Score: 10

Supersnel contact & volledig geleverd! Binnen 5 min. na bestelling een telefoontje over de bestelling en dezelfde middag nog kunnen ophalen. Ik raad dit bedrijf zeker aan voor domotica!

Score: 8

Home center 2 Na een bezoek aan het demohuis in empel een fibaro home center 2 aangeschaft. Fantastisch. In een paar uur heb je alles aan de praat. Lampen schakelen. Sonos bedienen en alle bestaande sensoren van Netatmo gebruiken. Echt plug & play

Goede service Goede service

Score: 10

Wat je verwacht. Bestellen, betalen, snelle levering Wat je verwacht. Bestellen, betalen, snelle levering

Score: 10

Snelle levering en prima ondersteuning Snelle levering en prima ondersteuning. Zeker een aanrader ;-)

Score: 10

Snelle levering Snelle levering met updates via e-mail. Snelle reactie op vragen. Meerdere bestellingen zijn steeds tiptop afgehandeld, aanrader!

Score: 8

delen ideeen mbt Fibaro HC2 Componenten verkoop is 1, maar als ondersteuning fabrikant vooral uit "pretty pictures" bestaat en/of informatie daarover ophoudt waar het juist interessant wordt, dan is voor optimaal gebruik ondersteuning van locale partij essentieel. Dat doet Robbshop leuk, ik ga nu idee op hun website gebruiken om 0-10V ingangen van mijn WTW units (temp + RV) en warmtepomp te sturen met HC2, heel benieuwd of het ook werkt. Vragen dienaangaande worden snel beantwoord.

Score: 10

TOP SERVICE & EXPERTISE SNEL en PRAGMATISCH handelen, begeleiden en verzenden. Binnen 24u had ik de bestelling binnen en kreeg ik na aankoop zeer goede uitleg over mijn installatie vragen! Top service!!

Score: 8

Snelle service met wat ruwe kantjes. De wereld van domotica is nog steeds constant aan veel verandering onderhevig. Het advies van Robbshop is gedegen maar eigen onderzoek blijft natuurlijk onontbeerlijk. Fibaro is direct uit voorraad leverbaar wat erg prettig is. Hue lampen hopelijk binnenkort ook direct uit voorraad leverbaar (niet enkel de startpakketten). 1 klein nadeel. Fibaro werkt met Hue maar voor volledige smart home functionaliteit via Fibaro HC2 is wel nog wat creatief geknutsel nodig. Hopelijk is Hue snel volledig als lamp te integreren en aan te sturen zonder extra programmeerwerk in het systeem.

Score: 10

Zeer goede service Als opeenklemde gebruiker van domotica, heb ik een uitvoerige uitleg gekregen over mogelijkheden en alternatieven mijn huis te automatiseren.

Score: 8

Redelijk goed Wij zijn tevreden met de kwaliteit en manier van werken, echter het wel lang geduurd voor de bestelling er was, maar daar zijn we netjes over gebeld.

Score: 8

erg pretig zeer goed om mee samen te werken, bellen zeer snel terug, goede service bij RMA

Score: 6

Snelle levering / informatie op website niet juist Over het algemeen tevreden. De levering was snel en goed verpakt. De informatie over de producten die zij aanbieden is daarentegen niet correct. Dit geldt voor de twee producten die ik gekocht heb. Het betreft het RFID panel en de multisound sirene van Zipato. Het RFID panel is alleen geschikt voor tijdelijk of permanent uitschakelen, inschakelen kan daarentegen niet, terwijl dit toch wel de bedoeling is van een Alarm panel. Na wat knutselen is het wel te realiseren echter duidelijkheid is toch wel belangrijk voor de beginneling. De multisound sirene wordt door Robbshop verkocht als product waarbij je meerdere tonen kan instellen, dit is onjuist en ook niet mogelijk. Na telefonisch contact over deze problemen werd mij gevraagd om het verhaal op de mail te zetten, na dit gedaan te hebben kreeg ik geen antwoord. Na een paar dagen heb ik zelf maar gebeld echter Robbshop kon mij niet meteen helpen en verwees mij door naar Jacco. Een paar dagen later heb ik Jacco van Robbshop gebeld die mij goed te woord heeft gestaan en uitgelegd dat de mogelijkheden die ik wenste niet mogelijk waren met het alarmpanel. Terugsturen was een optie echter geen oplossing. Na overleg heb ik besloten om het RFID panel zelf aan te passen. Advies aan Robbshop is om hun producten op de website goed te controleren op correctheid en de communicatie met hun klanten te verbeteren. Verder wil ik wel complimenten geven over de website, deze is overzichtelijk en bevat veel bruikbare adviezen.

Score: 10

Helemaal super Robbshop leverd vrijwel alles uit voorraad. Indien vermeld op voorraad dan is dat ook zo en heb je de spulletjes binnen enkele werkdagen in huis. Bovendien is het zeker geen dozenschuiver, bij vragen en of problemen wordt ook supersnel de helpende hand geboden zover dit binnen bereik en re�el is. Echt een aanrader dus

Score: 10

Goede info, goed service Dankzij alle achtergrond- en productinformatie kon ik de goed keuze maken voor de Z-wave producten. Razberry en Aeotec Recessed Door Sensor besteld. Installatie in Raspberry Pi, koppelen met DOmoticz en " aansluiten" Figaro Slimme Stekker en Door Sensor waren toen peanuts.

Score: 10

Heldere website en zeer snel met reageren op vragen...! ....en de volgende dag al in huis! Een aanrader...!

Score: 10

Super webwinkel, mooie spullen, snelle levering en uitstekende klantenservice Ik bestel regelmatig online, maar wat een verademing om hier spullen te bestellen. Alles netjes op voorraad, super snelle verzending en een klantenservice waar je U tegen zegt! Helemaal top, ik zeg koop gerust hier!

Score: 10

Goed advies & snelle bezorging Een eerlijk en goed advies en een snelle verzending. Er wordt niet geprobeerd het duurste systeem aan te smeren, maar er wordt geadviseerd wat het beste bij jouw past.

Score: 4

Slachtoffer van eigen succes ? Eerst het positieve... mooi aanbod, marktconforme prijzen en snelle levering, ideaal dus. Maar op e-mails met een technisch vraagje krijg je nooit een antwoord of maw zoek het zelf maar uit. Ik vrees dat ze zo druk hebben met de bestellingen dat dit ten koste gaat van de service naverkoop, spijtig :-(

Gewoon goed Tot nu toe 2 maal wat besteld alles zonder problemen verlopen

Score: 8

goed advies en snelle levering De "showroom" in Oss is is redelijk beperkt. Goed advies en slenne levering zonder verzendkosten

Score: 10

Snel geleverd! Dikke aanrader! Bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling werd snel uitgeleverd.

Score: 10

Snelle levering! duidelijke site Heb er een domotica systeem besteld (Vera Edge) en order werd snel afgehandeld en de volgende dag was het al binnen. Dus niets te klagen!

Score: 8

Beoordeling is sneller dan de levering Wacht nog op de levering van het product.

Score: 10

Super snelle levering na bestelling in webshop. Prima domotica webshop!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.