Score: 10

Aanrader snelle levering en geweldige service! Overstappend van een HomeWizard naar Domoticz heb ik eerst via de chat advies gevraagd (op vrijdagavond rond 20:00). Ik wilde gaan starten met z-wave en maar heb eerst een RFCOM gekocht om te kijken of ik hiermee de functionaliteit kon overnemen van de HomeWizard dit ging uitstekend.Hierna een z-wave controller en 2 qubino dimmers besteld. Voor ik besteld heb even gebeld om er zeker van te zijn dat ik de goede keuze gemaakt had. Dag later bestelling ontvangen maar had nog een vraagje gebeld met ROBBshop en kreeg meer dan antwoord op mijn vraag. Top Shop kan iedereen aanraden om hier te bestellen!

Score: 10

Vlotte transactie Mijn bestelling werd keurig en veilig verpakt per ommegaande bezorgd.

Score: 10

uitstekende service Ondanks het zoek raken van de eerste zending direct opnieuw verzonden en snel ontvangen, zeer tevreden. Bedankt.

Score: 6

Snelle reactie, maar soms helpt ook sorry bij een foutje Tweede bestelling bij ROBBshop. Helaas verkeerde artikel geleverd; nieuwere versie, maar ik had de oude nodig voor een zeer specifieke toepassing. Beide stonden als leverbaar op de site. Dit zelf thuis kunnen oplossen door een andere schakelaar vrij te maken met de nieuwe. Aangegeven in een mailtje, met daarbij nog een vraag. De vraag werd snel beantwoord, maar geen enkele sorry of we kijken waar het is fout gegaan. Volgende keer dan toch maar terugsturen?

Score: 10

Snelle en goede service. Goede product-kennis, snelle levering. Tot nu toe alles binnen enkele dagen binnen. Bij vragen goed bereikbaar en meedenkend !

Score: 10

prima bedrijf Levering snel en netjes afgewerkt. Ook terugsturen van producten wordt netjes opgevolgd en afgewerkt

Score: 2

bewust foute product informatie vermeld op de website Op basis van de specificaties van het product die onjuiste op de website stonden heb ik een product besteld (Fibaro smoke sensor Gen2) Bij email contact werd er terug gemeld dat het idd verkeerd op de website stond en dat dit bekend was, maar kreeg geen excuses en de informatie op de website is niet aangepast, er werd alleen aangeboden dat ik het product onder RMA terug kan sturen.

Score: 4

Helaas geen goede terugkoppeling van mijn satus Mooie winkel. Maar helaas een minder goede terugkoppeling van mijn bestelling status. Terwijl er volgende dag in huis staat, wacht ik al een week.

Score: 10

Nette prijzen en snelle verzending ! Ben bij Robbshop terechtgekomen via een bekende. Wil langszaam overstapppen van Homewizard naar Z-wave techniek dus moest een paar z-wave componenten hebben. Site met duidelijke uitleg, nette prijzen en mooi assortiment. Ben bang dat ik hier wel vaker ga bestellen :-)

Score: 8

Goede service Goede service, snel antwoord op vragen. Minpunt: de tracking van een bestelling (de levering ervan) lijkt niet te werken.

Score: 10

Fijn en betrouwbaar shop om te kopen Ik heb een Razberry 2.0 gekocht en deze kwam binnen enkele dagen binnen per brievenpost. Na een week of zo ging het gebruiken, werkte niet. Heb nog ge�xperimenteerd met andere RPI's en ander software, maar na 3 weken gaf ik het op. Contact gezocht met ROBBshop en het was geen probleem om een RMA te regelen en het geld terug te krijgen. Daarna een ander besteld bij de shop en deze werkt prima. Kortom, ze communiceren goed en helpen de klant.

Score: 8

Goede webshop! Prima winkel. Voor 16:00 besteld en inderdaad volgende dag in huis!

Score: 4

Prompte en correcte levering maar bij (herhaalde) vraag om techische support geen reactie. Ik heb een paar Qubino dimmers besteld en probeer die aan te spreken via mijn Fibaro HC2 maar krijg met geen mogelijkheid de parameters zichtbaar via welke ik de min en max dimwaarde zou moeten kunnen aanpassen. Ik doe vast iets fout maar weet niet wat...

Score: 10

Goed geholpen, geleverd binnen aangegeven termijn Via chat op de site vragen gesteld over een aantal zaken die me nog niet helemaal duidelijk waren. Werd goed uitgelegd. Een artikel wat ik ook wou bestellen zat nog niet in het assortiment maar werd terplekke toegevoegd!

Super gode Og hurtigt levering

Score: 10

Goede prijs, goede klantenservice, snelle levering! Vanwege wat twijfels over mijn bestelling voorafgaand contact gezocht met de helpdesk. Daar werd duidelijk de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Vervolgens de bestelling geplaatst en binnen enkele dagen alles in huis. Helemaal super!

Score: 10

Niks op aan te merken webshop is een aanrader !! Perfect geen opmerkingen , snelle levering, goed verpakt.

Score: 10

Snel en goede service Had wat vragen voor ik een bestelling deed. Deze werden zeer snel to the point behandeld. Na mijn bestelling had ik een DOA. Na dit gemeld te hebben kreeg ik snel reactie, vulde een formulier in en kreeg snel van Robbshop weer een vervangend product. Top!

Score: 10

Top webshop die ROBBshop - Duidelijke website met veel informatie. - Snelle levering - Goede prijs

Score: 10

Prima webwinkel Al meerdere keren z-wave apparatuur besteld. Alles prima geregeld bij deze webwinkel. Ik kan RobbShop zeker aanbevelen.

Score: 10

Betrouwbaar en staan voor je klaar Bij Robbshop een aantal weken terug een paar bestellingen gedaan. Als je vragen hebt over de producten wordt je goed geadviseerd. Daarnaast een snelle levering. Bij het instellen had ik nog een paar vragen en daarbij heeft Jacco mij op een avond gebeld en via Teamviewer mij geholpen om de instellingen juist te zetten. Kortom: zeeeer tevreden!!!

Score: 10

Topwinkel Veel kennis aanwezig bij robbshop.nl Goed advies en ondersteuning na aankoop.

Score: 10

Temperatuursensoren Ik had twee temperatuursensoren nodig en deze waren hier scherp geprijsd en werden nog eens gratis verzonden ook! Daar bovenop waren deze snel in huis! Bedankt!

Score: 10

Snelle levering en perfecte services duidelijke website met veel informatie. Vlotte levering..

Score: 10

Duidelijke webshop, goede communicatie Bij Robbshop een domotica setje besteld (Vera Edge en wat verschillende modules om te testen). Helaas bleek ��n artikel achteraf niet op voorraad, maar na contact te hebben gehad via de chat en telefoon met Rob en Luuk was het snel opgelost, en is het product gecrediteerd en heb ik het bedrag terugontvangen. De rest is netjes verpakt verzonden, en de hele set draait ondertussen hier in huis, mede ook dankzij de vele info op hun site. Ik zou hier zeker weer kopen!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.