Score: 10

Prima Gewoon prima: alles werkt en geleverd volgens afspraak.

Score: 10

Goede service, net verpakt en snel. Goede duidelijke website, goede service.

Score: 10

advies, levering en ondersteuning Een goed advies, levering vlgs het boekje en een perfecte aftersales. ---Somfy RTS + RFXCOM433E + VeraEdge ----- Het was even klooien maar dankzij de perfecte ondersteuning van Jacco ( Rob laat het dan even afweten :-) ) Draait alles als een zonnetje Nogmaals bedankt heren en ga zo door !!

Score: 10

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs Na een snel antwoord op mijn vraag, direct besteld en zo snel als dat mogelijk was, is er geleverd. Ik zou er direct weer bestellen, de webwinkel ziet er overzichtelijk uit en de prijzen zijn scherp en marktconform.

Score: 10

Great customer service! I unfortunately don't speak Dutch, but my experience with your website and customer service on the phone was excellent! thank you.

Score: 10

Zeer compleet aanbod Domotica producten ROBBShop biedt een erg compleet aanbod van Domotica producten. Ook wordt duidelijk aangegeven welke componenten bij elkaar passen. Daarnaast bestelling vlot geleverd zoals beloofd.....top!!

Score: 10

Vlotte en correcte levering. Ik heb al verschillende bestelling gedaan op deze site; telkens is er een vlotte en correcte levering van de bestelde goederen geweest.

Score: 10

Uitzoekend Zeer hulpvaardig team, helpen met goed advies.

Score: 10

volgende dag bezorgd Was gewoon goed en snel bezorgd.

Score: 10

Uitstekende service en goed advies Ter plekke goed geadviseerd over de mogelijkheden en goede spullen geleverd. Kon dimmers na uitproberen evt omruilen voor een ander type als ze niet bevielen.icm ledverlichting.

Score: 8

Goed bereikbare winkel Makkelijk product besteld. Dag erna ook binnen, zoals aangekondigd op de website. Helaas werkte het product niet goed. Gebeld en werd meteen geholpen. Om nog voor kerst het product binnen te krijgen raadden ze aan om een nieuwe te bestellen en tegelijkertijd een retourverzoek in te dienen. Kreeg de nieuwe bestelling nog voor de kerst binnen en kreeg ook netjes de bevestiging dat ik het oude kon terugsturen. Nieuwe werkte direct. Nu nog even wachten of de retourzending binnen is en wanneer ze het geld terugstorten.

Score: 10

Supersnelle levering vlak voor de kerst. Top! Heel netjes afgehandeld.

Score: 8

Bestel probleem direct opgelost. Een onduidelijkheid in mijn bestelling direct door ROBBshop opgepakt en ruimschoots gecompenseerd. Dik tevreden dus!

Score: 10

Snel en zonder gedoe Meerdere bestellingen gedaan, vakkundig en snel. Bij problemen zelfs op zondag bijna direct reactie op de mail!

Score: 8

direct online goed advies en snelle levering Mijn vragen werden direct online beantwoord op de webshop. Na een goed advies had ik de spullen de volgende dag al in huis. Zo kon ik snel aan de slag en de producten werken naar wens.

Score: 10

Zeer tevreden Vraag over stock werd snel beantwoord via chat, de bestelde artikelen werden ook snel verzonden. Als prijzen gedrukt kunnen worden omwille van betaling via overschrijving/banktransfer, dan ben ik bereid om het comfort van een online betaling rechtstreeks via de webshop (tegen extra kost) te laten vallen.

Score: 10

geen problemen bestelling plaatsen is gemakkelijk, spullen worden snel geleverd.

Score: 10

Snel en correct. Snel en correct zoals aangegeven op de website. Beantwoorden van vragen via de mail gingen ook snel (de andere dag) en duidelijk.

Score: 10

Goede prijs, veel keuze en snelle levering Mijn eerste aankoop bij Robbshop. Tevreden over de snelle afhandeling, en duidelijke levertraject.

Score: 8

Zoals het hoort. Zoals het hoor.

Score: 8

Snelle levering, goeie prijs Snelle levering, goeie prijs. Alleen ff opletten als je afhaalt dat je de goede deur neemt :-)

Score: 10

Levering Duidelijk traceerbaar en snel geleverd.

Score: 10

Prima in orde, besteld, zelfde dag verzonden, volgende dag in huis. :-) Wat de titel al aangeeft: prima shop, goede producten, 5 sterren.

Score: 10

Top service Goede service en advies

Score: 8

Vlotte levering Z-wave spullen besteld bij RobbShop en de volgende dag in huis.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.