Score: 10

TOP! Voorraad melding op de site klopte. Binnen een dag de order verwerkt. Prima en op tijd afgeleverd Nette prijzen

Score: 10

Goede Service goede service en correcte bezorging

Score: 10

Uitstekende service en levering Reeds vaker hier besteld; van wat op voorraad is, wordt de volgende dag ook geleverd. Daarnaast reageert men prima op eventuele vragen.

Score: 10

Snel met uitstekende service Bestelling geplaatst einde van de middag, kreeg direct bevestiging via mail en de volgende dag al aangeboden door postnl. 1 artikel defect, kan zonder problemen retour. Duidelijke website met veel informatie/handleidingen/tips ed. Absoluut een aanrader

Score: 10

Snel en professioneel Snelle levering, duidelijk bestel proces, weer een goede ervaring.

Score: 10

Keurige service. Goed meegedacht. Goed meegedacht. goede kennis van zaken. Binnen 5 minuten na de bestelling een telefoontje van Luc dat de samenstelling van de bestelling onlogisch was. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij een webwinkel. Super!

Score: 10

Snelle en correct bezorging! Snelle en correct bezorging, gunstige prijzen

Score: 8

Snel Prima site, duidelijk, bestelproces goed te volgen. Producten snel binnen.

Score: 10

Uitstekende service - met de klant meedenken naar mogelijke oplossingen - prima retournerings mogelijkheden - snelle levering

Score: 10

Goede info, snelle verzending Duidelijke website. Robbshop levert wat er beloofd wordt en geeft snel en duidelijk meer informatie wanneer daarom gevraagd wordt. ToppShop :-)

Score: 10

Prima te woord gestaan, snelle levering Ik had nog wat twijfel over wat te kopen en belde met hun en werd prima te woord gestaan. Kreeg ook nog korting :-)

Score: 10

Winkel met ouderwetse service Na aankoop kwam ik tot de conclusie dat de Razberry module niet werkte. Na contact te hebben opgenomen werd ik gebeld, men had naar het probleem gekeken en vermoede een instellingsprobleem. Met de link naar een site voor de oplossing is mijn probleem opgelost. Ook had men nog gekeken of er echt een lampje brand op de module en ook dit is telefonische afgehandeld. Top.

Score: 10

Probleemloze bestelling Eenvoudige te bestellen, nette levering.

Score: 10

Goede service voor een prima prijs Ben goed geholpen door de mannen van RoBBshop. Bij vragen geven ze een uitgebreid en eerlijk antwoord en zoeken eventueel zaken voor je uit.

Score: 10

Goede service, snelle levering 2 keer wat besteld bij ROBBshop nu. Snel geleverd, weinig op aan te merken.

Score: 10

Perfecte Service Gisteren in Os geweest met een defecte Fibaro HC2 (echt dood) Na diverse getest te hebben door Jacco kwam er geen leven in de HC2. Omdat hij ook nog maar 5 weken oud was is de HC2 gewoon omgeruild voor een nieuwe. Wat een Service!!! Bedankt Jacco.

Score: 6

Prima shop, slechte levering Twee keer wat besteld bij RobbShop en twee keer gaat er wat mis met de levering. De eerste keer had ik een product besteld wat blijkbaar niet op voorraad was. Na een paar dagen maar eens contact gezocht omdat er niets geleverd werd. Het bleek dus dat het niet op voorraad was, maar ze melden dat verder niet aan je. Ook uit de email bleek niet dat de levering later zou plaatsvinden. Het lijkt me maar een kleine moeite om even pro-actief te melden dat iets later komt, zeker omdat ik moet regelen dat er iemand thuis is om het pakje in ontvangst te nemen. De tweede keer weer wat besteld op vrijdag voor 16.00 uur (15.45 uit mijn hoofd). Dit omdat ik zelf thuis was op zaterdag en de switches dan kon inbouwen in het weekend. Op zaterdag komt dan de bevestiging dat ze het hebben aangeboden met levering voor maandag. Dus het plan om in het weekend te installeren gaat niet door. Verder een informatieve website met goede selectie tegen redelijke prijzen. Ze reageren redelijk snel op vragen met correcte antwoorden. Jammer van de logistiek anders zou ik het een topshop vinden. Ik betaal liever een paar euro meer als ik daarmee iets meer voorspelbaarheid krijg van de levering. Dus ik overweeg om voortaan maar ergens anders te bestellen.

Score: 10

Top! Snelle levering, goede Service. Hier mijn eerste bestelling gedaan. Snel geleverd. Had wat vragen, welke door een van de medewerkers telefonisch super uitgelegd werd. Aanrader.

Score: 8

Goed Snel geleverd en de handleidingen van Robbshop heeft goed geholpen bij het installeren

Score: 10

Overzichtelijke website. Prima service Ik was op zoek naar een eenvoudige domotica set. Een prima online advies op de website. De levering verliep geheel volgens wens. Helaas had ik een vergissing in de bestelling gemaakt en een inbouw switch werkte niet samen met de bestelde domotica set. Een retourzending was tevens vlot geregeld. Een 2e bestelling verliep net zo vlot en soepel als de eerste bestelling. Kortom;dik tevreden!

Score: 10

Fijne winkel waar ik zelf snel ben geholpen Tot nu toe twee bestellingen geplaatst en direct volgende dag ontvangen.

Score: 8

Goede website, makkelijk bestellen en goed geleverd Eigenlijk zegt de titel alles al. Ik wilde z-wave producten proberen i.c.m. de Raspberry Pi, hiervoor de Z-Wave plus usb stick gekocht en eerste zelf Open Z-Wave gebruikt, maar i.c.m. de Domoticz raspberry pi download werkte alles nog makkelijker en beter "out-of-the-box". Alles werkt goed en de levering was snel en de website informatief.

Score: 10

Snelle levering Fibaro sensor besteld Binnen 1 dag geleverd.

Score: 8

Great service. Vertraagde levering werd prima opgevangen. Omruil van defect device geen enkel probleem.

Score: 10

Goede service! Zaterdagmiddag gebeld, ik kwam niet helemaal uit de configuratie van associaties van mijn dimmer. Was snel opgelost.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.