Score: 4

Batterij aangetekend verstuurd Doordat de batterij van nog geen 5 euro aangetekend is verstuurd kan deze niet bij de buren worden afgeleverd en word ik gedwongen (doordat ik gewoon overdag werk) om hem bij een PostNL punt af te halen. Enig nadeel, dat afhaalpunt is tijdens werkdagen geopend tussen half 9 en 5.... Nu maar weer zien hoe ik eindelijk mijn pakketje kan ophalen aangezien zelfs mijn partner hem met kopie-id niet kan ophalen....

Score: 10

Snelle levering, super support! Goede support betreffende keuze artikel. Daarna vragen omtrend installeren snel en duidelijk beantwoord.

Score: 10

prima advies en alle tijd Vrijdag langs geweest omdat ik moeilijk kon kiezen tussen klikaanklikuit en z-wave. Luuk nam alle tijd en met een prima advies en de spullen voor een scherpe prijs ben ik weer naar huis gegaan.

Score: 10

Domotica stekkers Een goed product, en in de toekomst zal ik hier weer iets bestellen wat ik nodig heb.

Score: 8

Gewoon goed Altijd tijdig geleverd.

Score: 10

Kennis van zaken Ik was op zoek naar zwave en heb bij ROBBshop alle benodigde informatie gekregen. Ze hebben me netjes geholpen en ik kan het enorm waarderen dat ze ook gewoon een fysieke winkel hebben. Ik hoop en vermoed dat ze er nog lang zullen zijn en hun kennis meer dan graag delen.

Score: 10

Snel en zoals geadverteerd Zeer tevreden

Score: 10

perfect geholpen, ook na aankoop Na aankoop samen gekeken wat de beste oplossing was, bleek een Dimmer Bypass te zijn. Top!

Score: 10

Toppers in advies and after-sales service ROBBshop geeft kundig advies en goede after-sales service. Ze zijn meestal niet de aller-allergoedkoopste van de aanbieders, maar daar krijg je perfect service voor terug.

Score: 10

Support va Robbshop niet aan te twijfelen Inmiddels bekend met deze mannen...... Maakt niet uit of je in het weekend appt of mailt/belt. Afhankelijk van de situatie de ene keer direct, de andere keer wat later. Hulp is er altijd. Deze keer was het Jacco, in het buitenland en vanuit huis... Gewoon mijn instellingen mbt slimme meter instelling weer op de rails gekregen. Geen antwoorden, van ja dat is te lastig of gaat wel de nodige tijd kosten... Gewoon vast blijven houden en met wat geduld en samenwerking met de klant het probleem oplossen. Heb ik nog niet ergens anders meegemaakt.... Robbshop / Jacco..... Super man(nen). BEDANKT.......!!!!!!!!!!

Score: 8

AANKOOP DS18b20 snelle levering, nette prijs Jammer dat er geen beschrijving/aansluitgegevens bij was

Score: 10

Super snel Had de bestelling in de ochtend geplaatst de volgende dag voor 16.00uur in huis. Doordat goede informatie op de site staat had ik geen problemen met installeren van de schakelaars

Score: 10

Goede webstore Vriendelijke hulp .

Score: 8

Prima advies Prima advies gekregen inzake monitoring van PV-panelen in combinatie met Z-Wave. Snel geleverd!

Score: 10

zeer betrouwbaar Al veel bij besteld, altijd een snelle en complete levering.

Score: 8

Goede service, foute bestelling ook snel afgehandeld Goed technisch advies en nadat ik een verkeerd product had besteld was dit ook snel ingeruild.

Score: 8

Prima advies, ietwat chaotisch maar goede service! Bij aankomst druk bezig, maar verder prima geholpen. Kwam voor een bagster zadel, en rij inmiddels tevreden en comfortabel rond!

Score: 8

Snelle goede levering 's Avonds laat besteld, twee dagen later in de brievenbus: prima!

Score: 10

Correcte communicatie en snelle levering Na kort telefonisch contact de bestelling geplaatst, er werd gelijk aangegeven dat het pas een dag later verstuurd kon worden omdat de pakketdienst al geweest was. Netjes een dag later volgens afspraak geleverd.

Score: 10

Top service met retour bestelling en goed advies Na een foutieve keuze van mijn kant, retour geen probleem en vervangende producten snel binnen. Top

Score: 10

Handige en Volledige shop, deskundige medewerkers Uitgebreid aanbod, goede en snelle verzending.

Score: 10

Doet wat het beloofd Goede prijzen snelle levering

Score: 8

snelle levering, snelle levering, als er toch iets onduidelijk is, is Robbshop altijd bereikbaar voor hulp

Score: 10

Perfect geholpen Als newbie in de domotica-wereld ben ik recent (onaangekondigd) bij ROBBshop binnengestapt. Daar zeer vriendelijk ontvangen door de heren van ROBBshop. Ze hebben me een goed advies gegeven en bij de volgende aankoop kom ik zeker weer terug!

Score: 10

duidelijke hulp en snelle levering goed verpakt duidelijke hulp en snelle levering goed verpakt

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.