Score: 8

8 danfoss zwave kranen besteld Robbshop heeft weer keurig geleverd netjes verpakt en op tijd geleverd. Enig min puntje was de chat op de site. Daar zit niet altijd iemand achter anders 5 sterren.

Score: 10

Snelle en correcte levering Voor 16u besteld en de volgende dag geleverd. Prima verpakt. Website geeft ook veel informatie

Score: 10

Snel en altijd de juiste artikelen geleverd Veel op voorraad en bij vragen wordt je snel geholpen. Kortom prima service!

Score: 10

Complete en supersnelle levering Ik bestelde in de vroege ochtend. Heb een uurtje later gebeld om mijn bestelling op te halen. Gezien het gadget-gehalte zat ik er erg op te wachten. Even na het middaguur kon ik mijn bestelling ophalen. Geen gezeur over processen of iets dergelijks. Gewoon klantgericht meedenken! Top! Tijd voor de volgende bestellen #Gadgets!

Score: 10

Grote know-how en super service! Mijn eerste ervaring met ROBBshop en ben helemaal om - geweldige dienstverlening en al mijn vragen zeer vakkundig en goed beantwoord. Een verademing en aanrader!

Score: 8

Levering compleet en op tijd Zoals iedere levering, snel en goed geleverd. Website mag wel aangevuld worden met handleidingen en andere nuttige aanvullende info bij de onderdelen.

Score: 10

Correcte, snelle afhandeling Net als met de eerdere ervaringen met RobbShop is de ervaring ook nu weer positief....

Score: 10

Uitstekende service Had een Zwave stick gekocht van AEON. Door niet werkende software pas na een jaar erachter gekomen dat de stick stuk was. Werd zonder probleem vervangen.

Score: 6

Nog niets ontvangen :-( Ik kan nog geen beoordeling geven want mijn bestelling is nog niet binnen.

Score: 8

snelle levering, goed verpakt, afspraken nagekomen. in eerste instantie werd de telefoon direct aangenomen, bij tweede contact werd er helaas niet aangenomen, vervolgens wel binnen korte tijd teruggebeld Eerlijk voorgelicht, konden geen zekerheid geven of p1 kabel icm met vera ui7 100% zou werken, ook medegedeeld dat kabel niet direct leverbaar zou zijn, maar wel binnen korte tijd. enige dagen later besteld, binnen 1 dag goed verpakt ontvangen. dik tevreden, aanrader.

Score: 8

Prima advies, mooie producten Robbshop heeft een mooie site met veel informatie. Het advies is goed.

Score: 10

Goede en snelle service Mijn eerste bestelling kwam beschadigd aan. Een mailtje gestuurd met de beschadiging. Binnen een dag had ik een bevestigingsmail dat ik het kon retourneren en kreeg daarna een nieuwe toegestuurd, twee dagen net het eerste beschadigde pakketje, had ik alweer een nieuwe in huis. Super snelle en goede service dus! Richard

Score: 10

Via de website div componenten bestel en volgende dag in huis Zeer goede service en snelle levering

Score: 8

Snel geleverd en prima service Prima service met betrekking tot keuze en snelle levering

Score: 10

Goede service en snelle afhandeling Heb hier al meerdere dingen besteld, service is goed en de afhandeling ook

Score: 8

fast delivery, good prices + fast delivery + good prices - several things not in stock, and there's no indication how it would impact the delivery date - not all supplied information is exhaustive (for some items, much compatibility information is provided, for others not)

Score: 4

nog niet geleverd Helaas niet alleen nog niet geleverd maar ook nog geen enkele informatie over de status van deze levering

Score: 8

goede afhandeling jammer dat niet alles op voorraad was, maar verder is de afhandeling prima gegaan

Score: 10

top! Precies wat ik verwacht van een shop.

Score: 10

Prima Ik kan niets andres zeggen dan prima service.

Score: 6

Goede service en altijd bereikbaar, levering van de producten kan beter een paar keer Robbshop al gebeld voor info en altijd snelle reactie. levertermijnen kloppen wel niet , ik heb nog niet een levering binnen 3 werkdagen aangekregen (nu circa 9dagen en is nog niet aangekomen volledig). tevens is de track trace link bij de laatste bestelling niet aangekomen . het is ook echter niet mogelijk om een afhaalpunt(kiala) in de buurt te selecteren voor levering. op website ,noch mail, niets gezien dat de producten niet voorradig waren, dit pas na mail contact . ook stel ik al vast dat ik 2 defecte relais heb (1maand oud,kan robbshop niks aan doen en is direct omgewisseld). wel leuke en vlotte website , en goede service

Score: 10

Snelle levering, goede prijzen, perfecte service! Zoals altijd, snel geleverd ook tijdens de kerstdagen. Prijzen zijn altijd zeer scherp bij Robbshop, en de service die ze leveren is beter dan verwacht! Blijf zo doorgaan!

Score: 8

Prima ontvangst in demo huis Ontvangst in demo huis was erg vriendelijk ,lekker met een kopje koffie. Goed advies ontvangen, no nonsens ,direct open en eerlijk zakelijk gesprek, waarin duidelijk grenzen werden aangegeven mbt prijs en levering. Kortom prima ervaring

Score: 10

Aankoop ZWave stick en Fibaro dimmer Blij met de aankoop. Snel geleverd en gebruik gemaakt van de einde jaar korting voor de dimmer.

Score: 10

Uitgebreid advies Uitgebreid en eerlijk telefonisch advies na snelle levering van online bestelling.

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.