Snelle levering en

Score: 8

Een foutievr bestelling werd gemakkelijk geannuleerd. Ook kun je het product zelf afhalen. Minpuntje is dat je dat afhalen in het bestelproces NIET kunt kiezen. Je kunt dus niet een product (zonder bestelkosten) betalen en zodoende zeker zijn van de aankoop. Het enige wat je kunt is a la minute naar de balie gaan en kopen. Met het risico dat het dan niet meer op voorraad is of je ophaalmoment buiten BlackFridayperiode is komen te vallen.

Score: 10

Snel geleverd, prima prijs.

Netjes verzorgd!

Snelle levering , wordt direct geholpen bij vragen , top

Score: 10

snelle verzending en een goede service

Score: 10

Shelly plug set werken allemaal super. Leveren via Post NL was waardeloos. Volgende keer graag TNT Post

Score: 2

Ongewenste reclamemail Product nog niet ontvangen maar wel de eerste reclame mail in mijn inbox terwijl ik toch echt het vinkje hiervoor heb uitgezet. Respecteer mijn keuze en hou je reclame bij je.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Score: 8

Alles verliep naar behoren.

Score: 8

Had niet verwacht det het zo een 3D geprint apparaat zal zijn. Maar ik vind het knap dat iemand een oplossing voor deze heeft gemaakt. Het was precies wat ik nodig hadden

Score: 10

Snelle levering, goed product.

Score: 10

Goede prijs en uit voorraad geleverd. Op de website ook goede installatie instructies/uitleg

Score: 10

Prima service en ook top ondersteuning via telefoon.👍🏽

Score: 10

Vlotte bestelling en levering achteraf.

Score: 10

Geweldige service Defecte huismerk dimmer kosteloos vervangen, ook al was de garantietermijn ruimschoots verstreken. Geweldige service.

Score: 10

Betrouwbare webshop. Bij vragen ook gewoon telefonisch bereikbaar. Volgen op wat overeen gekomen is. Prima service dus een producten zijn scherp geprijsd

Score: 10

Een leuk en vooral net bedrijf. Wat is dit een leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goede producten, een prima support als je een vraag hebt, gewoon per telefoon, dat is heden ten dage al redelijk uniek. En supersnelle levering. De kortingscode werkte niet en tijdens een bestelling dit maar opgemerkt. Werd de korting alsnog gecrediteerd. Kijk dit noem ik proactief. We zullen hier vaker wat bestellen.

Score: 10

Persoonlijke ondersteuning en correcte naleving garantievoorwaarden.

Gewoon goed. Doen wat ze beloven

Al snel na dat ik mijn bestelling geplaatst had een track and trace code ontvangen. Helaas liet postnl op zich wachten die 4x de bezorgtijd aanpaste. Anders had ik het gewoon netjes de volgende dag in huis gehad

Snel geleverd, breed assortiment

Score: 10

Snelle levering en goede en snelle hulp van Patrick als je ergens niet uitkomt!

Snel geleverd Werkt prima

Score: 10

Op mail een goed advies via de klantenservice.

Score: 10

Mooi assortiment aan demotica en top service. Één telefoontje en ze denken met je mee. Super

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.