Score: 10

Helemaal ok�. Niet alleen wat levering betreft maar ook de nazorg.

Score: 10

Prima! Alles gegaan zoals het zou moeten gaan. Prima service! Zeer betrouwbaar. Ik had het afleveradres verwisseld met het factuuradres. Na een telefoontje werd dat keurig rechtgezet door Robbshop. Incl. een mail naar mijn mailadres waarin de wijziging bevestigd werd!! Zeer tevreden. Frans Klerks

Pluspunten

Persoonlijke vakkundige service Mooie producten

Score: 10

Simpel en goed Simpel en goed

Pluspunten

Goede service , mooie produkten !

Pluspunten

afspraken zijn helder , worden consequent afgewerkt, de communicatie tussen opdracht en uitvoering is absoluut een compliment waard .

Pluspunten

- Persoonlijke aandacht - Geen gedoe, denkt mee - Marktprijs - Aanrader!

Score: 10

Gewoon goed! Kleine bestelling, netjes afgeleverd. Product werkt naar behoren!

Score: 2

DOA product melding nooit in behandeling genomen. Melding gedaan via de mail van een product DOA. Nooit reactie van ontvangen.

Score: 10

Excellent fournisseur Marchandise conforme et acheminement tr�s rapide.

Score: 10

Snel geleverd Bestelling correct en snel geleverd

Score: 8

perfecte service en kennis Goede service en kennis van zaken, aanrader

Score: 10

snelle levering zoals verwacht Nette site met veel informatie, levering snel zoals verwacht. Aanrader!

Pluspunten

Ik zocht een Philips Hue afstandsbediening. In bijna heel Nelderland uitverkocht, behalve bij Omnimatic. Bestellen zoals je mag verwachten bij een webshop: heel makkelijk en volledige transparantie over de status van je bestelproces. En toen kwam de verrassing: same day delivery! 's Ochtends om half 11 besteld en 's avonds om 20 uur afgeleverd. Perfecte service! Aanrader dus! Ik heb deze in mijn lijstje van favoriete webshops gezet.

Score: 10

Betrouwbaar en competatief Zoals altijd betrouwbare domotic leverancier. Kom graag volgende keer terug. MVG, M

Score: 8

Prima service De eerste z-stick die werd geleverd was DOA. Robbshop heeft dit netjes opgelost en meteen een nieuwe geleverd.

Score: 10

Geweldige service, snelle levering en goede hulp. top! Geweldige service, snelle levering en goede hulp. top!

Score: 8

Goede service! Goede service binnen en buiten kantoortijd.

Score: 8

Prima service! Alles volgens afspraak bezorgd. Keurig verpakt.

Score: 8

Productomschrijvingen & mail kunnen beter Reeds een aantal bestellingen geplaatst, en dat stukje gaat vlekkeloos. Ruime betaalmogelijkheden, duidelijke communicatie per mail en snelle verzending. Kortom, de webshop werkt feilloos. Domotica is bij uitstek een technisch stukje speelgoed, en als ik dan aanneem dat de meeste mensen die daar mee aan de gang gaan wel technisch onderlegd zijn, dan vindt ik de plus en minpunten die bij de producten opgesomd zijn soms wat betuttelend en onnozel. Bijvoorbeeld bij een 'bedrade ethernet relay' als minpunt benoemen dat een ethernet kabel nodig hebt, is als minpunt bij een regendouche noemen dat je er nat van wordt. En zo zijn er meer opsommingen waarvan ik denk 'Hoe bedenk je het'. Bijvoorbeeld bij de Devolo 500 Mbit adapters met een 100 Mbit ethernet poort benoemen dat ze 500 Mbit halen is gewoon niet correct. Ze halen die 500 Mbit misschien als je er 20 gebruikt, en je ze allemaal maximaal probeert te belasten. Maar met een setje van 2 is de maximale theoretische snelheid 100 Mbit, en de praktijk wijst uit dat je blij moet zijn als je de daarvan haalt. Dan hebben we het dus over 10% van de 500 Mbit. Dergelijke onzin verkooppraat verwacht ik van winkel als de Mediamarkt, maar niet van een technisch georienteerde webshop als ROBBshop. Tevens heb ik een vraag gesteld over het verschil tussen een single of een double switch, en dan specifiek of er een reden is om een single switch te bestellen afgezien van het maximaal schakelbare vermogen ten opzichte van de double switch, die even duur is. De reactie op die mail bestaat uit een link naar een uitleg wat een relay is. Dat heeft weinig tot geen relevantie met mijn vraag, en het lijkt erop dat er wat te snel wordt gereageerd op e-mails. Ik heb mijn e-mail nog een keer teruggelezen, maar de vraag is mijn inziens toch duidelijk genoeg. Een webshop in elkaar zetten met een softwarepakket kan iedereen. Een webshop goed runnen is een tweede, en ondersteuning en service is daarbij wellicht het belangrijkste. Hoewel mijn review dan slechts op basis van 1 support ervaring is, denk ik dat daar toch nog wel iets te verbeteren valt. Mijn vraag is uiteindelijk wel goed beantwoord, waardoor er toch een dikke voldoende uit rolt. Geheel is zeker positief, maar er zijn kleine verbeterpuntjes.

Score: 2

slechte communicatie, komt beloftes niet na Product 2,5 maand geleden besteld en ondanks herhaaldelijke verzoeken geen update en geen levering. Daarnaast worden na 2 maanden Amerikaanse stekkers IPV EU stekkers nageleverd.

Score: 10

Uitstekend Menselijke service Snel en reactief. Human service in digital world = 5 Star service

Score: 10

Zeer klantgericht! Ik had een bestelling gedaan waar ik niet goed over had nagedacht, ze mailden me 's avonds en in het weekend. Eigen fout hersteld en dus zeer tevreden met de communicatie en afhandeling.

Score: 6

Problemen opgelost!!! Problemen zijn nu naar tevredenheid opgelost, heb een dag later een nieuw slot ontvangen en in orignele verpakking,Helaas werkte het bijgeleverde slot niet naar behoren , de meenemer was te smal. Door de leverancier een duurder Kevoslot ontvangen met 100 euro bijbetaling,aan het bijgeleverde slot heb je dus niets , is ook van slechte kwaliteit ,maar hier kan de leverancier niets aan doen. Had zelf nog een goed kwaliteitsslot liggen met draaiknop aan binnenzijde op het slot , deze stift pas gemaakt voor danalock adaptor. Werkt nu prima,het Danalockslot werkt verder naar behoren,een goed elektronisch slot op wifi

Score: 10

Snel en vakkundig Goede info en snelle levering

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.