Score: 10

Helaas raakte mijn bestelling zoek bij de post. Nl. Via de mail contact gehouden over deze onhandige zet van PostNL. Helaas maar volgende keer beter. Het contact met home2link was uitstekend!

Score: 10

Geweldige klantenservice! Snelle en behulpzame ondersteuning, zeer tevreden. En pakketje binnen één dag in huis!

Score: 10

Had een vraag gestuurd en deze was duidelijk beantwoord. Pakketje was goed in orde, geen dingen die niet waren meegeleverd. Goede service!

Score: 10

Geweldige ondersteuning Geweldige ondersteuning, ik ben fantastisch geholpen met uitstekende tips en snelle reacties!

Score: 10

Een dag later al bezorgd!

Score: 10

Goede prijs, heldere communicatie, snelle levering.

Score: 10

Topservice en snelle reactie op vragen.

Score: 10

Goede prijs/kwalitieit en heel snel bezorgd

Score: 10

Duidelijkheid service en up to date . Ik zou ze zeker aanbevelen.

Score: 2

Really Bad customer service. Really Bad customer service.

Score: 10

Snelle levering, milieuvriendelijk verpakt.

Score: 10

zoals reeds meermaals bij deze winkel, snelle en correcte levering. Netjes verpakt, en geen problemen ondervonden

Score: 6

Toezegging dat bestelling volgende dag wordt bezorgd wordt niet waar gemaakt door bezorger GLS. Wordt 3 werkdagen later

Score: 10

Overzichtelijke website. Duidelijk en een ruim assortiment. Prima prijzen en snelle levering

Score: 10

Snelle response van de medewerkers, kennis van zaken!

Conform afspraak geleverd.

Score: 8

Snelle levering zoals afgesproken. Prima verpakt. Ik heb 2 temperatuur sensoren besteld die het prima doen.

Score: 10

Netjes geleverd en gedaan wat er beloofd is, dat komt niet vaak meer voor!

Score: 10

Shelly dimmers gekocht. De levering was snel en klopte. De dimmers dimmen LED lampen en doen wat ze moeten doen.

Score: 10

Geweldige service, snel geleverd, goede prijs!

Score: 10

Bestelling werd binnen enkele uren verzonden. Top! Netjes verpakt, goed bedrijf. Ga zo door. Tot de volgende keer

Score: 10

Prima levering, compleet in een prima verpakking. Er was netjes aangegeven dat wegens vakantie de verzending pas na de feestdagen plaats zou vinden, wat ook meteen werd gedaan. Ik ga vaker bij deze winkel bestellen, ben nog maar net begonnen met mijn huisautomatisering.

Nette verzending en informatie voorziening. Product zoals verwacht en met nog flinke korting.

Score: 10

Snel geleverd, binnen 2 dagen.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.