Score: 10

Goede mannen met veel praktijk ervaring die graag adviseren! via Robbshop al mijn - inmiddels 10 jaar oude - X10 modules vervangen. Na even heen en weer gemailed te hebben heb ik nog even telefonisch contact gehad om het hele plan door te nemen en toen de bestelling geplaatst. Tijdens de installatie in het weekend zat ik nog met een paar vragen; maar ook daar ben ik door hen via de whatsapp en een korte remote sessie op afstand doorheen gelootst. Ik kan ze van harte aanbevelen omdat de aanwezige kennis en behulpzaamheid van de medewerkers groot is. Op naar het vervangen van de thermostaten in mijn huis door Zwave modules.

Score: 8

goede levering Het product werkt prima. Let wel op als je het aan je z-wave controller wilt koppelen. Bij mijn benext set werkt het niet out-of-the-box. Het kan wel, maar met handmatig instellen en dat kan best lastig zijn!

Score: 10

Snel en goed, handige chatfunctie Behulpzame chat functie, snel geleverd, goed ingepakt.

Score: 8

Aankoop en retour In overleg overgestapt op een ander controller. een van de gekochte apparaten werkte niet vlekkeloos bij mij thuis en mocht zonder meer worden teruggestuurd. Klasse!

Score: 10

Goed verpakt en veilig aangekomen Ik had een Z-wave.me USB stick gekocht en een Greenwave 6 stekkerblok, toen de postbode mij een zwarte tube aangaf was ik lichtelijk verward, maar ik kwam er al snel achter dat dit daadwerkelijk het stekkerblok + de USB stick, verpakt in 5 lagen bubbeltjesplastic, vervolgens verpakt in 5 lagen zwart plastic, wat vervolgens weer verpakt was in 3 lagen tape. Het openen was dan ook wel een aardige klus, maar toen ik het uiteindelijk had en alles leek correct te werken, was ik zeer tevreden. ROBBshop had zich netjes gehouden aan de "morgen in huis" tekst die ze hadden getoond, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent mijn bestelling. Mijn volgende Z-Wave producten ga ik zeker wederom bij ROBBshop bestellen!

Score: 8

Alles klopt Duidelijke beschrijvingen. Goed bereikbaar (telefonisch ) en snelle levering

Score: 10

Prima producten, kennis en kunde op de site Eenvoudig met behulp van de aanbevelingen en aanwezige adviezen op de site te selecteren produkten. Snel besteld, betaal en vooral ook geleverd. De communicatie was minimaal, maar goed, wie zit er te wachten op de standaard mails 'product uit schap', 'product ingepakt', 'pakje heeft postzegel', etc.

Score: 10

Snel en goed geleverd Website zelf werkt iets wat traag maar de product omschrijvingen zijn daarin tegen wel erg goed en duidelijk.

Score: 10

Advies op maat Snelle beantwoording van email. Vragen worden goed beantwoord tevens word er gekeken naar alternatieven. Het bezoeken van de winkel is ook zeker de moeite waard al is het maar voor een praatje en bekijken van alle mogelijk heden.

Score: 10

Veelbelovend jong bedrijf Meerdere producten gekocht, altijd goede kwaliteit. Verder een goede service bij vragen als je ergens niet helemaal uit komt.

Score: 10

Aanschaf Nest Protect V2 rookmelder Betrouwbaar, snelle levering, kundig.

Score: 10

Goede service! Aardige mensen! Heb een fibaro beweging sensor afgehaald, en advies ingewonnen. Volgende bestelling ga ik ook zeker weer naar deze mensen!

Score: 8

alles prima alles prima snel geleverd

Score: 10

Nette webshop Gewoon nette webshop, doen wat ze zeggen en versturen op tijd

Score: 10

Goed geholpen en snelle service. Ook bij vragen komt er snel een antwoord. Bij de keuze van de producten ben ik goed geholpen en op een vraag is snel gereageerd.

Score: 10

Goede eerste ervaring In een eerste poging wat de doen met Domoticz op de site van ROBBshop terecht gekomen. Leuke aanbieding voor de zwave usb stick en 2 schakelaars gevonden. Besteld en snel geleverd. Prima en alles werkt. Blijkt dat ze ook nog scherp geprijsd zijn, nu ik op het punt sta nog wat meer schakelaars bij te bestellen.

Score: 10

Top ! In ��n woord : uitstekend. Zo kan ik de service omschrijven. Mijn bestelling werd ��n of twee dagen nadien keurig thuis geleverd. Ook 'dienst na verkoop' is geen loze belofte. Nadien kan ik steeds terecht voor vragen of problemen. Dit was mijn tweede contact met robbshop ! De eerste keer ben ik zelf ter plaatse geweest en kreeg ik een uitgebreide toelichting, inclusief het beantwoorden van al mijn z-wave vragen, en een kop koffie !

Score: 10

Gewoon goed Website is overzichtelijk en als men vragen heeft, is er altijd (maar ook altijd) iemand die je kan adviseren via chat of telefoon. En ook in de kerstperiode de bestellingen binnen 2 dagen ontvangen.

Super Super service

Score: 10

Zeer snelle levering Ik had de levering snel in huis. Top!

Score: 10

Super winkel snel en netjes Super winkel snel en netjes

Score: 10

Goede service en super snelle levering Telefonisch goede ondersteuning gekregen en de producten waren binnen twee dagen geleverd. Bedankt!

Score: 10

top bedrijf Goede voorlichting, behulpzaam en kennis van de producten. Super! !

Score: 10

aanrader voor goede en leuke service! vriendelijke mensen en kun je mee lachen ;)

Score: 10

Snel en accuraat Ik heb een Fibaro HCL besteld met wat sensoren / wallplug en daarna nog een aantal wall plugs. Ondanks mijn onkunde t.a.v. het systeem ben ik er toch uitgekomen. Hoewel Fibaro niet echt goed is in communicatie zijn de mensen van de Robbshop erg behulpzaam en ben ik er alsnog uitgekomen. De ondersteuning is goed, snel en vakkundig. Toezenden binnen zeer korte termijnen. Misschien zou een andere leverancier wel een paar cent goedkoper kunnen zijn, maar het complete plaatje van de Robbshop heeft me doen besluiten bij deze winkel te blijven. Tot nu toe tevreden over goederen en support.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.