Score: 10

Snelle levering, goede prijs! Ik ga zeker nog bestellen.

Score: 8

Snel geleverd en goede info Levering was supersnel na de bestelling en de bijbehorende informatie was up to date en compleet.

Score: 10

Snel en goed geholpen Afstandsbediening van de elektrische gordijnen was kapot en nergens separaat te krijgen. Bij ROBBshop via de chat contact met een medewerker en binnen een half uur stond het item op hun webshop en 2 dagen later had ik het in huis. Fijne snelle service!

Score: 10

Snelle verzending en verstand van zaken ROBBshop heeft een groot assortiment, voert mooie projecten uit die zij op de website beschrijven en verstuurt producten snel. Ook voor vragen kun je bij ze terecht; ik kreeg meerdere malen binnen 1 werkdag antwoorden op mijn (veelal technische) vragen. In hun antwoorden toonden zij eerlijkheid en een groot verstand van zaken. Aanrader!

Score: 10

Uitstekende klantenservice Tijdens het aanvragen van een offerte voor een op maat gemaakte elektrische jaloezie kreeg ik binnen twee dagen reactie. Hoewel ik dit al snel vond was dit volgens de medewerker van Robbshop i.v.m. de drukte nog langzaam. Op de vervolg mailtjes werd er de dag van versturen al gereageerd. Zelfs op een vrijdagavond om 10 uur ! Absoluut een ongekende snelle service!

Score: 10

Prima! Prima bedrijf, met goede adviezen.

Score: 8

goede service snel en vakkundig

Score: 10

top bedrijf netjes en snel geen problemen ondervonden, Bedankt

Score: 8

Snel en betrouwbaar Omdat ik totaal geen domotica kennis had maar wel een leuke toepassing ben ik me hierin gaan verdiepen. Na zoeken op internet kwam ik regelmatig uit op de website van ROBBshop waar zeer bruikbare informatie staat inclusief goede uitleg en filmpjes. Omdat de informatie zo goed was en ik wellicht nog vragen zou kunnen hebben bij installatie heb ik geen moment getwijfeld en ook alles aangeschaft bij ROBBshop. Het Domoticz Z-Wave systeem draaide dezelfde avond alvia mijn Synology NAS en een dag later waren de Fibaro schakelmodules ingebouwd. De bestelprocedure was duidelijk en de producten zijn snel en geleverd. Hartelijke dank!

Score: 10

Goed bereikbaar en denken graag mee Vooralsnog heeft robbshop een goede indruk bij mij achter gelaten. Bestelling achteraf nog kunnen wijzigen. Telefonisch goed bereikbaar en denken/werken ook mee in het oplossen van communicatieproblemen bij geleverde producten.

Score: 10

Go to place voor domotica Duidelijke site en spullen snel in huis!

Score: 10

LED verlichting Super kwaliteit LED Verlichting gekocht. Mooie warme kleur licht.

Score: 10

Perfekt Eerste plek voor alles wat zwave is.

Score: 10

Stipt en duidelijk. Duidelijke info, op tijd geleverd. Fibaro Inbouwschakelaar nog niet ge�nstalleerd.

Score: 10

Ruime keus, goede prijs, en op de website ook beschrijving van systemen Een ruime bestelling werd een dag na bestellen al bezorgd! ruime keus in de winkel

Score: 10

Goede service. ?? Snelle levering. Uitstekende service.

Score: 10

Goed advies, duidelijk kennis van zaken Mijn vragen werden goed beantwoord en ik was blij met de input die ze me gaven.

Score: 10

Goede service, snelle levering Er wordt snel gereageerd op vragen die gesteld worden. zeer snelle levering. Een prima ervaring.

Score: 10

Bedankt voor de perfecte service en snelle levering. De spullen van Fibaro zien er professioneel uit. Er zal nog wel een uurtje in gestoken moeten worden om ze ge�nstalleerd en geprogrammeerd te krijgen. Ik verwacht er veel van. Tot de volgende bestelling. Vriendelijke groeten Jo Theulen Theulen Techniek

Score: 10

goede documentatie, snelle levering Slimme Meter Kabel gekocht. stappen op de website gevolgt en alles werkt. De kabel was na 1 dag geleverd.

Score: 10

Prima Doet wat ze beloven. Snel verstuurd, goed verpakt, kwaliteit producten.

Score: 10

Top gedaan Snel geleverd, en compleet. Dank je wel.

Score: 10

Heel goed Goed geholpen met advisering

Score: 10

Snelle levering en goede Service. Goede Service en snel geleverd. Heb vooraf contact gehad over wat voor mij een goede overstap zou zijn en hebben me daarin goed geholpen. Hebben veel ervaring met domotica systemen.

Score: 10

Snelle reactie op email, snelle levering producten Zie titel. Zonder enige indicatie tot bestelling snelle reactie op mijn vraag per email. De latere bestelling vlot geleverd.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.