Score: 10

Prima Goede en duidelijke communicatie over mijn bestelling en geen teleurstellingen

Score: 10

Uitstekend advies Prima ondersteuning, ook bij wat minder gebruikelijke toepassingen. Ik weet ze weer te vinden volgende keer....!

Score: 10

Excellent Webshop, service and delivery - in one word - excellent !

Score: 10

Excellent customer service und quick delivery. Thank you! Thank you fpr the quick reply by phone and the outstanding service. Delivery came prompt und without any issues.

Score: 10

Vriendelijkheid met heel veel kennis De les was heel informatief. De praktijk voorbelden kwamen mij iets rommelig over. De instructeur stond duidelijk boven de stof waardoor hij makelijk alles kon uitleggen en toelichten

Score: 10

Goede en snelle levering. Service staat hoog in het vaandel bij Robbshop!

Score: 10

Perfecte winkel Levert snel, antwoord snel op je vragen. Topklasse!

Score: 10

Goed advies en after-sales service In de shop werd er goed de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en daarna gericht te adviseren. Ook de after-sales service is prima!

Score: 10

Top service Volgens afgesproken levering in huis! Klasse! Overigens ook goed verpakt!

Score: 10

besteld en de volgenderen dag bezorgd. besteld en de volgenderen dag bezorgd. Niets aan toe te voegen.

Score: 10

Top....super snel geleverd. Kleine bestellen ondanks dat ook snel geleverd. In eerste instantie zou ik het ophalen. Maar helaas door werk en problemen kon dit niet op korte termijn. Hierna kreeg ik snel en vakkundig een link waardoor het alsnog opgestuurd kon worden. Top service!!

Score: 10

Goede informatieve website en snelle levering. Op de website is veel info te vinden over de producten en handige tips en gratis informatie. Bestellen via de website gaat vlekkeloos en de levering van de producten (alles op voorraad) was zoals afgesproken.

Score: 10

zeer goede service Zeer goede uitleg en service gehad. Homestation2 gaf wat start problemen die perfect zijn opgelost.het aansluiten van een binaire sensor met 4 temperatuurmeters lukte mij niet, Youp heeft het voor elkaar gekregen.

Score: 10

Perfecte service Correcte afhandeling van de bestelling: informatie, prijzen, leveringstermijn...! Snelle reactie op vraagstelling en deskundige respons op gestelde vragen.

Score: 10

Een top zaak Helpt je gelijk als je vragen heb Je word correct geholpen Aanrader om zeker daar te bestellen !!!!

Score: 10

Snelle levering, prompte reactie op vragen Snelle levering, producten voldoen aan de beschrijving. Snelle reactie op varegn en/of klachten. Artikelen retour worden ook snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Score: 10

Goed geadviseerd, snel geleverd Via de chat functie had ik wat vragen mbt de producten icm met mijn domotica systeem. Deze zijn professioneel beantwoord waardoor ik een juiste keuze kon maken. Nu zijn de producten in gebruik en ben ik super tevreden.

Score: 10

Supersnelle levering 's Middags drie Z-Wave tussenstekkers besteld, de volgende ochtend al in huis. Ben een paar keer in hun winkel in Oss geweest, de medewerkers zijn heel deskundig en geven erg goede informatie en advies. Geweldige zaak.

Score: 6

Goede snelle levering Levering prima, onderdeel matig, zeer slechte handleiding.

Score: 10

V��l meer dan een webshop Goede ondersteuning en erg fijn om producten ook in de winkel in Oss op te kunnen halen en advies te krijgen. Toppertje!

Score: 10

Goede service Vandaag besteld, morgen in huis. Super optie is dat men via Pakjesgemak kan kiezen om het pakket naar bijvoorbeeld een postkantoor sturen. Daardoor hoef je niet de hele dag thuis te blijven om het pakket te ontvangen maar kan je aan het eind van de dag daar het pakket ophalen. Mijn advies zou wel zijn om onder de keuze Pakjesgemak te zetten dat in de regel het pakket de volgende werkdag vanaf 16:00 opgehaald kan worden. Dat was mij niet volledig duidelijk.

Score: 8

Goede snelle verzending, maar op het aanmelden van een defecte zwave.me dimmer wordt helaas niet gereageerd. Al diverse malen besteld op deze website, zeer snelle verzending en goede afhandeling. Pas een kapotte dimmer aangemeld als RMA via e-mail. Hier is helaas niet op gereageerd.

Score: 10

Prima. Snelle afhandeling. Goede communicatie. In een woord prima.

Score: 10

Goede pre- en afterales! Goed advies vooraf, maar ook achteraf. Bestel alleen nog maar bij Robbshop!

Score: 10

Snelle en correcte levering. De levering verliep vlot en het was goed verpakt. Nog geen ervaring met de service na verkoop...

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.