Score: 8

Snelle bezorging en goede service Producten zijn snel geleverd, 24/7 bereikbaar waardoor problemen bij aansluiten zo verholpen waren!

Score: 10

Snelle levering, informatieve website Website geeft heel veel informatie en doet niet onder voor een gemiddelde wiki pagina. Men weet waar men het over heeft en helpt je daarmee een weloverwogen aankoop te doen.

Score: 10

Altijd goed geleverd, extreem klantvriendelijk en behulpzaam. Dit is de eerste site waar ik heen ga voor mijn automatiserings artikelen. 2 keer een vraag gehad en die zijn kundig en duidelijk beantwoord. Hierdoor heb ik erg veel vertrouwen in ze en verkies ik ze boven sommige andere sites die soms net iets scherper in de prijs zijn. Inmiddels is mijn huis zo goed al klaar en ga ik aan de tuin beginnen. Hierop is helaas nog geen focus bij ROBBshop.

Score: 10

Google nest thermostaat Overzichtelijke site, goede prijs, snelle, duidelijke en eerlijke communicatie via de site met Rob en zijn team! Keep on the good work

Score: 10

vakbekwaam en prompte levering Robb weet waar hij het over heeft. over het algemeen snelle reacties en goed advies Snelle levering zonder enige klachten !

Score: 10

Excellent service Very knowledgeable and enthusiastic about what they sell! Excellent service in helping me pick out the correct z-wave components for my smart home.

Score: 10

Service en goed advies Om een goede keuze te kunnen maken ben ik naar de winkel gegaan. Onder het genot van een kopje koffie werd er uitgebreid de tijd genomen om de voor- en nadelen van de verschillende systemen uit te leggen. Zij bieden ook ondersteuning. Telefonisch, per mail of door scripts te delen. Met mijn aanschaf kan ik mijn wensen uitvoeren en nog veel meer. Top!

Score: 10

Duidelijke site en snelle levering. De site bevat duidelijke informatie bij de producten. Bovendien worden de meeste producten uit voorraad geleverd en ook nog eens snel. Een aanrader dus.

Score: 10

deur sensor lekker snel en compleet

Score: 10

Prima winkel. Duidelijke website, met veel uitleg over de toepassing van de producten. Bestelling, verpakking en levering zoals het hoort.

Score: 10

Aanschaf IP camera Goed advies gekregen over de aanschaf van een Fo**** IP camera in combinatie met een Fibaro Home Centre

Score: 10

Eerlijk, open advies en goed geholpen bij de aankoop Ik kocht bij Robbshop omdat ik wilde beginnen met Domotica. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geholpen bij het kopen van mijn domotica spullen.

Score: 10

Zoals gewoonlijk een snelle levering Robbshop is prettig om zaken mee te doen. Bij vragen antwoorden ze snel.

Prima Via site besteld, direct opgehaald in Oss En nog tegen scherpe prijs ook

Score: 8

Goed en snel Goed en snel. Jammer dat er om een handtekening wordt gevraagd. Dan gaat het pakketje bij afwezigheid niet naar de buren.

Score: 8

Prima Net de eerste toevoeging aan m'n Z-Wave installatie aangekocht. Prima snelle levering. Geen byzonderheden.

Score: 10

Snelle levering, erg goede service! Binnen 1 dag had ik mijn bestelde spullen in huis. Op advies van ROBBshop heb ik mijn bestelling aangepast, waardoor alles eenvoudig te integreren was!

Score: 10

Goede snelle service goede snelle service

Score: 4

Misleidend Product beloofde meer in video's op de site dan het daadwerkelijk deed. Ook plugins bestellen die er eigenlijk al inzaten kwam slecht over

Score: 10

Meedenken met de klant zonder dat ik er om hoef te vragen Nadat ik mijn bestelling had samengesteld en mijn order had geplaatst kreeg ik een telefoontje van Robbshop.nl met de melding of het klopte dat ��n van de onderdelen die ik had besteld niet functioneerde met een Fibaro systeem aangezien ze aan de hand van mijn andere bestelde artikelen het vermoeden hadden dat ik een Fibaro systeem had. Dit was inderdaad het geval en al telefonisch ben ik geadviseerd zodat ik alsnog het juiste artikel kon bestellen. Dit noem ik service en meedenken met de klant.

Score: 10

Snelle reactie en levering Snelle levering en goede informatie over bestelproces.

Score: 8

Goed Vlotte verwerking, goede communicatie, op tijd en in goede orde ontvangen

Score: 8

Informatieve site, prima afhandeling. Prima levering, veel informatie op de site. Ook chat functie gebruikt, maar daar waren de antwoorden redelijk beknopt. Mail bleef in eerste instantie onbeantwoord, maar is later via ander kanaal toch beantwoord. Links naar productinformatie op site vanaf tablet verwijzen vaak naar de homepagina. Via de browser op de computer hier geen last van.

Score: 10

Snel geleverd ook al in Belgi� Mijn bestelling van verschillende z-wave modules kwamen in no time aan. Degelijke service, andere shops hadden niet alles op voorraad of niet genoeg!

Score: 10

Goede producten voor een mooie prijs. Vriendelijke ontvangst en goede raad gekregen over domotica .

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.