Score: 10

Fijne webwinkel, snelle levering en hele fijne samenwerking met domotica-blog.nl Ga zo door! En blijft vooral Zipato informatie op de blog plaatsen.

Score: 10

Top! Besteld, ontvangen en alles in orde

Score: 10

robbedoes is top 1 Een super snelle levering ?? En kwaliteit Ik zou het iedereen aanraden Ga zo door

Score: 8

Logistiek kan verbeterd worden, maar service is goed! Vragen per e-mail worden snel beantwoord. Dit is erg prettig bij het maken van de juiste keuze voor een product. Logistiek kan wel worden verbeterd of de belofte "voor 16:00 uur besteld, vandaag verstuurd" moet van de site. Mijn eerste twee bestelling werden beiden na twee dagen verzonden terwijl de producten op voorraad waren. Wel werd ik vlot gebeld met excuses. Ik ga hier zeker weer bestellen en als de levering dan plaatsvindt zoals wordt beloofd, dan worden het vijf sterren.

Score: 10

Goede service Snelle levering en deskundig advies.

Score: 8

Prettige ervaring Via de duidelijke website een mooi product uitgezocht, besteld en snel ontvangen. Precies zoals ik verwachtte, prima ervaring.

Score: 10

zwave plus usb stick Naast webshop heeft Robbshop veel interessante z-wave informatie op de site. Zeer snelle levering.

Score: 10

Kundige gasten bij Robbshop Elke vraag beantwoord met een oplossing!

Score: 8

Goede service en snelle levering. Goede service, en snelle service.

Score: 4

Snelle levering, trage service Bestellen en leveren ging prima, maar de nazorg laat behoorlijk te wensen over... Een aantal artikelen werkten niet of niet zoals verwacht. Daarnaast had ik aanvullende vragen. Ik heb nu een week geleden een mail naar Robbshop gestuurd, maar daar tot nu toe geen enkele reactie op ontvangen. Erg teleurstellend. Ik weet daarom niet of ik snel weer iets bij deze webshop zal bestellen.

Score: 8

goed spul en goed geleverd Thermostaat kranen gekocht in combinatie met Razberry. Goede levering. Tip: Naast de door danfoss meegeleverde thermostaat aansluit adapters zou Robbshop ook adapters kunnen verkopen die van een 28mm een 30mm aansluiting maken. Nu bij een andere webshop gekocht.

Score: 8

Goede Webshop Ondanks geen volgende dag levering, toch een uitstekende service.

Score: 10

Goede producten Goede producten, snelle en gratis levering, af en toe leuke acties. Goed mailcontact bij inhoudelijke vragen.

Score: 6

Afspraak is geen afspraak? Vandaag bestellen is morgen binnen, tenzij... Het carnaval is en dan heb je pas 4 dagen later binnen. Beetje jammer!

Score: 10

Top bedrijf Lekker snelle levering. en tot nu toe zeer tevreden.. Keep up the good work.,...

Score: 10

Geweldige service Fantastische service en deskundig. Ik was totaal nieuw in het z-wave gebeuren... had alleen ervaring met 433Mhz sensoren. Nu samen met Robbshop een mooi systeem opgezet wat zowel met de 433Mhz sensoren als de nieuwe z-wave sensoren.

Score: 8

Goede support, snelle levering en scherpe prijzen Positief: - Vragen worden snel beantwoord, in mijn geval zelfs buiten kantooruren. - Robbshop heeft scherpe prijzen. - Indien de geleverde producten niet werken, worden deze zonder problemen vervangen. Negatief: - Verzendkosten voor retourneren defect product worden niet vergoed.

Score: 8

Op tijd geleverd Bestelling was volledig en snel binnen.

Score: 10

Zeer tevreden Horstmann thermostaat-set besteld. Snelle bevestigingen per email gekregen van de aankoop en van alle stappen daarna. Set is de volgende dag al verzonden, op tijd bezorgd, en goed beschermd verpakt. Kortom: zo hoort het!

Score: 10

Snelle levering, zeer snel antwoord op vragen Bestelde producten worden netjes snel geleverd, met mogelijkheid om bij PostNL afhaalpunten te laten leveren. Vragen worden snel (ook buiten openingstijden) beantwoord.

Score: 10

mooie snelle levering de RFXtrx433E besteld en na 2 dagen al geleverd. Perfect.

Score: 10

Aankoop HD camera Duidelijke site, makkelijk bestellen, direct ondersteuning middels chatbox, scherpe prijs, volgende dag geleverd. Robbshop denkt mee op systeem niveau. Ik ben erg tevreden.

Score: 6

Weinig initiatief tot oplossen van probleem RobbShop toont weinig initiatief en doorzettingsvermogen om problemen oplossen. Wel snelle levering.

Geen bijzonderheden Volgende dag bezorgd

Score: 8

Top service maakt het verschil. Snelle behandeling van de bestelling, competitieve prijzen, maar vooral: een goede ondersteuning wanneer dat nodig is. Heel tevreden en zeker van plan meer te kopen.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.