Score: 10

Goed spul, vlotte levering.

Score: 10

Goede en snelle service. Het bestellen ging heel makkelijk en snel.

Snelle levering, goede prijs

Score: 10

Goede prijs en heel snel geleverd, boven verwachting.

Score: 2

Bedrijf neemt geen spullen terug die... Bedrijf neemt geen spullen terug die niet werken. Bedrijf heeft mij misleid een half jaar lang met slechte spullen.

Score: 10

Duidelijke website met fijne informatie. Bestelling vlot in huis.

Score: 10

snelle en juiste antwoorden gekregen op mijn vragen waardoor ik de bestelling kon optimaliseren. Levering was er al na 24u

Score: 10

Lage prijzen, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Fijn dat er persoonlijk direct na bestelling gecommuniceerd wordt over de bestelling.

Score: 10

Goede prijzen. Bereikbare, Vakkundige en snelle service.

Score: 10

Goede prijzen, snelle en correcte levering. Daarnaast ook prima verpakt.

Goede prijs, snel geleverd

Score: 10

Zoals aangegeven werd mijn onderdeel dezelfde dag nog opgestuurd waardoor ik de volgende dag mijn herstelling kon doen.

Score: 10

Geleverd zoals verwacht en snel

Super service

Score: 6

Ik kreeg eerst een bericht van GLS dat de bestelling zaterdag 14-10 geleverd zou worden. Daarna dat het maandag 16-10 zou worden. Tot mijn verbazing lag het pakketje 14-10 om 11.54 uur bij de voordeur terwijl ik thuis was.

Score: 10

Goede service, je kunt terecht met vragen en het goedkoopste op internet

Score: 10

snelle lervertijden, ik had nog vraagje, werd meteen geholpen aan de telefoon, toppers weten waar ze het over hebben.

Score: 10

De levering was super snel

Score: 10

Simpel, snel en product conform verwachting

Goede en zeer persoonlijke service.

Score: 10

Goede service, al aardig wat gekocht in verschillende bestellingen. Als ik een vraag heb altijd meteen en snel antwoord, zonder dat ik moet bewijzen dat aankoop bij Home2link is gedaan.

Score: 10

Prima assortiment, nette prijs, correct geleverd.

Score: 10

Fijne webwinkel met goede ondersteuning en snelle levering.

Score: 10

Erg goed advies gekregen!

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.