Zoals het hoort Conform afspraak. Snel correct

Score: 10

Good advice, good price Visited shop to have my many questions about domotica answered. Received good information that aided my purchase. No question was too stupid (at least that's what they told me).

Score: 8

Z-Wave module Ik had de module ergens nodig.Hij blijkt alleen binnen een compleet systeem te werken. Vlotte verwerking en goede prijs.

Score: 10

Support Snelle en goede reactie op technische vragen

Score: 10

Afgehandeld en geleverd naar verwachting. Tijdens het bestelproces voorzien van alle nodige updates en producten zijn netjes verpakt en de aflevering was op tijd. Achteraf een vraag gesteld over de werking van het product en hierop kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Score: 8

goede service Fijn dat deze winkel pakje gemaak heeft, En weten, waar zij het over hebben ( product kenis)

Uitstekende service Uitstekende service

Score: 8

Prima levering Donderdag besteld, vrijdag geleverd!!! Helaas geen pop-up bij vergeten batterijen bij te bestellen... Was ik natuurlijk even vergeten... :( CR123A, nergens te krijgen natuurlijk. :( Nu maar weer wat bestellen dus :)

Score: 8

Goed en snel afgehandeld. Mijn eerste bestelling bij RoBBshop is snel en accurate afgehandeld. Werd ook goed ge�nformeerd over de voortgaan m.b.t. het verzenden. Kortom ik kan online bestellen aanbevelen. Robert Van Kasteren

Score: 10

Zeer tevreden Inmiddels al mijn fibaro spullen bij Robbshop gekocht. Vriendelijke en behulpzame mensen, kortom een "no-brainer" voor al je fibaro spullen!

Score: 10

Doen wat ze zeggen! Vlot toesturen inclusief tijdelijk gratis Greenwave powernode 1. Doen dus wat ze beloven. Hier hoef je er niet voor achteraan. Vera Edge basisstation voldoet aan de verwachtingen.

Score: 10

goede klantenservice en advies bij aankoop Op professionele wijze heb ik hulp gekregen bij de aanschaf van een huisautomatiseringssysteem. Tevens werden alle onderdelen gedemonstreerd. Alles was op voorraad en kon ik meteen meenemen.

Score: 10

Snelle en nette bezorging. Ik kan de bestelde producten helaas nog niet testen omdat ik nog op mijn controle centre (Homey) aan het wachten ben maar de levering en goed en snel.

Score: 10

Snelle levering Snelle levering van product. De website is duidelijk en overzichtelijk, alleen een beetje traag, maar dat mag de pret niet drukken.

Score: 10

Goed technisch inzicht in domotica hardware en toepassingen Uitstekende aanbevelingen over combinaties van diverse domotica producten van verschillende leveranciers.

Score: 10

Ze doen wat je verwacht Twee bestellingen gedaan, beide keurig op tijd geleverd

Score: 8

Snel geleverd. Fatosenlijke service. Snel geleverd. Fatsoenlijke service. Veel details beschikbaar op de site. Ook de extra korting na het aanmaken van een account op enkele items is een leuke meevaller.

Score: 8

Snelle levering en duidelijke info Snelle levering en duidelijke info

Score: 8

tevreden Ik ben tevreden met de service.

Score: 10

Super service en support! Erg goede web winkel voor zwave domotica, vriendelijke hulp en support!

Score: 4

Zwave switches instabiel en op email geen reactie 2 Nieuwe modellen zwave+ switches gekocht. Deze blijken instabiel. Problemen waren al bekend bij leverancier gezien het uitstellen van de introductiedatum en het verschijnen van nieuwe firmware vanwege soortgelijke klachten. Robshop netjes op de hoogte gehouden van tijd die ik er met de chinese leverancier nog in heb gestoken, zowel via telefoon als de email. Uiteindelijk moed opgegeven en via de email gevraagd naar de procedure voor het terugsturen. Op beide emails geen reactie van Robshop. Voor mij de laatste keer dat ik bij deze shop heb gekocht

Score: 10

Goed advies en prima service Rob weet er erg veel van en wil niets liever dan jouw helpen om het mooie product bij jouw thuis werkend te krijgen.

Score: 8

Interesting new experience with home automation I realized this home automation shop when searching in the internet for home automation products. The prices for Nest Protect are less expensive than in Germany and I tried for testing. Shop experience is good and delivery time ok considering over the boarder delivery. Hermes took over from Post NL. The 3% adder for Paypal payment are out of my experience high and I have seldom seen this in Germany. The product itself and setup was ok. With one Nest Protect I have an issue changing the language but this is related to Nest not to Robbshop. Look forward to next purchase. Andreas

Score: 8

Prima info en levering De bestelling werd goed uitgevoerd. Een aantal onderdelen stonden op nabestelling en werden een paar dagen later verzonden.

Score: 8

Prima klantenservice! Zeer nette respons van klantenservice na niet juist functioneren van product. Na retourzending zeer vlot geld terug gekregen. Hier kunnen vele bedrijven van leren!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.