Score: 8

Doorbell project In de blog op de website wordt het een en ander uitgelegd over een deurbel op te nemen in een domotica omgeving. Een van de 'verplichte' artikelen in deze bundel (Fibaro Binary Sensor) had ik al in het bezit. Via de mail contact gezocht om te vragen of die uit de bundel kon. Was geen enkel probleem en binnen een uur bestelling geplaatst zonder de sensor. Dag later de bestelling binnen. Zelf wel wat zaken uitgezocht m.b.t. de aansluitingen (o.a. voeding bel en bekabeling relay). Dit was niet helemaal duidelijk uit de blogpost (tekening), maar zo heel erg lastig was het ook weer niet. Wellicht kan er een update op het aansluitschema plaatsvinden, aangezien iemand anders dit ook al opmerkte.

Score: 10

Producten snel geleverd De producten waren snel geleverd zoals belooft op de site. Na een kleine boekhoudkundige fout is deze op een correcte manier rechtgezet. Goede prijzen en duidelijke info op de site.

Score: 10

Vlotte bezorging, prima order. Vlotte bezorging, prima order.

Score: 10

Uitstekend Goede technische ondersteuning via de telefoon. Overzichtelijke site. Snel geleverd.

Score: 8

Goede service Een foutje bij de levering, maar dit werd snel rechtgezet. Goede service.

Score: 10

Snelle levering en zeer goede informatievoorziening Bestelde producten zijn snel geleverd. Ik had tevens nog wat vragen over de door mij gewenste producten en die werden erg snel beantwoord. Top!

Score: 10

Super snel en netjes Ik heb nu 2 bestellingen naar volle tevredenheid gedaan !

Score: 10

Goede adviezen en keurige bezorging Vragen over producten worden via chat of telefoon keurig afgehandeld en goede service

Score: 10

Zeer veel info op de site en helpdesk, Ongekend! Erg veel kennis en informatie aanwezig op de website, maar ook de online helpdesk dit op onmogelijke tijden jou van raad en daad te woord staat. Super webshop.

Score: 10

Eerste keer Voor het eerst aan de slag met z-wave. Dankzij de uitgebreidde website en goede uitleg van de producten, heb ik mijn producten hier besteld. Bestelling geplaatst en zeer snel geleverd. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Al met al SUPER. Volgende bestelling zal ik zeker weer hier doen.

Score: 10

Goedkoop - Snel - Makkelijk Verschillende artikelen besteld en volgende dag in huis. Prijzen zijn zeer concurrerend. Website is duidelijk en werkt soepel. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Score: 10

geweldige service geweldige service goede uitleg

Score: 10

Alles goed Nog steeds alles goed (behalve dat ik bij trustpilot alles meerdere keren moet invullen)

Score: 10

Goed, duidelijk en snel Duidelijke communicatie, overzichtelijke site en snelle levering. Wat wil n mens nog meer....

Score: 10

Snelle levering en goede service Snel geleverd en bij problemen direct goed geholpen.

Score: 10

Super Levering op tijd en goede kwaliteit

Score: 8

Groot assortiment en prima service Op domotica en z-wave gebied een van de grootste; zo niet d� grootste online shop van Nederland, met een eigen winkel in Oss. Goed geholpen in de winkel. Duidelijk kennis van zaken en eerlijk over de (on-)mogelijkheden van de apparatuur.

Score: 10

prima en snel nette levering en snel.

Score: 10

Snelle levering, goede prijzen, betrouwbaar. Snelle levering, goede prijzen, betrouwbaar.

Score: 10

Prima Snelle correcte levering...

Score: 10

Vlotte levering. Product voldeed volledig aan verwachting en was scherp geprijsd. Fibaro domotica-set besteld. Doet wat apple-achtig aan qua bouw en uitvoering. Erg gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. Kan niet wachten op de Fibaro intercom/deurbel.

Score: 8

Prima afhandeling en hulpvaardig Ik bestel graag bij deze webshop. Tweede bestelling kwam ook netjes binnen.

Score: 10

Sehr schnelle Lieferung W�rde dort wieder bestellen.

Score: 10

Snelle garantie afwikkeling buiten standaard termijn Mijn Fibaro sensor is stukgegaan en heb even op de site gekeken onder welke procedure ik de sensor kon terugsturen. Bleek dat de tergstuurtermijn net een maand verlopen was. Ik dacht ik bel even wat de opties zijn en kreeg Rob zelf te spreken. Hij was aan het lunchen maar pakte het direct aan de telefoon op en heeft de RMA geaccepteerd. Ik kreeg netjes een E-mail de "Artikel Retour Code". Dit is echt hele goede service. Sneller dan dit gaat het niet en ook super vriendelijk te woord gestaan. Nogmaals Super, en tot de volgende bestelling maar weer. :-)

Score: 10

Snelle service snelle service met de juiste correspondentie en track en trace. Nadat is 2 dagen heb gestoeid met mijn Synology ( ds-112+ ) toch gekozen voor Vera edge. Dit werkt prima en kon de z-wave dongel nog terug sturen ook. Helemaal top.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.