Score: 10

Fijne duidelijk shop Fijne duidelijk shop en snelle nette levering.Uitgebreid assortiment en ben zelf erg blij met het extra schakelmateriaal. Precies wat ik zocht.

Score: 10

Prima levering Prima afhandeling en levering. Geen minpunten.

Score: 10

Vriendelijk, snel en deskundig advies Sinds kort ben ik in aanraking gekomen met ROBBSHOP. Groot assortiment, deskundig personeel, snelle terugkoppeling (telefonisch/mail).

Score: 10

Levering goed, service goed. Levering was op tijd. Vervolgens nog een setje in de goede richting nodig om een en ander aan het werk te krijgen. Via Email kreeg ik snel antwoord en nu werkt alles.

Score: 10

Goede service, Duidelijke website Bestellen loopt vlot en levering staat eerstdaags aan de deur. Een beetje meer toelichting van de producten op de website kan handig zijn... het is soms een gokje of het product al dan niet compatiebel is (bv z-wave thermostaat voor verwarming met vaillant ketel)

Score: 10

Alles keurig afgehanded Ondanks dat niet alles op voorraad was erg te vreden over de manier van afhandelen Op naar de volgende bestelling

Score: 6

Service, deskundige hulp? Met Fibaro home lite, leindeloos behulpzaam, eindeloos geduld, goed bereikbaar. Maar het werkt na een week nog steeds niet. Nog even meer geduld en zo?

Score: 10

Uitstekende service Afhandeling van retour spullen gaat vlot. Bestellingen zijn na een werkdag onderweg.

Score: 10

super snelle levering Snelle levering en precies wat ik besteld heb.

Score: 8

Actieve meedenkers Robbshop doet zijn best. Na mijn bestelling kreeg ik snel een bevestiging. Toen ik over de levering een vraag had, kreeg ik tot mijn verbazing 's avonds antwoord. De bestelling werd snel ingepakt en geleverd. Prima. Verbeterpunt vergeleken met sommige andere webshops is dat ze hun zendingen tot het eind van de middag kunnen aanbieden voor verzending, waar sommige anderen dat tot latere uren doen. Maar misschien cergelijk ik dan een kleine (en goedwillende!) shop met een heel grote...?

Snelle levering !! Goede en complete wegschop

Score: 10

Zeer goede service! Bij een aantal bestellingen werkte de website niet mee. Toen ze dat in de gaten kregen werd er gelijk contact opgenomen en kon de bestelling alsnog zeer snel geregeld worden.

bezoek/bestelling Netjes geholpen in de zaak duidelijke uitleg gekregen Bedankt

Score: 8

goed verpakt en goed aangekomen. goed verpakt en goed aangekomen.

Score: 10

Prima kennismaking met ROBBshop De eerste bestelling bij ROBBshop verliep soepel. Door de uitgebreide achtergrondinformatie op de site tevens ook niet alleen een webshop maar ook vaak het startpunt van vele zoektochten

Score: 10

goede snelle levering producten goede snelle levering producten. aan te bevelen.

Score: 10

snelle en goede levering snelle en goede levering

Score: 10

Goede prijs, snelle verzending, goed bereikbaarGoede prijs, snelle verzending, goed bereikbaar Goede prijs, snelle verzending, goed bereikbaar. Zou zou weer zaken doen.

Score: 8

4 stars alles is geinstalleerd,werkt maar upgrade voor z-wave kan niet op de 8GB geheugen. ik zal iets verkeerd doen hoop ik.

Score: 10

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis Zoals beloofd was de bestelling direct de volgende dag al bezorgd. De spullen werken allemaal goed!

Score: 8

Prima winkelen hier Goed geregeld alles volgens afspraak. Staat hier vol met goede en uitvoerbare tips.

Score: 10

perfect service and very fast delivery first time I have purchased and will strongly recommend to my friends looking for z-wave components. great range of z-wave products and different vendors.

Score: 8

Goed en snel! Goed en snel!

Score: 10

Supersnelle Levering Vandaag besteld voor 12:00 de volgende uigeleverd Goed verpakt Prijs/Kwaliteit prima Artikelen doen hetgeen aangegeven is

Score: 8

zoals altijd super service zoals altijd super service

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.