg toen na het dus zelf te vragen pas te horen dat het product niet op voorraad was en dat het nog zeker een week zou gaan duren. Heb dus tot op heden het pakketje nog niet binnen. Beetje jammer. Hopelijk komt ie snel dan kan ik weer verder. Fouten kunnen gebeuren natuurlijk dus voor nu een 4 sterren beoordeling. Dit vooral omdat er zeer snel op mijn mail gereageerd werd. Mogelijk pas ik de beoordeling aan bij een volgende bestelling. Ik ga daar wel vanuit ??

Score: 10

Snelle levering Snelle levering, goed product voor een zeer scherpe prijs.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.