Score: 10

Lage prijs, snelle levering. Prima!

correcte levering

Score: 10

Altijd snelle levering, goed advies ook.

Score: 8

Snelle levering en duidelijk antwoord op vragen. Helaas zijn de handleidingen bij de producten summier en moet je dus regelmatig met vragen naar Home2Link. De fabrikant gaat er bij de SHelly producten wel erg gemakkelijk van uit dat de klant het hele arsenaal aan begrippen kent. Ik heb jarenlang ICT ervaring, maar die is niet voldoende om met de app te kunnen werken. Probleem is dan dat je als je 's avonds of in het weekend installeert je natuurlijk niet even kunt bellen. Per e-mail krijg je wel snel antwoord, maar natuurlijk pas de eerstvolgende werkdag.

Score: 10

De beschrijving was duidelijk. Het bestelde leiding werd heel snel verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Score: 10

Gewoon conform afspraak... dus prima.

Score: 10

Snelle levering. Goede prijzen in vergelijking met andere webshops.

Score: 10

Jammer genoeg door de post op het verkeerde adres afgeleverd anders was het nog sneller geleverd. Nu even 3 dagen op moeten wachten maar is nog steeds snel.

Top ad-on

Prima uitleg

Snel geleverd mooi produkt

Score: 10

Snelle levering, duidelijke website en goede ondersteuning indien nodig!

Prima levering

Score: 10

Precies de producten die ik zocht en voor een goede prijs. Verder goed verpakt en snel ontvangen. Gelukkig optie om te laten afleveren bij PostNL punt.

Snel geleverd, nette prijs

Score: 8

goeie service en snelle levering. Er was wel 1 shelly 1pm bij mijn bestelling die niet werkte, maar dit was wellicht een fabrikage fout

Score: 10

Altijd betrouwbaar, heb hier al vaker iets gekocht

Score: 10

De eco dimmer wifi is snel geleverd en werk perfect,ook via pluse schakelaar als hotel schakelaar gebruik ben super blij mee

Snelle levering.

Score: 10

Snelle en duidelijke antwoorden en adviezen op vragen!

Très bon service. Merci

Geweldige en snelle service

Score: 10

Geweldige service ze nemen tijd voor je leggen het duidelijk uit. Het enige dat jammer is dat je geen Hollandse beschrijving er bij zit.

Score: 10

PostNL zou het pakje leveren in een afhaalpunt. Afhaalpunt gesloten. I.p.v. bij een ander afhaalpunt in hetzelfde dorp af te leveren, hebben ze het teruggestuurd naar Home2link. Contact opgenomen via mail met Home2link. Zij hebben hier snel op geantwoord en hebben bij ontvangst van het pakketje deze onmiddellijk verstuurd naar een ander afhaalpunt dat ik had doorgegeven. Home2link zeer goede service.

snel geleverd

Dommelstraat 42

5347 JL Oss

0412-200050

Over ROBBshop

Als leverancier en installateur van huis en tuin automatisering producten willen we jouw leven, makkelijker en leuker maken. Wat doen wij? Wij leveren producten die je vaak volledig op elkaar in kunt regelen. Van een robotmaaier voor de tuin, camerabeveiliging of bijvoorbeeld een deurbel die overgaat op je smartphone. Onze passie. Jij als klant bent voor ons het alle belangrijkste, we gaan voor 100% tevredenheid en gemak. Zodat jij als klant plezier kan hebben van de door jou aangeschafte producten.