Pluspunten

Duidelijke site. Ik zocht een heel specifiek artikel. Hier snel gevonden en voor een veel lagere prijs dan in het buitenland. Betalen en afronden in een paar klikken geregeld. De volgende dag lag alles op de mat thuis. Ik had maar 1 kleine assesoire besteld, en werd verrast door twee extra's in het pakketje. Zojuist de 2e bestelling geplaatst!

Breid het assortiment uit, verder top!

Score: 10

goed advies Goed advies gehad met de juiste info en goed demo materiaal?

Score: 8

Tevrededen klant Ik had al klikaan-klikuit maar wilde een systeem waar ik ook kan zien of mijn lampen/apparatuur aanstaan + wat makkelijk te onderhouden/programmeren is. Bij Robbshop veel informatie gevonden en uiteindelijk een z-wave systeem aangeschaft. Werkt top!! Ik had nog 2 pluggen gekocht die niet compatible waren met mijn systeem maar meteen mijn geld terug gekregen. (Advies: Fibaro is toch wel beste merk.. ;-) ben er blij mee).

Score: 10

Wand houder voor homey Super handig ! nadat de eerste was gebroken na het indraaien van de schroeven heb ik direct een nieuwe verkregen van robbshop.nl Wat een service !!!

Score: 10

Snelle klantenservice Bestelling/verzending is netjes en op tijd. Nadien leek ��n device niet goed te werken. Een email hierover, 's avonds laat, naar Robbshop werd de volgende morgen voor 9 uur al beantwoord. Heel netjes dus

Score: 10

super shop Alles is top.Bestelling geleverd zoals afgesproken.Belangrijker nog is de hele goeie service.Zelf voordat ik iets had gekocht waren ze al in de weer voor mij.Nochmaals bedankt

Score: 10

Perfecte service Hoe goed de service is van een bedrijf blijkt als er een fout is gemaakt. In dit geval had ik een foutief artikel besteld. Met 1 simpel telefoontje is dit gecorrigeerd en is het juiste artikel geleverd. Er werd door Robbshop totaal geen probleem van gemaakt. Klasse!

Score: 10

Snelle en correcte levering Prima bedrijf,snel en correct

Pluspunten

Het advies wat Omnimatic heeft gegeven klopt (sonos opstelling) goed voor onze situatie. De levering is snel en alles klopt.

Score: 10

Super gasten met super service Prima RGBW led strip in combi met Fibaro RGBW aansturing.

Score: 10

Fibaro Gestart met Home Automation...., getipt om eens bij ROBBshop te kijken. Overzichtelijke site, snelle levering..., veel informatie!

Score: 10

Zoals het hoort! Duidelijke website, veel informatie, goede prijzen en snelle levering! Ook de communicatie per mail is dik in orde, kortom een aanrader! :)

Score: 10

Opvolging Net correct bedrijf.

Score: 10

Ook bij onverwachte problemen staat Robbshop zijn mannetje! Veel onlinewinkels laten het afweten als er meer nodig is dan het simpel verzenden van bestellingen. Robbshop reageert echter zeer adequaat op problemen, top!

Score: 10

Excellent Excellent shop with competitive prices.

Score: 10

OK alles bestens, Danke. Die Somfy Tahoma Dimmer Zwischensteckdosen funktionieren auch in Deutschland.

Pluspunten

Vriendelijke website, komen afspraken snel na

Score: 10

Goede kennis en advies Men heeft de meeste spullen op voorraad, prijzen zijn scherp. Men neemt de tijd voor jke indien je vragen hebt.

Score: 10

Fibaro componenten besteld Snel geleverd en goed verpakt.

Score: 10

Topservice! Het is gewoon een geweldige webwinkel met zeer goeie ondersteuning!

Score: 10

Zoals altijd Net als altijd een snelle en goede service!! Laat op de dag besteld volgende dag in huis. Netjes verpakt.

Score: 10

Super goede levering Pakketje snel en goed verpakt geleverd.

Score: 10

Snelle bezorging Geen klachten.

Score: 8

One-stop shop voor domotica gadgets Mooie spulletjes voor domotica, ik kom hier zeker nog eens terug. Goed om te zien dat veel artikelen persoonlijk getest zijn door de beheerder.

Score: 10

Prima advies, prima support ROBBshop heeft mij prima geadviseerd. Ook op de site is veel handige en duidelijke informatie over producten te vinden. De bestelde producten werden snel geleverd.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.